Horoscop urania 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop Pesti 2011 - Horoscop Zilnic


(19 Februarie - 20 Martie)


Horoscop Zilnic Pesti – Horoscop Luna Martie

Horoscopul lunii Martie pentru Pesti

In primele doua zile ale lunii veti avea parte de multa veselie, comunicare placuta si constructiva. Este posibil sa participati la petreceri mondene, avand un rol destul de important. Starea sufleteasca armonioasa va da nastere unor idei originale neasteptate. In data de 4 martie va puteti simti obositi dupa o saptamana plina de evenimente. In 5 martie va veti simti iarasi plini de energie si entuziasm. Astrologii va recomanda odihna activa in acest week-end: plimbari, calatorii in afara orasului, activitati sportive.

Perioada cuprinsa intre 8 si 13 martie este foarte favorabila pentru nativii din zodia Pesti – plina de evenimente si distractie. In 9 martie puteti primi o noutate imresionanta. In aceasta zi nu veti fi nevoiti sa stati pe loc – va veti ocupa de treburi urgente, va veti intalni cu diverse persoane. Omenii de afaceri pot incheia intelegeri profitabile. In data de 10 martie, la serviciu se pot intampla lucruri neobisnuite uimitoare. Situatia tensionanta va va ajuta sa rezolvati numeroase probleme practice, dar multe detalii vor ramane ascunse. Sfarsitul saptamanii de lucru va fi destul de agitat. In 12 martie veti simti brusc setea de aventuri, poate fi vorba si de aventuri amoroase. Important este sa nu va pierdeti capul deoarece in urmatoarea zi veti fi nevoiti sa inlaturati consecintele faptelor voastre impulsive.

In 14 martie pot avea loc incidente neplacute in relatiile cu persoanele apropiate. In prim plan vor fi emotiile si senzatiile interioare, nu faptele concrete. Dar toate neintelegerile se vor rezolva in curand. In zilele apropiate va asteapta succese financiare si reusite in plan profesional. Stabilitatea materiala a Pestilor va fi pusa in pericol in 19 si 20 martie. Evitati cheltuielile mari, nu intrati in datorii, tineti sub control bugetul familial.

In perioada cuprinsa intre 21 si 24 martie, Pestii se vor simti invingatori si rasfatati de soarta. Este o perioada buna pentru stabilirea contactelor cu noi parteneri de afaceri. O abordare creativa si originala va aduce rezultate excelente in munca si studii.

In perioada cuprinsa intre 25 si 28 martie incep sa apara problemele. Numeroasele situatii conflictuale pot strica relatia cu cineva dintre prietenii apropiati. Cheltuielile necugetate pot duce la aparitia problemelor financiare. Dar reprezentantii zodiei Pesti vor reusi sa iasa onorabil din situatiile complicate si sa-si recapete linistea si increderea in sine in ultimele zile ale lunii.


Horoscop Zilnic Martie 2011

Horoscop Zilnic Pesti Explicatii semne tabel


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...