Horoscop urania 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop Sagetator 2013


(22 Noiembrie - 21 Decembrie)


Horoscop 2013 Sagetator

Horoscop 2013 Sagetator. Previziuni generale

Dragostea ta pentru viata va fi elementul decisiv in toate treburile din 2013. Si iata ca se creeaza si conditii bune pentru a lua tot de la ea. Desi in functie de importanta, domeniile tale de interes se pun in urmatoarea ordine: pe primul loc e munca cu un punct obligatoriu – gasirea si ocuparea unui loc sub soare, apoi toate celelalte. Dar persoanele apropiate cel mai degraba nu vor fi in totalitate de acord cu o astfel de ordine a lucrurilor. Ele dimpotriva, dintr-o data vor avea impresia ca sunt cele mai importante in viata ta. Asadar, pregateste-te la inceput pentru lupte locale cu utilizarea tacticilor de anticipare. Si datorita capacitatii tale de a prevedea ce urmeaza, vei reusi nu doar sa restabilesti pacea si armonia, dar sa si atragi de partea ta persoane de incredere care te vor ajuta sa-ti realizezi aspiratiile profesionale. De fapt, dragostea ta pentru viata s-ar putea manifesta intr-un mod diferit. De exemplu, iti vei trimite ambitiile profesionale in concediu pe o perioada nedeterminata, iti vei face bagajul si vei urma vocea inimii. Iar aceasta te va chema in calatorie in jurul lumii.

Horoscop 2013 Sagetator. Munca si cariera

Daca vei hotara totusi sa ramai sa cuceresti culmi in cariera, trebuie sa tii minte ca in munti se pot produce avalanse si alunecari de teren. Asadar, ia toate masurile necesare de siguranta. Si cel mai important, pastreaza masura in toate. Astfel autoritatea ta profesionala va avea toate sansele sa ajunga atat de sus, incat s-ar putea sa ametesti din neobisnuinta. Dar asta va fi doar o jumatate de victorie. Ameteala provocata de succes va trece la un moment dat, insa va aparea dorinta de a profita la maxim de pozitia inalta. Daca vrei sa ramai sus, rezista tentatiei.

Comporta-te ca si cum nu s-a intamplat nimic deosebit. Si atunci vei cuceri cu usurinta si alte culmi. Iar sfera de domenii in care poti avea succes e foarte mare – de la profile umane pana la cercetari in domeniul fizicii nucleare. Cel mai bine ar fi sa alegi un domeniu cunoscut, dar nu se exclud nici domeniile noi cu orientare traditionala. Un detaliu important: profitul material si satisfactia morala s-ar putea sa nu mearga mana in mana. Acolo unde primul va merge cu viteza maxima, lucrand perseverent pentru bunastarea ta, al doilea s-ar putea sa schiopateze. Si invers. Va fi greu sa alegi o cale de mijloc, dar este posibil s-o faci. Mai ales ca, din cand in cand, materia si moralul isi vor schimba locurile si pana la urma se va ajunge la egalitate. O astfel de “schimbare a garzii” va avea loc la fiecare trei luni. Beneficiul material va avea dreptul la primul pas.

Horoscop 2013 Sagetator. Finante

Veniturile oficiale constituie partea cea mai mare a bugetului tau si se transfera lin din anul trecut. Se observa de la distanta ca e o suma suficienta pentru tot ce este strict necesar. Dar tu esti de alta parere – banii nu sunt niciodata prea multi. Si adevarul e ca vei reusi sa descoperi surse suplimentare de venit financiar, iar acestea iti vor acoperi cheltuielile neprevazute prognozate pentru sfarsitul iernii. Cel mai degraba, vei reusi sa vinzi la un pret foarte bun roadele pasiunii tale creative. Dar astrele avertizeaza: opreste-te la timp. Vara s-ar putea sa suferi pierderi mari din cauza credulitatii si inflacararii nesabuite. Mai exista o sursa de venit pe care n-ai luat-o in serios pana acum. Dar anume in acest an exista sanse sa primesti cadou din partea unor rude bogate un apartament de lux. Daca nu exista probleme cu locuinta, da-l in chirie. In celalalt caz, ocupa-l si bucura-te de el. Desi aceasta varianta presupune adaugarea unui rand nou in lista cu cheltuieli obligatorii. Dar asta e deja un fleac.

Horoscop 2013 Sagetator. Dragoste

Pe plan sentimental nu se anunta schimbari. Si asta deja e o veste buna. Mai ales pentru cei care si-au gasit destinul si sunt multumiti de el. Asadar, daca sentimentele tale sunt testate de timp, inregistreaza-ti casatoria si traieste fericit pana la adanci batraneti. Incearca sa te ocupi de asta in prima jumatate a anului 2013. Daca aruncam o privire in viitor, trebuie sa spunem ca din momentul legalizarii relatiei, tu vei obtine primul o serie de avantaje, iar mai departe beneficiile vor fi de ambele parti. Pe langa acestea, conditiile astrale favorizeaza nasterea copiilor cu toate responsabilitatile parentale ulterioare. Nativii casatoriti de asemenea va trebui sa se dea putin la o parte si sa faca loc pentru noul membru de familie aparut la orizont. S-ar putea sa vina momentul sa cunoasca iarasi fericirea de a fi parinte, sau poate unul dintre copiii mai mari ii va bucura intai cu nunta, iar apoi si cu nepoti.

Iar Sagetatorii tineri si liberi au cu totul alte griji. Cautarea jumatatii este ceva fascinant si interesant. Dedicati-va cu tot sufletul acestui proces. Prin ianuarie, veti cunoaste o persoana interesanta. Nu exista garantii absolute ca aceasta intalnire va duce la o dragoste pasionala si de durata, dar experienta acumulata va fi de nepretuit. Autoaprecierea va creste si spre sfarsitul anului va veti bucura de un succes formidabil in randul persoanelor de sex opus.Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...