Horoscop urania 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop Pesti 2016


(19 Februarie - 20 Martie)


Horoscop 2016 Pesti

Horoscop 2016 Pesti. Previziuni generale

In anul 2016, Pestii ii vor surprinde pe cei din jur cu metamorfozele lor interioare si exterioare. Toata lumea se va intreba – ce s-a intamplat cu acel om timid si tacut, si cine este aceasta persoana radianta si fermecatoare? Da, aceasta este impresia pe care o veti produce sub influenta Maimutei de Foc, stapanei anului 2016! Veti inceta sa traiti tinand cont de standardele si normele sociale. Nu veti mai sta tacuti intr-o parte, in timp ce rudele sau colegii iau decizii importante. Nu o sa va fie frica sa riscati si sa va schimbati radical aspectul fizic. Mai mult de atat – veti hotara sa scapati odata si pentru totdeauna de eticheta de “vesnic outsider”! Maimuta de Foc, la randul ei, va sustine prin toate mijloacele posibile initiativele voastre indraznete. In anul 2016, nu va veti confrunta cu obstacole, deci nu ne ramane decat sa ne bucuram sincer pentru voi!

In anul Maimutei, barbatii din zodia Pesti nu vor sta deoparte, in timp ce altii lupta pentru pozitii de conducere. Nu se stie unde anume veti hotara sa va afirmati (in lupta pentru inima unei femei fermecatoare sau la locul de munca). Un singur lucru este clar – pentru cei din jur, veti deveni un adversar foarte periculos! Si mai important este faptul ca o sa va placa sa luptati si veti pastra aceste calitati timp de multi ani. In anul 2016, femeile din zodia Pesti vor ramane fidele feminitatii lor. Totodata, vor exista momente in care va veti arata coltii (vor avea de suferit, in primul rand, cei care va supara copiii sau “rivalele” de la locul de munca).

Horoscop Pesti 2016: Dragoste

In anul 2016, relatiile de dragoste nu vor ocupa primele locuri pe lista prioritatilor nativilor din zodia Pesti. Daca va cautati jumatatea, in anul Maimutei de Foc, nu veti fi dispusi sa va pierdeti timpul cu niste candidati, care, in mod clar, nu va indeplinesc cerintele. Veti taia de la radacina orice incercare de a va cunoaste mai bine, intreprinsa de persoane indoielnice (mediocre si lipsite de farmec). Aceasta scrupulozitate va va aduce numai beneficii, si spre sfarsitul anului 2016, veti avea alaturi un partener demn de admiratie. Pestii casatoriti vor petrece anul Maimutei dupa un scenariu bine studiat. In viata voastra, totul (incepand cu freza partenerului si pana la scenariul petrecerilor familiale) va fi exact ca inainte. Aceasta stabilitate va fi inca o dovada a faptului ca casa este cetatea voastra.

Horoscop 2016 Pesti: Cariera, afaceri si bani

In anul 2016, finantele vor deveni, probabil, principala sursa de emotii placute pentru nativii din zodia Pesti. La un moment dat, veti hotara ca a venit timpul sa va imbunatatiti calitatea vietii si veti incepe sa cautati surse de venit suplimentar. Maimuta de Foc va va sustine toate initiativele. Drept urmare, spre sfarsitul anului, noul vostru proiect de afaceri va incepe sa dea roade.

In anul Maimutei, nu se anunta schimbari importante in cariera Pestilor. Veti avea uneori impresia ca superiorii nu va apreciaza suficient profesionalismul si nu procedeaza corect, dar ceea ce veti primi in locul zambetelor si laudelor lipsite de importanta, va avea mult mai multa valoare. In a doua jumatate a anului 2016, superiorii va vor trimite intr-o deplasare in interes de afaceri, care va va permite nu numai sa va cresteti nivelul de profesionalism, dar sa si cunoasteti oameni foarte interesanti.

Horoscop Pesti 2016: Sanatate

In anul 2016, sanatatea nu va pune probleme nativilor din zodia Pestilor. In schimb, veti incepe sa va stresati mai mult decat inainte pentru cateva kilograme in plus. In lupta pentru silueta, nu uitati ca organismul nu va va multumi nici pentru o dieta istovitoare, nici pentru spatele rupt in sala de fitness.Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...