Horoscop urania 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop Scorpion 2011 - Horoscop Zilnic


(23 Octombrie - 21 Noiembrie)


Horoscop Zilnic Scorpion – Horoscop Luna Februarie

Horoscopul lunii Februarie pentru Scorpion

La inceputul lunii februarie, Scorpionii trebuie sa tina minte ca viitorul lor depinde de activitatea din prezent. 1 februarie – o zi deosebit de norocoasa pentru orice fel de comunicare. Negocieri, scrisori, afaceri comerciale – totul va merge ca pe roate. In data de 3 februarie, succesul va veni la acesti nativi sub forma unei coincidente rare a intereselor lor cu intentiile persoanelor foarte influente. Pana la sfarsitul saptamanii, Scorpionii vor fi foarte veseli si optimisti. In data de 4 februarie, chiar si cei mai nehotarati dintre voi vor putea depasi cu tupeu orice dificultate in dragoste, sport sau creatie. Este mai bine sa dedicati sfarsitul saptamanii, zilele de 5 si 6 februarie, familiei.

Daca in data de 7 februarie totul va merge pe dos, nu va necajiti! Toata lumea are si zile proaste. Nu incercati sa rezolvati toate problemele deodata. Asteptati sa treaca perioada nefasta. Concentrati-va asupra treburilor casnice. In data de 8 februarie, veti simti ca sunteti sustinuti si veti avea incredere deplina in voi. Lucrurile legate de amenajari in casa, intelegerea si sustinerea familiei, va vor reda buna dispozitie. Aceasta energie pozitiva ar trebui sa va ajunga pana la sfarsitul saptamanii, daca veti trece de zilele de 10 si 11 februarie fara pierderi. Este important sa rezolvati cat mai rapid problemele care vor aparea in aceste zile, nu amanati.

Ziua de 12 februarie v-ar putea bucura cu venituri materiale semnificative. Sambata si duminica veti reusi nu doar sa va demonstrati harnicia prin casa, ci sa si faceti achizitii reusite. Ziua de 13 februarie poate marca inceputul unei perioade importante in viata Scorpionilor. Intalnirile importante din aceasta zi si informatiile primite pot schimba multe lucruri. Incercati sa profitati la maxim de oportunitatile care apar. 14 februarie – Ziua Sf. Valentin – va va darui intelegerea si sustinerea persoanelor apropiate, sprijinul prietenilor si increderea in dreptate. Succesele profesionale in data de 16 februarie vor fi cat se poate de binevenite: s-ar putea sa obtineti un post mai important.

Fiti extrem de prudenti in ziua de luna plina – 18 februarie. Chiar si cele mai nesemnificative evenimente v-ar putea cauza o cadere emotionala. Folositi-va retinerea pentru a va apara in cazul unor evenimente neasteptate. 20 februarie este cea mai periculoasa zi a lunii. Problemele financiare se vor rezolva in data de 25 februarie, si acest lucru va reusi sa va ridice moralul. Veti simti un val de energie in data de 26 si 27 februarie. Astrologii va recomanda o odihna activa in aceste zile. Veti avea o multime de oportunitati pentru a va exprima in orice domeniu.


Horoscop Zilnic Februarie 2011

Horoscop Zilnic Scorpion Explicatii semne tabel


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...