Horoscop urania 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop Pesti 2011 - Horoscop Zilnic


(19 Februarie - 20 Martie)


Horoscop Zilnic Pesti – Horoscop Luna Februarie

Horoscopul lunii Februarie pentru Pesti

Luna februarie va aduce Pestilor perspective minunate, acestia vor avea o influenta mai mare asupra celor din jur. Veti putea profita de orice situatie. O zi favorabila din punct de vedere financiar va fi ziua de 3 februarie. Nu uitati sa legalizati orice contract important la notar. Februarie – este luna actiunii. In viitorul apropiat, bunastarea familiei depinde de activitatea voastra. Zilele de 5 si 8 februarie vor fi cele mai reusite din prima decada. Este posibil sa aveti success in mai multe domenii de activitate, daca reusiti sa va folositi corect de oportunitatile aparute. Ziua de 7 februarie pune in pericol sanatatea nativilor din zodia Pesti. O veste buna sau o intalnire neasteptata in data de 10, o sa va redea buna dispozitie si optimismul.

In data de 12 si 13 februarie, ar trebui sa va dedicati in totalitate treburilor casnice. Pestii vor putea afirma ca visele se indeplinesc nu doar in povesti in data de 14 februarie. Succesul ii va insoti mai ales pe cei care au o profesie creativa. Este menit ca ideile voastre sa se realizeze si sa aduca un succes adevarat. La locul de munca totul va merge bine in aceasta perioada. O zi deosebit de importanta pentru cariera Pestilor poate fi ziua de 16 februarie. Succesul proiectului la care lucrati de mult timp, o sa va creasca autoritatea in ochii colegilor si ai superiorilor. Astrologii recomanda sa fiti extrem de atenti in ziua de luna plina – 18 februarie. Va avea loc o crestere a tensiunii emotionale nu doar in cazul nativilor acestui semn zodiacal. Incercati sa evitati conflictele.

In data de 20 februarie, exista riscul sa gresiti in ceea ce tine de investitii financiare. Daca motivul neintelegerilor din data de 21 au fost informatiile dubioase, incercati sa le verificati. Cea mai raspandita si sigura modalitate de a se abate de la ganduri chinuitoare este drumul. O zi favorabila pentru calatorii va fi cea de 22 februarie. Tot in aceasta zi, Pestii pot avea success in studii, sau pot rezolva o problema dificila la institutiile de stat.

In data de 25 februarie, nativii din zodia Pesti iarasi vor primi posibilitatea de a se realiza, de a-si demonstra capacitatile profesionale. In ultimul week-end al lunii februarie, trebuie sa acordati mai multa atentie propriei persoane. Mergeti la cinema sau la teatru, plimbati-va prin parc, daca vremea este frumoasa. Aveti nevoie de cunostinte si impresii noi. Anume acestea va vor ajuta sa va rezolvati problemele acumulate. In data de 28 februarie evitati sa faceti planuri in privinta finantelor: tineti minte ca trebuie sa fiti mai economi. Este o zi total nepotrivita pentru imprumuturi.


Horoscop Zilnic Februarie 2011

Horoscop Zilnic Pesti Explicatii semne tabel


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...