Horoscop urania 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop Rac 2013


(22 Iunie - 22 Iulie)


Horoscop 2013 Rac

Horoscop 2013 Rac. Previziuni generale

Zicala – cum iti vei petrece noaptea de Revelion, asa iti va merge tot anul – nu va functiona de data aceasta. Petrecerea linistita cu traditionala sampanie si salate nicicum nu se va lega cu activitatea agitata pe care, supunandu-te vointei astrelor, o vei desfasura in anul 2013. Interesele tale se vor extinde mult dincolo de limitele pozitiei pe care o vei ocupa la inceputul anului.

Totul se va incepe cel devreme in aprilie si cel tarziu in mai, cand va aparea nevoia urgenta de reforme in procesul de munca si se va pune problema unei revizuiri imediate a intelegerilor cu partenerii de afaceri. In cazul nativilor care nu sunt coplesiti pe plan profesional de setea de glorie si ambitii, in aceeasi perioada si dupa acelasi scenariu, se va derula o drama familiala. Piatra de poticnire – intentia ta de a schimba ordinea lucrurilor in casa, unde, daca e sa privim in ochi adevarul, a inceput sa aduca a mlastina. Trebuie sa te pregatesti pentru faptul ca persoanele apropiate nu-ti vor intelege ravna si, cel mai degraba, nu vor sustine ideea de a renunta la mediul familiar. Va trebui sa depui eforturi imense pentru a gasi argumente solide, intarite cu optiuni echivalente de schimb, si pentru a-i convinge pe cei de acasa ca totul este pentru binele lor.

Horoscop 2013 Rac. Munca si cariera

Munca va deveni mai usoara si mai vesela. Nu va mai trebui sa alergi ba intr-o parte, ba in alta, iar instabilitatea epuizanta in afaceri din ultimii ani va disparea, de buna voie si practic fara implicarea ta. Asadar, trezeste-ti ambitiile si porneste spre cucerirea celor mai inalte culmi in cariera. Totusi, e nevoie de o mica atentionare. Ocoleste institutiile de stat, companiile mari si renumite, firmele de elita. Acum e necesar sa fii liber si independent. Iar astfel de conditii sunt un mare dar pentru reprezentantii profesiilor creative: actori, muzicanti, pictori. Persoanele care lucreaza in domenii mai prozaice, de asemenea nu ar trebui sa accepte limitele stricte ale unui regim de munca.

Principala conditie a succesului este ca procesul de munca sa-ti ofere satisfactie, iar colectivul – confort psihologic. E ciudat, dar nivelul salariului depinde anume de aceste lucruri – cu cat mai multa placere si satisfactie, cu atat mai multi bani. Si o ultima indrumare. Daca situatia cu munca va veni in contradictie cu toate cele mentionate mai sus, lasa totul fara frica sau regrete si incepe sa cauti ceva nou, porneste o afacere proprie sau schimba domeniul de activitate. Iar perioada cea mai favorabila pentru astfel de decizii este cuprinsa intre lunile martie si mai inclusiv.

Horoscop 2013 Rac. Finante

Daca ai intrat in noul an fara nici un leu strain in buzunar, poti sa respiri usurat si sa nu-ti faci griji pentru painea zilnica. Situatia financiara se va imbunatati treptat si se va stabiliza definitiv prin octombrie. Dar cand o sa-ti intre primele sume semnificative de bani, sa nu te grabesti sa faci de bucurie achizitii majore. De asemenea, nu da bani imprumut nici oamenilor nici bancilor, mai ales daca e vorba de sume mari.

Pastreaza banii castigati. Vei avea nevoie de ei vara si la inceputul toamnei. Principala sursa de venit va fi locul de munca, dar ai putea sa scoti bani frumosi si din afaceri imobiliare sau din comert cu bunuri de valoare.

Dar ce sa faca cei care nu dispun de nici un fel de bunuri valoroase ? Totul se poate si schimba. Nu este exclus sa nici nu aiba nevoie sa se gandeasca la vreo varianta. Totul va cadea frumos in maini din partea unei rude sau persoane binevoitoare. Mostenirea vine uneori pe neasteptate, dar intr-un moment cat se poate de potrivit.

Horoscop 2013 Rac. Dragoste

Ceea ce oamenii numesc de cand e lumea dragoste, va fi supus de tine unor modificari si se va numi respect, recunostinta si ajutor reciproc. Poate ca vei avea dreptate, pentru ca in acest an vei scapa de giugiuleli si suspine pe bancuta. Pe plan sentimental, in locul inimii va incepe sa functioneze intens capul. Trebuie sa spun ca Racii casatoriti vor avea numai de castigat in acest caz.

Ei vor lua in sfarsit o pauza de la griji sentimentale, clarificari interminabile a relatiilor si sumedenia de emotii produse de toate acestea. Va aparea dorinta de a face ceva practic – de a repara locuinta cu forte comune, de a reamenaja si infrumuseta casa. Unii nativi vor hotara totodata sa-si extinda proprietatea. O placere sa te uiti – toate treburile aduc satisfactie. Dar ce sa faca in aceasta situatie Racii tineri, celibatari, care deocamdata doar viseaza la fericire conjugala? Corect. Cel mai bine ar fi sa se casatoreasca – cu cap, cu folos pentru toata lumea, pentru continuarea neamului. Si vor exista destui pretendenti, mai ales in ianuarie si februarie, nu doar in centrul campului vizual, dar si dincolo de orizont.Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...