Horoscop urania 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop Sagetator 2016


(22 Noiembrie - 21 Decembrie)


Horoscop 2016 Sagetator

Horoscop 2016 Sagetator. Previziuni generale

Pentru nativii din zodia Sagetator, anul 2016 va fi una dintre perioadele cele mai stralucite, uimitoare si incredibil de pozitive din viata lor. In timpul guvernarii Maimutei de Foc, chiar si cele mai indraznete visuri fie vi se vor indeplini in totalitate, fie se vor apropia maxim de realizare. Si acest fapt, dragi Sagetatori, va va da o incredere extraordinara in sine si in fortele proprii! Veti straluci precum o mie de stele si veti raspandi in jurul vostru lumina. Cei din jur vor fi mandri sa aiba alaturi o persoana atat de radianta si fermecatoare. Prin urmare, va veti bucura nu numai de succese colosale, dar si de o crestere rapida a popularitatii voastre in societate. Singurul lucru de care trebuie sa va feriti in anul 2016 sunt intrigile persoanelor invidioase (din pacate, realizarile altora nu ii fac pe toti cei din jur sa zambeasca).

In anul Maimutei, barbatii din zodia Sagetator nu va trebui sa depuna eforturi deosebite pentru a castiga oricand si oriunde statutul de lider. Oamenii singuri va vor alege ca sefi. Va ramane fie sa acceptati aceasta “functie”, fie sa va retrageti cu demnitate (totul depinde de cat de interesati veti fi de un proiect sau altul). Femeile nascute in zodia Sagetator vor avea posibilitatea sa se relaxeze. In anul Maimutei de Foc, chiar daca nu veti avea multa grija de voi, veti arata excelent. Mai mult de atat, in urmatoarele 12 luni nu va trebui sa va faceti griji ca niste prajituri sau deserturi bogate in calorii va vor afecta silueta.

Horoscop Sagetator 2016: Dragoste

In plan sentimental, anul 2016 va aduce Sagetatorilor multe schimbari. Daca in ianuarie v-ati vaitat de singuratate, spre sfarsitul anului Maimutei, situatia se va schimba radical. Veti reusi nu numai sa va gasiti jumatatea, dar sa si formati cu ea o mini-celula sociala. Nu, deocamdata nu vorbim despre starea civila (in aceasta perioada, va veti studia reciproc in cadrul vietii in doi). Sagetatorii casatoriti vor hotara in anul Maimutei sa efectueze un sir de schimbari radicale in viata familiala. Despre ce anume este vorba (schimbarea domiciliului, efectuarea unor reparatii capitale, aducerea pe lume a unui nou membru al familiei) numai timpul va arata. Un singur lucru este clar – in anul 2016, partenerul vostru de viata nu va sti ce este plictiseala, rutina si monotonia.

Horoscop 2016 Sagetator: Cariera, afaceri si bani

In anul 2016 al Maimutei de Foc, Sagetatorii nu se vor confrunta cu probleme de natura financiara. Mai mult de atat, in timp ce reprezentantii altor semne zodiacale vor fi supusi la tot felul de incercari, voi veti reusi sa va majorati substantial veniturile. Este foarte posibil ca noua sursa de venit sa fie un hobby mai vechi, o afacere pe internet sau o afacere de familie, intemeiata pe baza ideii unuia dintre membrii familiei.

In anul Maimutei, succesul va insoti toate initiativele profesionale ale Sagetatorilor. Daca doriti de mult timp sa va schimbati locul de munca, o perioada mai buna in acest scop, decat anul Maimutei de Foc, nici nu exista! Totusi, inainte sa actionati, analizati-va cu atentie toate optiunile. Daca sunteti siguri ca noul loc de munca va va oferi mai multe satisfactii si nimic nu va impiedica sa faceti aceasta reforma, mergeti inainte, cu curaj, si cuceriti noi orizonturi profesionale!

Horoscop Sagetator 2016: Sanatate

In anul 2016, vor exista mai multi factori capabili sa afecteze sanatatea Sagetatorilor (asta e, succesul este o incercare serioasa pentru psihicul uman). Trebuie sa gasiti din timp o modalitate de a va recapata rapid si usor echilibrul emotional (incercati sa practicati yoga sau gimnastica respiratorie).Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...