Horoscop urania 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop Sagetator 2015


(22 Noiembrie - 21 Decembrie)


Horoscop 2015 Sagetator

Horoscop 2015 Sagetator. Previziuni generale

Anul 2015 va aduce nativilor din zodia Sagetator o multime de momente norocoase! Uneori, nu va trebui sa depuna nici un efort in acest sens – norocul ii va insoti neconditionat. In anul Caprei de Lemn, acest semn zodiacal poate sa atinga succesul chiar si in domenii, in care nu te poti baza pe noroc. Capacitatea Sagetatorilor de a se concentra asupra treburilor curente le va aduce o multime de beneficii.

In ceea ce priveste comunicarea, 2015 va fi un an mai linistit, decat cel precedent, si este un lucru bun: mai putina energie va fi irosita in zadar, iar calitatea comunicarii va creste. Anul 2015 le va arata Sagetatorilor, care sunt relatiile cu adevarat profunde si sincere, si care sunt cele lipsite de perspective atat in prietenie, cat si in dragoste.

Anul Caprei de Lemn promite sa fie o perioada buna pe plan financiar – datorita faptului ca mai putin timp va fi pierdut pe discutii despre afaceri si mai mult timp va ramane pentru fapte, Sagetatorii vor avea toate sansele sa faca bani frumosi. Cu alte cuvinte, in anul 2015, soarta le va oferi Sagetatorilor niste atuuri deosebite. Ramane doar sa le foloseasca corect.

Horoscop 2015 Sagetator: Dragoste

In anul 2015, Sagetatorii vor alege in schimbul unui flirt neserios si a unui numar mare de cunostinte noi comunicarea doar cu persoanele, care le sunt cu adevarat dragi. Daca inainte Sagetatorii isi permiteau sa tina legatura cu un mare numar de reprezentanti ai sexului opus – cu persoanele, de care erau indragostiti sau pe care voiau sa le impresioneze – in anul Caprei de Lemn, astfel de relatii vor intra in categoria celor inutile si treptat se vor reduce la zero.

In schimb, relatiile de prietenie sau de dragoste pastrate vor fi mentinute cu placere de catre Sagetatori. Comunicarea va ajunge la un nou nivel, aducand acestui semn zodiacal si celor apropiati lui o multime de momente placute.

2015 este un an bun, in primul rand, pentru consolidarea si dezvoltarea relatiilor deja existente. Astrele ii sfatuiesc pe nativii singuri din zodia Sagetator sa-si indrepte atentia asupra persoanelor de sex opus deja cunoscute: asupra vecinilor, cunostintelor si colegilor. In anul 2015, exista sanse mari sa-si gaseasca dragostea printre cei apropiati.

Horoscop 2015 Sagetator: Cariera, afaceri si bani

In anul 2015, reprezentantii zodiei Sagetator vor avea toate sansele sa-si imbunatateasca situatia financiara. Sagetatorii vor primi propuneri tentante pe parcursul intregului an al Caprei de Lemn, va ramane doar sa aleaga varianta cea mai profitabila. De fapt, si daca nu vor primi nici o propunere, in anul 2015, nativii din aceasta zodie vor reusi singuri sa se ridice financiar: ideile si planurile lor le vor putea aduce venituri substantiale.

Acest semn zodiacal va reusi sa se afirme si la locul de munca, dand dovada de perseverenta si harnicie. In acest an, Sagetatorii vor reusi sa se concentreze mai usor asupra obiectivelor stabilite si succesul nu se va lasa asteptat.

Cu alte cuvinte, 2015 promite sa fie pentru Sagetatori un an mai mult decat bun in afaceri, munca si cariera. Important este sa nu-si schimbe locul de munca. In anul 2015, Sagetatorii se vor afirma mult mai usor in domeniile, in care stiu totul de la A la Z.Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...