Horoscop urania 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop Sagetator 2011 - Horoscop Zilnic


(22 Noiembrie - 21 Decembrie)


Horoscop Zilnic Sagetator – Horoscop Luna Februarie

Horoscopul lunii Februarie pentru Sagetator

La inceputul lunii februarie, Sagetatorii se vor simti excelent, vor fi plini de energie, activi si se vor intelege foarte bine cu cei din jur. In data de 1 februarie, acesti nativi isi pot folosi energia pentru rezolvarea chestiunilor financiare. Daca v-ati pregatit sa luati un credit, luati-l astazi. Evitati cheltuielile marunte si inutile: o scurgere mica poate ineca un vas mare. Prima saptamana pare a fi foarte reusita. Sunteti capabili sa organizati o petrecere mondena de orice nivel, sa incheiati contracte profitabile, sa invingeti criza in relatiile familiale. In data de 3 februarie, este posibil sa primiti vesti bune, pe care le asteptati de mult timp.

Lunia este zi grea – un adevar verificat. De aceea nu are rost sa va enervati, daca va veti simti epuizati in data de 7 februarie. In data de 8 februarie, faceti ceva placut, si pentru Dumnezeu, nu va lamuriti relatiile cu cei apropiati. Intr-un timp foarte scurt, temerile de astazi vi se vor parea destul de exagerate.

A doua decada a lunii februarie va fi o perioada stabila, daca va veti concentra in totalitate asupra muncii. In aceasta perioada se pun bazele bunastarii voastre pe viitor. Munca realizata in data de 10 februarie va fi foarte productiva, va veti intelege foarte bine si cu colegii. O zi nelinistita va fi ziua de 11 februarie. Fiti deosebit de atenti in drum spre locul de munca, si nu incercati sa rezolvati probleme importante. Sfarsitul saptamanii, zilele de 12 si 13 februarie, este foarte potrivit pentru petreceri cu prietenii.

In data de 14 februarie, este posibil sa primiti un telefon important, o scrisoare sau informatiile necesare pentru lucru. In aceasta saptamana calatoriile vor fi reusite, va puteti face noi cunostinte. In data de 16 februarie, toate deciziile vor fi luate in favoarea voastra, fie ca va fi vorba de procese in instanta sau de deciziile luate in institutiile de stat importante. Ziua de luna plina, 18 februarie, va afecta echilibrul emotional nativilor din Sagetator. Este o zi favorabila pentru studiul unor tratate stiintifice.

Este recomandat sa stati acasa si sa va ocupati de problemele casnice in data de 20 februarie. In data de 21 februarie incercati sa nu luati (sau sa nu dati) bani imprumut, daca vreti sa pastrati relatia de prietenie cu persoanele respective. In schimb, incepand cu data de 22 februarie si pana la sfarsitul iernii, toate vor merge ca pe roate. Soarta face totul in favoarea celor carora le surade. In week-end, mai exact in 26 si 27 februarie, astrologii recomanda sa va vizitati parintii, sa acordati mai multa atentie copiilor, sa adunati toata familia la o masa.


Horoscop Zilnic Februarie 2011

Horoscop Zilnic Sagetator Explicatii semne tabel


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...