Horoscop urania 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop Taur 2013


(20 Aprilie - 20 Mai)


Horoscop 2013 Taur

Horoscop 2013 Taur. Previziuni generale

Prima jumatate a anului 2013 va trece ca prin inertie – treburi, oameni si probleme din trecut te vor asalta din dreapta si din stanga. Poti bineinteles sa le dai uitarii, sa intorci foaia si sa incepi un nou capitol din viata ta – sa-ti schimbi job-ul, sa pleci de acasa, sa-ti iei adio de la partenerii incomozi… Dar sa stii ca tu vei fi de vina daca se va dovedi ca noul e si mai rau decat ce-ai avut. Asadar, rabda o jumatate de an, rezolva toate problemele acumulate, discuta sincer cu persoanele apropiate si, cel mai important, hotaraste-te ce vrei totusi de la viata asta. Si numai dupa asta, poti sa treci cu sufletul usurat la urmatoarea pagina a destinului tau. Daca privim putin in viitor, putem spune ca vei gasi acolo o raspantie interesanta. Daca vei merge pe un drum – pregateste-te sa muncesti din zori pana in zori, insa nu pentru tine, ci pentru cei apropiati. In alta directie – libertate totala de creatie. Iar al treilea drum va duce la vanzarea tuturor bunurilor mobile si imobile si la mutarea definitiva intr-o alta tara.

Alegerea iti apartine. Desi este posibil ca toate cele trei drumuri sa se uneasca la un anumit moment.

Horoscop 2013 Taur. Munca si cariera

Din moment ce “eu si tovarasii mei” va fi pentru Taur subiectul principal al anului 2013, chestiunile legate de munca s-ar putea sa treaca in umbra sau, cel mai degraba, in semiumbra. Dar Taurul nu poate sa nu munceasca. Cineva trebuie totusi sa faca bani, nu? In acest caz, exista o solutie minunata – clarifica-ti toate relatiile personale pe partea in sorita, atrage-i pe toti tovarasii de incredere in umbra si infiinteaza cu ei o intreprindere comuna, interesanta si profitabila pentru ambele parti. Te poti gandi, de exemplu, la o fabrica de mobilier tapitat, la o companie de investitii cu perspective internationale sau la un atelier de pictura.

Un lucru poate fi spus sigur: munca subordonata nu va aduce rezultatele materiale dorite, chiar daca vei lucra in domeniul preferat. Asadar, trebuie sa preiei conducerea si, chiar si in calitate de angajat, sa actionezi independent, fara sa astepti ordine de la superiori.

Astrele ii indeamna pe nativii din zodia Taur, care incearca sa inteleaga acum care este menirea lor sau cauta un loc de munca, sa nu asculte pe nimeni, sa nu se uite la standarde si sa ceara numai postul care le place, chiar daca asa ceva vine in contradictie cu ratiunea. Astrele spun ca Taurii vor reusi sa faca alegerea corecta, mai ales daca va trebui s-o faca in februarie sau august.

Horoscop 2013 Taur. Finante

2013 va fi un an stabil din punct de vedere material. Conditia este ca aceasta stabilitate sa fie rezultatul realizarilor din trecut. In aceasta perioada, cel mai important este sa reusesti sa mentii situatia financiara la acelasi nivel. O veste buna e ca pentru asta nu va trebui sa depui eforturi imense – trebuie doar sa rezisti presiunii ofertelor tentante, care promit venituri mari si sa-ti apreciezi prezentul loc de munca. Asa ar fi suta la suta corect pana in toamna. Apoi vantul va incepe sa bata din alta directie si vor aparea noi oportunitati cu perspective financiare excelente. Dar trebuie sa tii minte ca un proiect nou, oricat de mult potential ar avea din punct de vedere financiar, nu va aduce multi bani in 2013, dar va constitui o baza solida pentru viitorul tau.

Printre cele mai avantajoase domenii de activitate se numara: productia de bunuri de larg consum, finantele si creditul, arta aplicata si design, institutiile de invatamant cu orientare spirituala si esoterica. Tine evidenta cheltuielilor si fii mai econom in ianuarie, aprilie, iulie si octombrie. In aceste luni, cheltuielile pot depasi bugetul, fapt care iti va afecta instant situatia materiala si va constitui un motiv pentru ingrijorari.

Horoscop 2013 Taur. Dragoste

In viata personala, totul va fi atat de incurcat incat nici cel mai priceput om in domeniul relatiilor sentimentale nu va intelege cum stau lucrurile. De exemplu, vei avea impresia ca ti-ai facut un prieten adevarat, iar acesta va nutri sentimente mai profunde decat cele care definesc o prietenie. Se poate intampla si invers: tu te vei indragosti lulea de o persoana fermecatoare, iar aceasta iti va spune “Prietenul meu cel mai bun!” Si nimic mai mult… Dar daca e sa vorbim serios, dragostea oricum nu te intereseaza acum. Dumnezeu cu ea! Oricum iti vei gasi la un moment dat jumatatea. Asadar, poti sa te ocupi de pregatirea unei baze pentru viitoarea familie. Casatoria ar fi bine sa mai astepte. Dar poti sa risti, daca totusi vrei sa te casatoresti.

Putin mai diferit stau lucrurile in cazul Taurilor casatoriti. Daca vei avea impresia ca relatia a inceput sa se raceasca, nu te grabi sa intri in panica. E timpul sa te maturizezi si sa duci relatia cu persoana iubita la un alt nivel. Alinturile si romantismul nebunesc raman de domeniul trecutului si se inlocuiesc cu respect, grija si responsabilitate reciproca.Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...