Horoscop urania 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop Pesti 2012 - Horoscop Zilnic


(19 Februarie - 20 Martie)


Horoscop Zilnic Pesti – Horoscop Luna Iunie 2012

Horoscopul lunii Iunie pentru Pesti

In data de 1 iunie, va veti bucura de o atmosfera calda si armonioasa in casa. Veti rezolva cu usurinta toate problemele curente. Ziua de 2 iunie este favorabila pentru calatorii si deplasari.

3 iunie va fi o zi destul de grea si agitata. Este posibil sa primiti vesti neplacute si trebuie sa fiti cat mai prudenti pe drumuri. Incercati sa amanati calatoriile si activitatile comerciale pe mai tarziu. Fiti prudenti in data de 4 iunie! In data de 5 iunie, pot aparea neplaceri din cauza unor probleme casnice curente, a neintelegeri din partea parintilor sau a musafirilor veniti la momentul nepotrivit. In data de 7 iunie, pot aparea neintelegeri in relatiile de parteneriat. Colegii si partenerii va pot crea probleme. Norocul va fi de partea voastra in ziua urmatoare, 8 iunie.

In data de 9 iunie, astrele va promit intalniri romantice si momente pasionale. Este o seara excelenta pentru petreceri in compania persoanelor apropiate. Evitati sa luati bani imprumut in data de 12 iunie. 13 iunie este o zi favorabila pentru rezolvarea problemelor casnice. Achizitiile pentru casa vor fi reusite. In zilele de 15 si 16 iunie, veti avea succes in activitati intermediare. Este o perioada buna pentru comunicare, intalniri, negocieri si telefoane. Veti avea argumentele necesare pentru a convinge pe oricine.

Problemele casnice va pot intrista in data de 17 iunie, se pot strica obiectele de uz casnic. Prin urmare, atmosfera in familie poate deveni tensionanta si veti dori sa stati cat mai putin pe acasa. Nu va asumati nici un fel de riscuri in data de 20 iunie, evitati afacerile cu persoane dubioase. In data de 21 iunie, totul va merge bine atat in viata familiala, cat si in cea profesionala. Este un moment favorabil pentru incheierea contractelor. Puteti semna acte importante.

In zilele de 22 si 23 iunie, reprezentantii zodiei Pesti vor fi coplesiti de sentimente romantice. Va asteapta intalniri romantice, distractii si momente pasionale. Conflictele cu generatia mai in varsta, problemele casnice si defectarea aparatelor de uz casnic va pot strica ziua de 24 iunie. Aveti grija de bunurile voastre si feriti-va de pierderi in data de 27 iunie. Trebuie sa fiti prudenti in toate.

In data de 28 iunie, evitati riscurile. Este un moment nefavorabil pentru activitati sociale si proiecte noi. In data de 29 iunie, Pestii se vor confrunta cu o criza financiara. Aveti rabdare, situatia se va normaliza in data de 30 iunie. Puteti pleca cu incredere in calatorii si deplasari lungi. Relatiile de parteneriat vor merge excelent. Puteti apela la ajutorul institutiilor de stat.


Horoscop Zilnic Iunie 2012

Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata Duminica
1Horoscop Zilnic Pesti Iunie 2Horoscop Zilnic Pesti Iunie 3Horoscop Zilnic Pesti Iunie
4Horoscop Zilnic Pesti Iunie 5Horoscop Zilnic Pesti Iunie 6Horoscop Zilnic Pesti Iunie 7Horoscop Zilnic Pesti Iunie 8Horoscop Zilnic Pesti Iunie 9Horoscop Zilnic Pesti Iunie 10
11Horoscop Zilnic Pesti Iunie 12Horoscop Zilnic Pesti Iunie 13Horoscop Zilnic Pesti Iunie 14 15Horoscop Zilnic Pesti Iunie 16Horoscop Zilnic Pesti Iunie 17Horoscop Zilnic Pesti Iunie
18 19 20Horoscop Zilnic Pesti Iunie 21Horoscop Zilnic Pesti Iunie 22Horoscop Zilnic Pesti Iunie 23Horoscop Zilnic Pesti Iunie 24Horoscop Zilnic Pesti Iunie
25 26 27Horoscop Zilnic Pesti Iunie 28Horoscop Zilnic Pesti Iunie 29Horoscop Zilnic Pesti Iunie 30Horoscop Zilnic Pesti Iunie  

drumuri reusite, contacte si vesti bune

drumuri reusite, contacte si vesti bune

venituri, investitii profitabile

drumuri nereusite, contacte nereusite
si vesti neplacute

venituri, investitii profitabile

venituri, investitii profitabile

pierderi financiare, cheltuieli zadarnice

pierderi financiare, cheltuieli

bucurie si bunastare in casa

bucurie si bunastare in casa

amplificarea problemelor casnice

amplificarea problemelor casnice

o sanatate buna, energie, vitalitate

o sanatate buna, energie, vitalitate

inrautatirea starii de sanatate, apatie, numeroase griji

inrautatirea starii de sanatate, apatie,
numeroase griji

dragoste, noroc, distractie

dragoste, noroc, distractie

dezamagiri in dragoste, ghinion, plictiseala

dezamagiri in dragoste, ghinion,
plictiseala

incheierea intelegerilor,afacerilor,sustinerea partenerilor

incheierea intelegerilor, afacerilor,
sustinerea partenerilor

esec in intelegeri,afaceri,in relatii parteneriale

esec in intelegeri, afaceri, relatii
parteneriale

succese profesionale, avansare in cariera, indeplinirea scopului

succese profesionale,avansare
in cariera, indeplinirea scopului

probleme profesionale, nemultumiri ale sefilor, obstacole in indeplinirea scopului

probleme profesionale, nemultumiri
ale sefilor

zi de destin

zi de destin

zi periculoasa

zi periculoasaCalculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...