Horoscop urania 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop Scorpion 2015


(23 Octombrie - 21 Noiembrie)


Horoscop 2015 Scorpion

Horoscop 2015 Scorpion. Previziuni generale

Pentru nativii din zodia Scorpion, 2015 va fi un an agitat, dar interesant! Astrele ii vor inzestra cu o cantitate imensa de energie, si daca vor reusi sa o canalizeze intr-o directie pozitiva, Scorpionii vor obtine niste rezultate extraordinare! Energia acestui semn zodiacal va intra in rezonanta cu caracterul anului Caprei de Lemn, de aceea nimic nu va fi imposibil pentru Scorpioni in anul 2015.

Singurul lucru cu care Scorpionii trebuie sa fie atenti sunt sentimentele lor. Energia colosala este un lucru bun, dar daca este dirijata in mod negativ sau distructiv (risc la care Scorpionul este predispus in acest an)? Tocmai din aceasta cauza, astrele ii sfatuiesc pe Scorpioni sa invete sa priveasca lucrurile intr-un mod filosofic in anul 2015. Ce sa-i faci, se intampla sa dai si de necaz, dar daca stai sa-i cauti pe cei vinovati, ramane prea putin timp pentru o viata normala.

Cu alte cuvinte, in anul 2015, Scorpionii ar fi bine sa se inscrie la un curs de diplomatie si gandire pozitiva. Nativii din aceasta zodie se vor bucura de succes in domenii, in care vor actiona sub deviza: “Gandirea pozitiva nu denota lipsa problemelor, ci abilitatea de a rezolva problemele aparute cu calm si fara nervi”.

Horoscop 2015 Scorpion: Dragoste

In anul 2015, in fata Scorpionilor nu va rezista nici fortareata cea mai greu de cucerit! Este un lucru valabil in toate domeniile, inclusiv in dragoste. Energia, pasiunea si ingeniozitatea Scorpionilor vor reusi sa topeasca si o inima de gheata. Anul Caprei de Lemn promite acestor nativi atentie din partea sexului opus, o multime de cunostinte placute si sansa de a-si intalni jumatatea.

Daca ar sti sa-si tina sub control si emotiile, in anul 2015, Scorpionul n-ar avea egal in dragoste! Cu toate acestea, exista putine sanse ca acest semn zodiacal sa ajunga la un echilibru interior. In anul 2015, momentele pasionale si tandre vor fi urmate de crize de gelozie, irascibilitate, impulsuri posesive si vice versa. Prin urmare, viata personala a nativilor din zodia Scorpion nu va fi deloc linistita.

De fapt, daca o sa vrea, Scorpionul va reusi sa-si controleze emotiile negative sau, cel putin, sa nu-si verse energia negativa asupra celor din jur. In acest caz, atat el, cat si partenerul lui, vor putea fi invidiati.

Horoscop 2015 Scorpion: Cariera, afaceri si bani

Anul 2015 va deschide in fata Scorpionului ambitios perspective extraordinare! Energia, de care va dispune acest semn zodiacal in anul Caprei de Lemn, il va scoate in evidenta si ii va aduce mai multe bile albe. In plus, activitatea intensa a Scorpionilor va fi completata cu niste calitati utile, precum perseverenta si ratiunea. Datorita acestor lucruri, in anul 2015, Scorpionul va avea toate sansele sa se bucure de succes si intr-o afacere proprie, si in studii, si in domeniul stiintei.

In ceea ce priveste munca in echipa sau sub conducerea unui sef, si in acest domeniu Scorpionii se vor descurca mai bine, decat in anul precedent. Astrele promit ca in anul 2015 acest semn zodiacal isi va controla mai usor emotiile si se va intelege mai bine cu colegii. Este putin probabil ca Scorpionii sa devina niste diplomati adevarati, in schimb, ei vor reusi sa se retina si sa-si tina in frau limba, atunci cand va fi cazul. In anul 2015, acest lucru le va asigura consolidarea pozitiilor in echipa si va contribui la avansarea lor in cariera, deschizandu-le calea catre un post in conducere.Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...