Horoscop urania 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop Sagetator 2011 - Horoscop Zilnic


(22 Noiembrie - 21 Decembrie)


Horoscop Zilnic Sagetator – Horoscop Luna Martie

Horoscopul lunii Martie pentru Sagetator

Luna martie ii va surprinde pe Sagetatori intr-o dispozitie buna. Acest lucru poate fi datorat valului de energie adus de primavara, unei investitii profitabile facute in data de 1 martie sau vestilor bune primite in 2 martie. O oarecare tensiune in relatiile familiale poate aparea vineri, in data de 4 martie, insa sambata in casa voastra va domni acea atmosfera de dragoste si intelegere, de care avem toti nevoie.

Martie este o luna schimbatoare si in ajunul sarbatorii, in data de 7 martie, Sagetatorii vor fi mahniti din cauza inrautatirii starii de sanatate, oboselii si a pretentiilor nedrepte ale celor din jur. Va puteti astepta la schimbari inspre bine in data de 8 martie. Prietenii vor reusi sa va ridice moralul. Cineva dintre ei va organiza o petrecere vesela care va va binedispune. Vor avea loc si intalniri romantice, lucru care va va reda in totalitate optimismul.

In perioada cuprinsa intre 9 si 12 martie, treburile Sagetatorilor vor merge ca unse. Tot ce este legat de comunicare va merge cel mai bine. Intelegerea celor din jur va este garantata. Munca voastra va fi foarte productiva. O calatorie de afaceri in data de 10 martie va da startul unui proiect mai vechi. Dar sa nu credeti ca asa va fi mereu. Lucrurile vor lua o intorsatura proasta in data de 13 martie. Va asteapta un conflict serios. Chiar daca va veti confrunta cu probleme doar in afaceri, nu va varsati nervii pe persoanele apropiate. In ziua urmatoare va trebui sa luati niste decizii rationale.

Daca va ganditi sa mergeti intr-o calatorie, puteti merge la drum cu curaj in data de 16 martie – va va merge bine in toate privintele. La sfarsitul saptamanii, in 19 si 20 martie, pot aparea neintelegeri cu cineva dintre persoanele apropiate din cauza unor neplaceri serioase. Ar fi bine sa va concentrati toata energia asupra muncii, atunci rezultatele vor fi impresionante – s-ar putea chiar sa obtineti o avansare in cariera.

In data de 21 martie, s-ar putea sa primiti raspunsuri la intrebarile care va framanta de mult timp, insa nu va grabiti sa actionati. Ziua de 22 martie poate fi foarte fericita, va va aduce mai aproape de indeplinirea dorintelor, trebuie doar sa va folositi cu cap de oportunitatile oferite de soarta. In data de 23 martie, in viata personala in sfarsit se va instala armonia totala. Se stie ca banii n-ajung niciodata. Dar exista perioade cand intr-adevar sunt prea putini. Ziua de 27 martie va fi deosebit de periculoasa pentru cheltuieli neprevazute. Incercati sa va abtineti de la cumparaturi inutile si sa nu intrati in datorii. Se stie totusi ca Sagetatorii sunt descurcareti si nu exista sa nu gaseasca iesirea dintr-o situatie.


Horoscop Zilnic Martie 2011

Horoscop Zilnic Sagetator Explicatii semne tabel


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...