Horoscop urania 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop Rac 2015


(22 Iunie - 22 Iulie)


Horoscop 2015 Rac

Horoscop 2015 Rac. Previziuni generale

In anul 2015, Racul va fi in stare sa se concentreze in totalite asupra treburilor sale si sa uite de orice altceva. Pe de o parte, concentrarea il poate ajuta in realizarea unui sir de proiecte, pe de alta parte, in anul 2015, acest semn zodiacal risca sa piarda contactul cu lumea din jur. Inchizandu-se in sine, Racul poate reduce comunicarea la minim chiar si cu prietenii si persoanele apropiate.

Ascuns in carapace, chiar daca va da dovada in anul 2015 de o harnicie nemaivazuta, Racul va intampina dificultati in munca in echipa, in comunicarea cu colegii si mai ales in avansarea pe plan profesional. O astfel de atitudine nu il va ajuta nici in dragoste.

De fapt, o solutie exista: astrele ii sfatuiesc pe nativii din aceasta zodie sa nu se focuseze doar asupra intereselor proprii. Racii au nevoie de impresii noi, ca de aer! Oricat de putin si-ar dori, reprezentantii acestei zodii trebuie sa mentina contactul cu lumea din jur, sa mearga in vizite, sa faca sport, sa se distreze, sa se plimbe. Odata ce vor scapa de rutina vietii de zi cu zi, Racii vor descoperi cu surprindere o multime de lucruri interesante in jurul lor.

Horoscop 2015 Rac: Dragoste

Pentru a avea in anul 2015 noroc in dragoste, Racul va trebui sa iasa din carapace! Anul ii predispune pe nativii din aceasta zodie la izolare si preocupari obsesive, asadar, Racii care vor sa-si gaseasca un partener, va trebui sa-si ridice capul si sa se uite in jur. Nativii, care si-au gasit deja jumatatea, va trebui sa acorde atentie relatiei cu persoana iubita, tinand minte ca dragostea neintretinuta, asemenea unui pom neudat, mai devreme sau mai tarziu moare.

Cu alte cuvinte, in anul 2015, Racii trebuie sa se trezeasca din starea de pasivitate atat fizic, cat si intelectul – abia atunci vor fi gata pentru victorii in dragoste. Daca vreti sa cuceriti inima unui Rac, astrele va sfatuiesc sa va aratati intai interesul pentru treburile lui: interesele si planurile comune vor forma un fundament solid pentru dragoste. In anul Caprei de Lemn, aceasta va fi cea mai scurta si sigura cale spre inima lui sensibila, ascunsa sub carapace.

Horoscop 2015 Rac: Cariera, afaceri si bani

In ceea ce priveste afacerile si cariera, 2015 va fi un an controversat. Pe de o parte, Racii vor da dovada de o sarguinta extraordinara pe plan profesional, pe de alta parte – o astfel de sarguinta s-ar putea sa nu le aduca numai beneficii.

Anul Caprei de Lemn ii va obliga pe Raci sa se concentreze in totalitate asupra oricarui lucru, de care se vor apuca, fie ca vorbim de proiecte de mare amploare, fie ca vorbim de sarcini marunte, de rutina. Concentrandu-se in totalitate asupra unei sarcini, Racii vor pierde capacitatea de a o privi dintr-o alta perspectiva, din exterior si, fiind retrasi in lumea lor interioara, nu vor auzi nici sfaturile date de altii. Nu-i de mirare ca o astfel de atitudine va crea dificultati pe plan profesional. Reprezentantii acestui semn zodiacal vor intampina greutati in orice domeniu, legat de comunicare sau necesitatea de a actiona in echipa.

Pentru a avea un an bun, Racii trebuie sa iasa din carapace si sa se deschida in fata oamenilor si lumii din jur. Daca vor urma acest sfat, se vor bucura de noroc si pe plan profesional.Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...