Horoscop urania 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop Pesti 2015


(19 Februarie - 20 Martie)


Horoscop 2015 Pesti

Horoscop 2015 Pesti. Previziuni generale

In anul 2015, Pestii risca sa se scufunde intr-o mare adanca de sentimente si fantezii. La prima vedere, nu este un lucru practic, dar viata, lipsita de lumea virtuala a viselor, este plictisitoare. In plus, in anul Caprei de Lemn, fanteziile ii vor ajuta pe nativii din zodia Pesti in realizarea obiectivelor, creand un fundal pozitiv, necesar Pestilor pentru a vedea partile frumoase ale vietii si pentru a se exprima.

In mare parte, anume datorita imaginatiei, Pestii vor reusi sa se concentreze asupra obiectivelor stabilite in anul 2015. Si este un lucru minunat, pentru ca abilitatea de a se concentra linistit reprezinta cheia succesului pentru reprezentantii zodiei Pesti in anul Caprei de Lemn.

2015 este un an favorabil si pentru rezolvarea problemelor curente, si pentru imbunatatirea relatiilor cu persoanele apropiate, si pentru dragoste. Cu toate acestea, anul 2015 nu predispune Pestii la rezolvarea unor probleme foarte dificile, dar asa e mai bine: ce poate fi mai important decat bucuria, pofta de viata, armonia si echilibrul sufletesc?

Horoscop 2015 Pesti: Dragoste

In anul 2015, Pestii vor experimenta o multime de emotii pe plan sentimental! Nativii singuri din zodia Pesti vor avea toate sansele sa simta cum e sa fii indragostit (unii chiar de mai multe ori). Cel mai interesant este ca, in cazul in care sentimentele nu vor fi reciproce, Pestii tot vor ramane cu o senzatie placuta – in anul Caprei de Lemn, Pestii se vor concentra pe sentimente pozitive (chiar daca va trebui sa se minta singuri), ignorandu-le pe celelalte.

Visele n-ar trebui totusi sa-i incurce pe nativii din aceasta zodie sa-si construiasca o relatie in lumea reala. In anul 2015, Pestii vor fi capabili sa actioneze si sa faca tot ce este necesar pentru a cuceri persoana iubita. Iar ingandurarea le va da un farmec aparte in fata persoanelor de sex opus.

Anul 2015 va aduce Pestilor, care sunt deja intr-o relatie, o reinnoire a sentimentelor – Pestii isi vor putea impartasi fanteziile cu partenerul.

Horoscop 2015 Pesti: Cariera, afaceri si bani

In anul 2015, Pestii vor avea succes mai degraba in rezolvarea unor probleme obisnuite, decat in indeplinirea unor sarcini de importanta globala. Concentrandu-se asupra proiectelor de zi cu zi, in anul Caprei de Lemn, Pestii vor avea toate sansele sa obtina rezultate bune, sa castige bunavointa superiorilor si, in cele din urma, sa-si mareasca veniturile.

Anul 2015 ii va inzestra pe reprezentantii acestui semn zodiacal cu calitati utile precum atentia, harnicia, increderea in sine, capacitatea de a se intelege cu colegii si de a gasi un compromis rezonabil. Toate acestea vor contribui la consolidarea pozitiei Pestilor in echipa si ii vor ajuta sa-si construiasca cariera.

Va fi o cu totul alta poveste, daca in anul 2015, Pestii vor alerga dupa cioara de pe gard, preocupati de proiecte globale, a caror realizare necesita cheltuieli mari si implicarea unui numar mare persoane. Din pacate, in anul 2015, Pestii nu vor dispune de talentul organizatoric si de puterea de convingere necesare pentru asa ceva, de aceea astfel de planuri, in cel mai rau caz, le vor aduce pierderi si dezamagiri, iar in cel mai bun caz – nu vor aduce nimic.Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...