Horoscop urania 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop Taur 2012


(20 Aprilie - 20 Mai)


Horoscop 2012 Taur

Horoscop 2012 Taur Sanatate

Sanatate. In anul Dragonului de Apa, Taurii va trebui sa aiba grija in permanenta de digestie. Deosebit de daunator poate fi excesul de mancaruri grele de sarbatori. Primavara si vara, sanatatea nu va va pune probleme. Totusi, ar fi bine sa incercati sa va sporiti imunitatea vara, mâncând legume şi fructe şi practicând sportul. Astfel veti reusi sa evitati racelile la sfarsitul toamnei.


Horoscop 2012 Taur Cariera

Cariera. Va puteti astepta la succese profesionale in februarie. In general, este putin probabil sa faceti un salt important in cariera in anul Dragonului de Apa. Este posibil chiar sa va schimbati locul de munca sau domeniul de activitate. Dar nu va intristati. Toate schimbarile vor constitui o baza excelenta pentru succesele din viitor.


Horoscop 2012 Taur Finante

Finante. Prognoza astrologica pentru anul 2012 promite Taurilor primirea unor sume mari de bani, a unei mosteniri, de exemplu. In perioada martie-aprilie, puteti obtine venituri semnificative din operatiuni de natura imobiliara. Iar in iunie si decembrie, ar fi bine sa dati dovada de prudenta in afaceri financiare.


Horoscop 2012 Taur Viata Personala

Viata personala. Indiferent de dorinta lor, in anul Dragonului de Apa, Taurii va trebuie sa acorde foarte multa atentie si timp familiei si rudelor. Este posibil sa fie nevoiti sa devina arbitri in situatiile conflictuale. Taurii singuri isi pot intalni jumatatea in aprilie si noiembrie. Cea mai favorabila perioada pentru nunti – iulie-august. Iar in decembrie ar trebui sa fiti prudenti in ceea ce tine de cunostinte dubioase si aventuri cu sotul sau sotia altei persoane. Sa nu sperati ca secretele nu vor fi dezvaluite.Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...