Horoscop urania 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop Pesti 2011 - Horoscop Zilnic


(19 Februarie - 20 Martie)


Horoscop Zilnic Pesti – Horoscop Luna Noiembrie

Horoscopul lunii Noiembrie pentru Pesti

In aceasta luna, Pestii nu vor reusi sa reduca din activitate. Dimpotriva, veti tine pasul greu cu evenimentele. La inceputul lunii, veti avea nevoie de o viteza de reactie sporita si informatii cat mai ample.

Sanatatea este cel mai important lucru – oamenii realizeaza ca asa este atunci cand boala nu mai poate fi tratata usor. O zi in care pot aparea probleme de sanatate, este ziua de 2 noiembrie. La locul de munca, Pestii ar putea sa-si stabileasca obiective greu de realizat in data de 7 noiembrie. Aveti de partea voastra nu doar norocul, dar si sustinerea superiorilor. Nativii, ale caror cerinte depasesc posibilitatile job-ului din prezent, pot sa inceapa sa caute un nou loc de munca. Pe parcursul intregii luni, veti primi mai multe propuneri tentante si multe dintre acestea vor fi intr-adevar de viitor.

In data de 11 noiembrie, analizati cu atentie toate actele care va trec prin maini. Fiti atenti pe drum. In urmatoarea zi, riscati sa va certati cu cele mai apropiate persoane. Oricat de dificila ar fi situatia, incercati sa nu va lasati condusi de emotii si sa evaluati tot ce se intampla cat se poate de obiectiv. Evitati fapte si cuvinte care pot jigni persoanele care va sunt dragi. In data de 13 noiembrie, Pestii pot conta pe venituri financiare semnificative.

O comunicare deschisa si constanta cu prietenii va deveni unul dintre principalele aspecte din viata voastra in perioada cuprinsa intre 14 si 19 noiembrie. Veti simti si fizic aprecierea celor din jur si faptul ca lumea are nevoie sa comunice cu voi. Astfel de intalniri va vor permite nu numai sa primiti informatii necesare, dar sa si gasiti iesirea dintr-o situatie dificila. Asa cum se spune, o minte e buna, dar doua sunt si mai bune.

In data de 21 noiembrie, lucrurile s-ar putea sa nu mearga foarte bine, se poate inrautati starea de sanatate. Veti fi nelinistiti indeosebi din cauza problemelor financiare. Este o stare trecatoare. In urmatoarea zi, veti da dovada de profesionalism intr-o situatie neobisnuita la locul de munca si veti castiga astfel aprecierea superiorilor.

Nu planificati nimic important pentru data de 29 noiembrie – va veti confrunta cu obstacole serioase. Evitati sa va irositi fortele si energia, stati departe de aglomeratie. Lasati-o mai moale cu activitatea. Incercati sa nu promiteti in aceasta zi nimic: promisiunile date in aceasta zi, vor trebui realizate oricat de greu va fi. Ziua de 31 noiembrie va fi favorabila pentru activitate creativa, veti avea succes si veti ramane multumiti de rezultate.


Horoscop Zilnic Noiembrie 2011

Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata Duminica
1Horoscop Zilnic Pesti Noiembrie 2Horoscop Zilnic Pesti Noiembrie 3Horoscop Zilnic Pesti Noiembrie 4Horoscop Zilnic Pesti Noiembrie 5Horoscop Zilnic Pesti Noiembrie 6
7Horoscop Zilnic Pesti Noiembrie 8Horoscop Zilnic Pesti Noiembrie 9Horoscop Zilnic Pesti Noiembrie 10 11Horoscop Zilnic Pesti Noiembrie 12Horoscop Zilnic Pesti Noiembrie 13Horoscop Zilnic Pesti Noiembrie
14Horoscop Zilnic Pesti Noiembrie 15 16Horoscop Zilnic Pesti Noiembrie 17 18Horoscop Zilnic Pesti Noiembrie 19Horoscop Zilnic Pesti Noiembrie 20Horoscop Zilnic Pesti Noiembrie
21Horoscop Zilnic Pesti Noiembrie 22Horoscop Zilnic Pesti Noiembrie 23Horoscop Zilnic Pesti Noiembrie 24 25 26Horoscop Zilnic Pesti Noiembrie 27
28 29Horoscop Zilnic Pesti Noiembrie 30Horoscop Zilnic Pesti Noiembrie

drumuri reusite, contacte si vesti bune

drumuri reusite, contacte si vesti bune

venituri, investitii profitabile

drumuri nereusite, contacte nereusite
si vesti neplacute

venituri, investitii profitabile

venituri, investitii profitabile

pierderi financiare, cheltuieli zadarnice

pierderi financiare, cheltuieli

bucurie si bunastare in casa

bucurie si bunastare in casa

amplificarea problemelor casnice

amplificarea problemelor casnice

o sanatate buna, energie, vitalitate

o sanatate buna, energie, vitalitate

inrautatirea starii de sanatate, apatie, numeroase griji

inrautatirea starii de sanatate, apatie,
numeroase griji

dragoste, noroc, distractie

dragoste, noroc, distractie

dezamagiri in dragoste, ghinion, plictiseala

dezamagiri in dragoste, ghinion,
plictiseala

incheierea intelegerilor,afacerilor,sustinerea partenerilor

incheierea intelegerilor, afacerilor,
sustinerea partenerilor

esec in intelegeri,afaceri,in relatii parteneriale

esec in intelegeri, afaceri, relatii
parteneriale

succese profesionale, avansare in cariera, indeplinirea scopului

succese profesionale,avansare
in cariera, indeplinirea scopului

probleme profesionale, nemultumiri ale sefilor, obstacole in indeplinirea scopului

probleme profesionale, nemultumiri
ale sefilor

zi de destin

zi de destin

zi periculoasa

zi periculoasaCalculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...