Horoscop urania 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop Scorpion 2011 - Horoscop Zilnic


(23 Octombrie - 21 Noiembrie)


Horoscop Zilnic Scorpion – Horoscop Luna Martie

Horoscopul lunii Martie pentru Scorpion

Luna martie este foarte favorabila pentru Scorpioni in multe privinte. Din prima zi veti simti ca viata voastra se aseaza pe un fundament solid. Vestile bune din data de 1 martie vor da startul la munca. Calatoriile in interes de serviciu vor fi reusite. In 2 martie, Scorpionii vor fi nevoiti sa se ocupe de problemele casnice. Membrii tineri ai familiei, obositi dupa iarna, au cea mai mare nevoie de atentia voastra.

Zilele de 5 si 6 martie vor fi petrecute intr-o atmosfera pozitiva si confortabila. Toti membrii familiei vor fi pregatiti sa se sustina unul pe altul. Va simtiti bine impreuna, dar sambata compania vesela se va mari. Sufletul petrecerii vor fi bineinteles Scorpionii. Incercati sa evitati conflictele in data de 7 martie, pentru ca este ajunul sarbatorii de 8 martie si toata lumea este putin tensionata si agitata. Sarbatoarea in sine va aduce bucurii.

Intalnirile cu prietenii vechi intotdeauna sunt foarte placute. In 12 martie, astrele prezic revenirea in viata voastra a cunostintelor vechi, restabilirea unor relatii intrerupte. Chiar si data de 13 va fi norocoasa in aceasta luna. Va fi o zi productiva pentru reprezentantii activitatilor creative. In data de 14 martie ar fi bine sa gasiti timp pentru rezolvarea problemelor casnice acumulate pana in acest moment.

A doua jumatate a lunii nu va mai fi la fel de calma si armonioasa. In data de 16 martie va trebui sa va dedicati in totalitate muncii. Succesele voastre in activitatea profesionala vor fi remarcate de catre superiori. Unora dintre nativi li se va propune un post nou sau un loc de munca mai prestigios. Va veti simti epuizati in data de 19 martie. Inrautatirea starii de sanatate poate duce la un conflict duminica, in data de 20 martie. Dar totul va reveni la normal in scurt timp. Un val de energie va trezi in Scorpioni setea de actiune, satisfactia primita din rezultatele muncii voastre va va reda buna dispozitie. Fiti atenti la data de 23 martie. S-ar putea sa mergeti la o intalnire romantica in aceasta zi. O sa va bucure faptul ca in urmatoarea zi va veti suplini bugetul. Este indicat sa faceti tot atunci si cumparaturile necesare, acestea vor fi foarte reusite.

In 25 martie, Scorpionii vor reusi sa rezolve problemele organizationale, sa incheie contracte profitabile sau pur si simplu sa comunice productiv cu partenerii de afaceri, colegii si prietenii. Incercati sa nu ramaneti singuri in data de 28 martie – s-ar putea sa aveti nevoie de ajutorul persoanelor apropiate si al prietenilor. In ultimele zile ale lunii, norocul va va zambi si veti fi plini de viata.


Horoscop Zilnic Martie 2011

Horoscop Zilnic Scorpion Explicatii semne tabel


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...