Horoscop urania 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop Urania Rac


(22 Iunie - 22 Iulie)


Horoscop Urania 2010 Rac

Racul in 2010

In aceasta perioada vor avea loc schimbari la un nivel profund prin prisma a diverse evenimente. Relatii vechi se vor termina si se vor forma altele. Va vor atrage persoane mai puternice si mai intuitive. Metodele voastre de a lucra cu oamenii se vor modifica si vor contribui in cele din urma la succesul vostru. Anul acesta majoritatea eclipselor vor avea loc pe axa Rac – Capricorn, astfel, veti avea parte de mai multe etape. Beneficiile pot aparea din felul in care va veti adapta. Veti evalua tendintele curente si le veti folosi in avantaj personal. Din data de18 ianuarie pana in 7 iunie si din 8 septembrie 2010, toti Racii vor beneficia de o perioada de succes sau avansare. E posibil sa fiti promovati la un rang sau pozitie superioara. Este o perioada in care veti avea parte de oportunitati si in care adoptarea unui stil traditional poate sa va aduca succes. Trebuie sa fiti mai atenti in perioada 7 iunie – 8 septembrie cand veti fi predispusi sa faceti promisiuni pe care nu veti reusi sa le respectati, veti avea incredere in unele lucruri fara a avea dovezi, sau fara a evalua situatiile la o scara reala si puteti parea neseriosi. Perioada din 8 aprilie si apoi din 23 iulie, cand Saturn intra in Balanta are o influenta contracdictorie cu beneficiile aduse de Jupiter dar de fapt doar va forteaza sa va pastrati proiectele in limitele propriilor posibilitati si va obliga sa va asumati responsabilitatea pentru tot ceea ce faceti. Saturn ne arata limitele noastre, ale realitatii si ale celorlalti. Daca veti reusi sa va incadrati in resursele de care dispuneti, acest an poate fi o perioada de crestere stabila dar daca veti forta lucrurile, este posibil sa va izbiti de refuzuri si obstacole.

Bani, serviciu, cariera

Cel mai interesant aspect al acestui an, privind aspectul financiar, este conjunctia Jupiter – Uranus din Berbec, perioada 7 iunie – 5 iulie 2010. Aspectul va aduce oportunitati financiare neateptate dar materializarea lor depinde de voi.  Va trebui sa va adaptati unei situatii noi care va poate aduce beneficii. Poate fi vorba de o achizitie, de reviziuriea unui contract financiar sau de niste lucruri cu care ati avut de-a face in trecut. Tranzitul lui Marte in Leu din prima jumatate a acestui an, are legatura in principal cu propria voastra valoare si cu situatia financiara. Doriti sa va demonstrati capacitatiile in domeniul financiar. Conflictele din aceasta perioada se refera in principal la disputarea proprietatii, la utilizarea resurselor altora sau la competitii. Sunteti mult mai ambitiosi din punct de vedere financiar, s-ar putea sa prindeti curaj in zona de investitii sau speculatii. Dar daca nu evitati cheltuielile excessive, achizitiile pe care le faceti va pot aduce pierderi financiare. Puteti chiar sa va pierdeti autoritatea din cauza aviditatii. In timpul aspectelor bune puteti lua decizii in probleme importante. Calitatile si talentele voastre va pot fi de un real folos in cariera acum si daca le folositi corect la finalul acestui tranzit veti avea succes. 22 – 26 iulie 2010 este o alta perioada favorabila , veti avea oportunitatea sa reveniti asupra situatiei din 7 iunie – 5 iulie 2010 si sa faceti ajustarile necesare in cazul in care nu ati profitat atunci de situatie. La serviciu se poate vorbi de calatorii, cursuri de specializare, relatii cu personae din strainatate, de aplicarea unor ideologii sau concepte. In perioda 25 iulie – 19 noiembrie lucrurile pe care le-ati acceptat din comoditate sau din senzatia ca puteti sa le duceti la indeplinire va vor creea neplaceri. Trebuie sa le reganditi si sa luati masuri. In ceea ce priveste sanatatea ar fi bine sa va ocupati in aceasta perioada de problemele neglijate sau ignorate. Este o perioada favorabila pentru schimbarea stilului de viata sau pentru a incepe un regim de slabit. Intrarea lui Jupiter in Berbec  7 iunie – 8 septembrie va face mai ambitiosi si mai individualisti in relatiile cu colegii si in munca voastra. Puteti sa incepeti proiecte noi, dar numai pana in 25 iulie caci dupa aceea miscarea retrograda va va forta sa reveniti asupra lor in anul urmator. In ceea ce tine de cariera este posibil ca inca din acest an sa aveti niste idei pentru ceea ce va deveni una dintre principalele preocupari in 2011. Poate fi vorba de o noua pozitie sau de o colaborare.

Dragoste, relatii

Saturn, guvernatorul zonei parteneriatelor voastre, inclusiv a casatoriei, va vizita anul acesta zodia Balantei si cea a Fecioarei. 14 ianuarie – 30 mai va fi o perioada nepotrivita pentru realizarea de noi contracte, ar fi mai bines a va ocupati de reasezarea relatiilor existente si de stabilizarea lor. Pana in 8 aprilie si din 23 iulie, relatiile voastre vor orientate mai mult spre familie si traditie, veti fi mai deschisi spre compromisuri. Veti cauta in partenerul de viata o persoana pe care va puteti baza in cazul intemeierii unei familii, a constructiei casei, sau intr-o noua afacere. Pluto, guvernatorul relatiilor sentimentale (de dinainte de casatorie) se afla pe parcursul urmatorilor 13 ani in casa parteneriatelor, indicand ca in aceasta perioada tindeti sa va orientati mai mult spre relatii serioase. Este practic o lupta intre dorinta de a va simti bine si nevoia de a va asuma responsabilitatea in relatii. In cazul celor casatoriti este de preferat sa evitati sa fiti egoisti, pentru a nu crea situatii tensionate in casatorie. Dorinta de control in casnicie sar putea sa tulbure linistea relatiei. Incercati sa mentineti echilibrul si sa faceti fata schimbarilor. Pana in decembrie, toate eclipsele vor avea loc pe axa Capricorn – Rac, si cum acestea tin de sfarsituri si noi inceputuri, zona de cuplu va fi supusa provocarilor de acest gen anul acesta. Prima eclipsa va crea etapa in care relatiile de parteneriat si cele de casnicie devin mai dinamice si s-ar putea sa va confruntati cu reprosuri vis-a-vie de comportamentul vostru. Sunteti analizati acum si va trebui sa incercatisa fiti mai deschisi in comunicare. Dupa a doua eclipsa veti deveni mai radicali in relatie si sa veti dori sa obtineti fie totul fie nimic. O dorinta subtila de dominare emotionala poate cauza anumite discutii cu persoana iubita. Trebuie sa incercati sa formati parteneriate bazate pe egalitate deoarece dezechilibrele la acest nivel nu vor duce spre bine. Pe plan pozitiv, puteti trai momentele placute si intense in relatie. Ultima eclipsa va crea o stare de nesiguranta si oscilatie in relatia de cuplu. Pe de o parte nu va veti simti bine in singuratate, iar pe celalata parte veti fi destul de individualisti. S-ar putea ca partenerul sa va considere capriciosi sau dificili deoarece chiar daca veti dori sa aveti un sentiment de securitate in momentul in care veti simti ca nu vi se raspunde cu suficienta promptitudine veti deveni orgoliosi fara explicati schimbarea comportamentului vostru. Intre 20 mai – 14 iunie, cand Venus este in Rac, sunteti mult mai populari, simtiti nevoia sa fiti placuti si admirati. Sunteti sociabili si prietenosi, putin mai lenesi si mai indolenti, si cedati usor placerilor personale. Admirati frumosul, iar iubirea pare sa vina spre voi fara sa faceti eforturi prea mari.

Casa si familie

In acest an, responsabilitatile voastre legate de casa si familie vor creste. In cazul in care va doriti o casa, puteti resimti acest lucru ca o povara. Sunt momente in viata cand unele lucruri se obtin usor, iar alteori trebuie sa muncesti din greu pentru a-ti realiza visele. Acest An pare sa fie din pacate mai degraba al doilea caz. Posibil sa fiti solicitati de situatii noi. In relatia cu parintii va trebui sa contribuiti mai mult si probabil, cea mai activa perioada va fi 30 iulie – 15 septembrie cand veti fi plini de energie si intiative in ceea ce priveste casa si familia voastra. Va veti impune fara sa mai tnetii cont si de cei din jurul vostru. Incercati totusi pe cat e posibil sa evitati neintelegerile. Este o perioada buna pentru proiecte si idei noi legate de o casa sau initiate impreuna cu familia. Sursa: www.astrospot.ro


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...