Horoscop urania 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop Sagetator 2012


(22 Noiembrie - 21 Decembrie)


Horoscop 2012 Sagetator

Horoscop 2012 Sagetator Sanatate

Sanatate. In anul Dragonului de Apa, Sagetatorii nu trebuie sa-si supraaprecieze posibilitatile. Daca nu veti acorda destula atentie sanatatii, poate ca veti rezista pana in vara, iar mai departe va veti confrunta cu stresul, epuizari nervoase, agravarea bolilor cronice. Asadar, aveti grija. Masajul, yoga si sportul vor avea un efect foarte bun.


Horoscop 2012 Sagetator Cariera

Cariera. Acest domeniu arata foarte bine. Prognoza astrologica pentru anul 2012 promite Sagetatorilor un salt important in cariera. Sagetatorii vor fi gata sa munte si muntii din loc pe plan profesional. Singura perioada in care prudenta va fi necesara este a doua decada a lunii octombrie.


Horoscop 2012 Sagetator Finante

Finante. Pe tot parcursul anului, situatia materiala va ramane stabila si satisfacatoare. Trebuie sa aveti grija iarasi doar in mijlocul lunii octombrie, in aceasta perioada puteti pierde o suma mare de bani. Si nu contati in afaceri pe vrajitoare si persoane cu capacitati extrasenzoriale.


Horoscop 2012 Sagetator Viata Personala

Viata personala. In anul Dragonului de Apa, in relatiile Sagetatorilor pot aparea unele neintelegeri. Luna august este o perioada potentiala de conflicte, din acest moment si pana in decembrie fiti atenti cu cunostintele noi. Pot aparea probleme chiar si in relatiile de durata, dar trebuie sa aveti rabdare – o perioada favorabila si foarte romantica in viata voastra incepe in noiembrie.Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...