Horoscop urania 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop 2020 Scorpion


(23 Octombrie - 21 Noiembrie)


Horoscop 2020 Scorpion

Previziuni generale

Niste vremuri absolut uimitoare si de succes se anunta in anul 2020 pentru Scorpioni. Veti cunoaste oameni importanti, veti lega relatii utile, veti face descoperiri emotionante si veti pleca in calatorii interesante. Veti reusi sa folositi la maxim norocul ivit in cale si veti extrage foloase maxime. Reprezentantii zodiei Scorpion vor avea in anul 2020 succes in tot ce vor intreprinde in orice domeniu. Veti avea alaturi de voi oameni, care va vor sustine ideile si va vor oferi sprijinul necesar.

Afaceri, cariera, bani. In timp ce veti avansa pe plan profesional, va trebui sa luptati cu intrigile concurentei. Evaluati-va corect fortele – nu va asumati riscuri nejustificate. Inceptului anului va va aduce multe lucruri placute: contacte utile in afaceri, rauvoitorii vor trece de partea voastra, veniturile vor creste. Pana la jumatatea lunii aprilie, incercati sa nu luati decizii negandite. Incepand de la sfarsitul primaverii, s-ar putea sa faceti mai multe calatorii in strainatate in interes de afaceri, sa obtineti o functie mai buna. Toamna si la sfarsitul anului va fi o perioada favorabila pentru dobandirea unor cunostinte noi si perfectionarea celor din domeniul actual de activitate.

Viata personala. Nu va scapati norocul in dragoste in luna ianuarie. La sfarsitul iernii si inceputul primaverii veti cunoaste mai multe persoane cu care veti lega relatii durabile. Primavara, s-ar putea sa cumparati o casa noua sau sa va apucati de reparatii. A doua jumatate a anului 2020 va fi o perioada favorabila pentru conceperea unui copil. Nativii singuri din zodia Scorpion vor avea sansa sa-si cunoasca sufletul-pereche la sfarsitul toamnei, iar in cazul cuplurilor indragostite va fi momentul favorabil pentru oficializarea relatiei. Daca aveti sub 30 de ani, va veti intelege foarte bine cu Pestii si Racii, dupa 30 de ani – cu Balantele si Taurii, iar dupa 40 de ani va veti simti foarte bine in compania Varsatorilor si Sagetatorilor.

Noroc. Pe parcursul anului 2020, nativii din zodia Scorpion vor fi pusi la incercare de mai multe ori: la inceputul anului se pot defecta niste utilaje sau aparate profesionale scumpe, in aprilie jocurile de noroc pot duce la pierderi financiare, iar vara pot aparea neintelegeri si chiar certuri in familie. In schimb, norocul va va zambi in activitati sportive si in loterii la inceputul primaverii, in luna mai veti fi in centrul atentiei, iar spre sfarsitul verii si toamna veti reusi sa va cresteti considerabil veniturile.

Sanatate. Incercati sa evitati pericolele si sa renuntati la vicii. Protejati-va picioarele si coloana, imbracati-va bine pentru a nu raci. Adoptati un stil de viata activ.Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...