Horoscop urania 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop Scorpion 2016


(23 Octombrie - 21 Noiembrie)


Horoscop 2016 Scorpion

Horoscop 2016 Scorpion. Previziuni generale

Scorpionii vor petrece anul 2016 in cautarea Pasarii Fericirii. Guvernatoarea anului, Maimuta de Foc, va va insufla o pasiune nemaipomenita pentru aventura. Va veti da seama ca viata voastra este departe de a fi ideala si n-o sa va fie frica sa lasati totul si sa porniti in goana dupa succes. Unde veti ajunge la sfarsitul anului este un mare mister. Nu este exclus ca spiritul de aventura sa va duca foarte, foarte departe (intr-o tara exotica, de exemplu, intr-o alta familie sau intr-o clinica de psihiatrie). Asa stau lucrurile, dragi Scorpioni! In anul Maimutei, orice se poate intampla in viata voastra. Din acest motiv, ar fi bine sa nu pierdeti controlul asupra realitatii. Da, setea de aventura este un lucru bun, dar numai in limitele rationale.

In anul 2016, barbatii din zodia Scorpion vor fi imprevizibili, inconsecventi si capriciosi. Cel mai bine o vor simti membrii apropiati ai familiei. Persoanele, care va trebui sa va suporte ineptiile, vor fi extrem de indignate si vi se vor tine, ca in copilarie, lectii pe tema “o persoana matura nu se comporta ASA”. Femeile-Scorpion, de asemenea, ar fi bine sa-si coreleze cat de cat comportamentul cu normele sociale. Da, societatea condamna femeile dispuse sa lase totul (si casa, si cariera, si munca), pentru a alerga dupa un vis! Daca intr-adevar doriti sa schimbati ceva, planificati intai cu atentie fiecare pas si nu vorbiti nici cu rudele, nici cu prietenii despre aceste planuri.

Horoscop Scorpion 2016: Dragoste

In plan sentimental, anul 2016 va aduce Scorpionilor haos, panica si confuzie. Daca sunteti singuri, in anul Maimutei de Foc, pregatiti-va sa deveniti de mai multe ori un motiv de disputa in familii straine. Nu agravati situatia cu vizite frecvente la casa, unde nu este toata lumea bucuroasa sa va vada. Concentrati-va mai bine asupra vietii voastre personale (priviti in jur, in anul 2016 veti intalni multe persoane interesante). In anul Maimutei de Foc, Scorpionii casatoriti ar fi bine sa petreaca mai mult timp acasa. Setea voastra de libertate nu este un motiv sa creati inconveniente si disconfort persoanelor, care va iubesc cu adevarat. Daca va pasa de sentimentele partenerului de viata, tineti cont de interesele lui (sau, cel putin, impartasiti-va planurile). Cine stie, poate ca si jumatatea voastra va dori sa lase totul si sa vi se alature in cautarea Pasarii Fericirii…

Horoscop 2016 Scorpion: Cariera, afaceri si bani

In anul 2016, finantele vor constitui pentru Scorpioni obstacolul principal in realizarea celor mai indraznete planuri si vise. Cu toate acestea, cand va veti da seama ca nu dispuneti de resurse suficiente, nu va veti grabi sa va cresteti veniturile! Inainte de toate, veti cere ajutorul rudelor, dupa aceea veti apela la cunostinte, iar in cele din urma, veti ofta cu amar si va veti spune: “asta e, va trebui sa renunt la visul meu, daca nimeni nu da bani pentru realizarea lui!” Cand veti ajunge la deprimare, aduceti-va aminte ca exista optiunea sa munciti intens si perseverent (aceasta metoda, de asemenea, ajuta la umplerea portofelului).

In anul 2016, Scorpionii nu vor mai pune prea mult accent pe cariera si activitati de serviciu. Va veti plictisi la locul de munca actual si veti incepe sa va uitati in stanga si in dreapta. Pana la urma, spre sfarsitul anului s-ar putea sa va dati demisia, chiar daca nu veti avea un plan de rezerva.

Horoscop Scorpion 2016: Sanatate

In anul agitat si imprevizibil al Maimutei de Foc, Scorpionii ar trebui sa acorde atentie sanatatii. Pentru a evita epuizarea fizica si caderile nervoase, faceti macar cateva pauze in goana dupa visul vostru.Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...