Horoscop urania 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop Scorpion 2013


(23 Octombrie - 21 Noiembrie)


Horoscop 2013 Scorpion

Horoscop 2013 Scorpion. Previziuni generale

Nimeni din lume in afara de tine nu va gasi nimic bun in evenimentele ce urmeaza. Iar tu nu doar o sa gasesti, dar o sa si inregistrezi acest an in istoria personala ca fiind unul dintre cei mai fericiti ani din viata ta. Nu te va intimida nici neintelegerea in relatiile cu colegii si tovarasii, nici tradarea prietenilor si nici macar despartirea de persoanele care ti-au fost apropiate, pentru ca in schimb – ti se vor indeplini cele mai mari dorinte. In cazul unor nativi, va fi vorba de lansarea propriei afaceri, munca perseverenta si primele succese. Altii vor avea ocazia sa vada lumea, sa cunoasca alte culturi si sa treaca prin aventuri nebanuite. Altii vor simti pentru prima oara cat e de minunat sa castigi singur sume semnificative de bani si vor incepe ascensiunea in topul celor mai bogati oameni de pe planeta. Si toti nativii din zodia Scorpion vor intalni dragostea, care va sterge orice urma a vechilor pasiuni. Chiar daca acum nu-ti vine sa crezi ca asa se va intampla, nu te grabi sa negi tot ce s-a prezis si sa-ti legeni sceptic capul. Asteapta sa vina vara si vei vedea: totul se va intampla exact cum am spus.

Horoscop 2013 Scorpion. Munca si cariera

Contradictiile care te macina pe plan profesional se vor atenua din primavara. Fa tot posibilul sa devii independent, pana la a-ti da demisia si a pune bazele propriei afaceri. Fii pregatit pentru faptul ca intelegerea cu fostii parteneri de afaceri va fi redusa practic la zero. Intr-o astfel de situatie, n-are rost sa tot incerci sa-i convingi ca ai dreptate. Asadar, nu te teme sa risti, nu bate la usi inchise, mai ales ca sunt suficiente deschise. In a doua jumatate a anului 2013, se vor crea conditii favorabile pentru reusite in domeniul imobiliar, medicina alternativa si psihologie. De asemenea, nu uita ca societatea va avea tot mai multa nevoie de specialisti in situatii urgente, salvatori si agenti ai autoritatilor insarcinate cu aplicarea legii. In aceste domenii de activitate nu ai egal. Nativii care se afla la inceputul vietii profesionale, de asemenea ar trebui sa ia in considerare aceste profesii. Si cel mai important, orice ai face in acest an, efortul iti va fi rasplatit pe deplin. Pe langa faptul ca vei reusi sa castigi multi bani, munca iti va aduce si satisfactie morala. Iar de avantaje semnificative si oportunitati practic nelimitate se vor bucura persoanele care ocupa la serviciu un post de conducere sau o pozitie independenta.

Horoscop 2013 Scorpion. Finante

Latura materiala a vietii nu prezinta motive de ingrijorare. Banii te iubesc foarte mult si, dupa cum se vede, iti vor ramane fideli pentru ca aceasta dragoste e reciproca. Bunastarea ta va creste, in mare parte datorita succeselor in munca si planificarii corecte a bugetului. In acelasi timp, nu prea vei avea timp sa te distrezi sau sa te plimbi prin magazine. Si asa e bine, pentru ca banii acumulati iti vor fi de mare folos toamna cand se va pune problema locuintei si vei avea nevoie de sume mari pentru a o rezolva. Pe langa asta, in aceeasi perioada pot aparea situatii neprevazute in legatura cu copiii sau cu rudele varstnice.

Mai exista inca un detaliu financiar interesant. In acest an, norocul ar trebui sa-ti zambeasca in jocuri. Castigul la loterie iti poate acoperi cu varf si indesat toate cheltuielile neprevazute. Dar cu o singura conditie: actioneaza spontan, nu conta pe succes dinainte, joaca de placere.

Cele mai profitabile afaceri vor fi cele legate de imobiliare, constructii, medicina alternativa, organizatii de securitate si institutii care ofera oamenilor ajutor in situatii extreme. Investitiile in aceste domenii vor aduce profit maxim.

Horoscop 2013 Scorpion. Dragoste

Desi vei avea foarte mult de lucru si vor exista o multime de probleme casnice pe care va trebui sa le rezolvi de unul singur, nici o zi nu va trece fara dragoste. Poate ca anume ea iti va da puterea sa muti si muntii din loc. Exista doar un mic avertisment din partea astrelor. Daca nu te-ai casatorit inca, nu te grabi sa-ti legalizezi relatia, chiar daca ti se pare ca n-ai putea trai fara persoana respectiva. Responsabilitatile familiare suplimentare iti pot lua energia necesara pentru indeplinirea sarcinilor profesionale, care in acest an sun totusi prioritare, si iti pot reduce semnificativ venitul anual estimat.

In cazul Scorpionilor casatoriti, lucrurile stau exact invers. In aprilie, se pot lega relatii in afara casatoriei. Din motive evidente, acest fapt nu va aduce pace in familie si poate chiar sa agraveze situatia deja complicata. Prognozele nu sunt deloc linistitoare. Spre toamna, povestea de dragoste se va consuma, iar jumatatea jignita poate solicita divortul. Desi, intre noi doi fie vorba, ea nu-si doreste asta cu adevarat. Ia toate masurile posibile pentru a preveni despartirea. Daca e si in interesul tau bineinteles.Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...