Horoscop urania 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop Rac 2016


(22 Iunie - 22 Iulie)


Horoscop 2016 Rac

Horoscop 2016 Rac. Previziuni generale

Pe parcursul intregului an 2016, nativii din zodia Rac isi vor apara ferm pozitiile castigate anterior. Maimuta de Foc va hotara sa va testeze rezistenta in mai multe domenii ale vietii. Totusi, guvernatoarea anului 2016 nu va reusi sa va zapaceasca si sa va perturbe echilibrul moral. Da, este neplacut cand planurile se strica in ultimul moment. Da, n-ai cum sa nu te enervezi cand problemele apar practic din senin. Dar, cum veti hotara si singuri, acestea nu sunt motive de deprimare. Adoptand o astfel de atitudine, fiind siguri pe voi si pe faptul ca neplacerile nu merita luate in seama, veti face fata cu usurinta ispravilor Maimutei. Per total, anul 2016 va va ramane in memorie ca o perioada destul de dificila, dar totodata interesanta, cand succesul (sau esecul) a depins in totalitate doar de vointa si perseverenta voastra.

Barbatii-Raci se vor dovedi a fi foarte buni pedagogi in anul 2016. Veti lua rolul de mentor oriunde si oricand (si acasa, si in compania prietenilor, si la serviciu). Aveti grija, pentru ca un “guru” atotstiutor n-are voie sa se relaxeze nici un minut (in caz contrar, noua voastra imagine va avea de suferit). Femeile din zodia Rac vor avea in anul Maimutei o singura grija – cum sa nu se incurce in lista lunga de admiratori? Popularitatea voastra in randul persoanelor de sex opus va va incanta si va va incalzi in serile lungi de iarna.

Horoscop Rac 2016: Dragoste

Pe parcursul intregului an 2016, viata personala a persoanelor nascute in zodia Rac va fi presarata cu secrete, mistere si intamplari inexplicabile. Daca sunteti singuri, in urmatoarele 12 luni, cu siguranta, va veti gasi jumatatea. Poate fi vorba de o persoana, cu care ati mai avut o relatie de prietenie sau dragoste in trecut (un coleg de scoala, de munca sau chiar un vecin). Maimuta pregateste multe surprize si pentru Racii casatoriti. Ce spuneti de cadouri precum o schimbare de domiciliu neplanificata, o vizita neasteptata din partea unei rude indepartate, care a decis sa stea pe la voi vreo doua luni, sau necesitatea efectuarii unor reparatii, aparuta in urma inundatiei de la vecinul de deasupra? Dar toate acestea sunt niste fleacuri, important este ca persoana iubita va va fi alaturi si impreuna veti rezolva orice problema in anul 2016.

Horoscop 2016 Rac: Cariera, afaceri si bani

Maimuta de Foc nu va interveni in treburile financiare ale Racilor. Prin urmare, veniturile voastre nu vor fi influentate de schimbarile de stare ale stapanei anului 2016. E foarte bine! In aceasta perioada de liniste si stabilitate, aduceti-va aminte de oamenii, cu care soarta nu a fost la fel de blanda. Generozitatea, de care veti da dovada in anul Maimutei, trebuie sa vina din suflet si sa nu sune ca o reclama: “Priviti toti, eu ii ajut pe cei necajiti, sunt bravo!”.

In anul 2016, succesele Racilor pe plan profesional vor fi demne de un respect deosebit. Tot ce veti reusi sa realizati in incinta biroului sau intreprinderii, in cadrul careia lucrati, va fi exclusiv rezultatul eforturilor voastre. Fara sa contati pe colegi, fara sa va mai bazati pe noroc, va veti apuca intens de lucru. Rezultatul noptilor nedormite, al week-endurilor stricate si al oboselii continue va fi mult-asteptata promovare pe plan profesional. Felicitarile prietenilor si colegilor de serviciu va vor da o senzatie de fericire incomparabila si aceast sentiment va compensa cu varf si indesat toate eforturile pe care le-ati depus.

Horoscop Rac 2016: Sanatate

In anul 2016, in lupta continua cu intrigile Maimutei de Foc, manati de dorinta de a invinge cu orice pret, Racii risca sa-si compromita sanatatea fizica si morala. Luati-va neaparat un time-out de la munca si folositi aceste zile de nepretuit pentru odihna pasiva undeva pe malul marii.Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...