Horoscop urania 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop Rac 2012


(22 Iunie - 22 Iulie)


Horoscop 2012 Rac

Horoscop 2012 Rac Sanatate

Sanatate. Numeroasele sarbatori, care marcheaza inceputul fiecarui an, deseori ne fac sa ne amintim de ele pe parcursul intregului an – atat de puternic este efectul meselor festive abundente asupra organismului nostru. Dar de data aceasta, in anul Dragonului de Apa, Racii vor reusi sa treaca de aceasta perioada fara probleme. Cu toate acestea, pentru a preveni avitaminoza de primavara si depresia, este indicat sa mergeti pe jos zilnic si sa faceti sport regulat. Vara, exista riscul de stres si epuizare. Toamna insa va fi o perioada frumoasa, cand veti uita de toate problemele legate de sanatate.


Horoscop 2012 Rac Cariera

Cariera. Prima jumatate a anului va fi pentru Raci, de fapt, o perioada de pregatire pentru cea de-a doua jumatate – punctul culminant. In 2012, anul Dragonului de Apa, Racii se pot astepta la un salt important in cariera. Poate isi vor schimba locul de munca, dar nu o vor face din cauza problemelor aparute la fostul loc de munca sau din cauza pierderii acestuia, ci datorita perspectivelor formidabile oferite de postul nou.


Horoscop 2012 Rac Finante

Finante. Previziunile astrologice financiare pentru Raci in 2012 sunt simple: veniturile lor vor creste constant. Dar acest lucru nu ii va face pe nativii din Rac mai risipitori, dimpotriva – toate achizitiile vor fi atent planificate, chiar si bugetul familial va fi calculat scrupulos.


Horoscop 2012 Rac Viata Personala

Viata personala. Spre deosebire de planul profesional, pe plan sentimental nu se prevad schimbari. Acest lucru chiar ii va indispune uneori pe reprezentantii zodiei Rac. Cu toate acestea, in prima jumatate a lunii octombrie, o raza de soare va patrunde prin fereastra inimii, asa ca nu ratati clipa.Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...