Horoscop urania 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop Pesti 2013


(19 Februarie - 20 Martie)


Horoscop 2013 Pesti

Horoscop 2013 Pesti. Previziuni generale

In sfarsit vei primi rapsunsuri la intrebari care te asaltau in ultimii ani. Si le vei gasi singur. O sa devina clar de ce, muncind pentru doi, trebuia sa te multumesti cu putin si sa renunti chiar si la lucrurile necesare. Dintr-o data, vei vedea ca sacrificiile pe care le faci si la munca, si acasa nu numai ca nu aduc folos dar si dauneaza, in primul rand tie. Revelatia va avea loc intr-o zi apropiata de ziua ta de nastere. Si din acel moment nimic nu te va mai opri. Iti vei da seama de valoarea ta reala, aceasta va deveni cunoscuta tuturor celor din jur si munca ta va primi aprecierea meritata. Se va schimba si situatia in familie. Trebuie mentionat faptul ca schimbarile vor crea la inceput confuzie in randul celor apropiati si unii o sa incerce sa te santajeze cu ruperea relatiei. Dar asta e problema lor. In nici un caz sa nu cedezi, chiar daca va trebui sa te desparti de persoane dragi. Iarta-le si lasa-le sa plece. Cine stie, poate ca si ele isi vor schimba la un moment dat prioritatile.

Horoscop 2013 Pesti. Munca si cariera

Nici cugetarile folozifice, nici cautarea adevarului absolut nu-ti vor distrage atentia de la lucrul caruia i-ai devotat ani intregi. Ba chiar dimpotriva, munca ta spirituala va contribui la realizarea rapida a ideilor noi, legate de ea. Toate acestea iti vor da un motiv in plus sa capeti incredere deplina in propria persoana, sa-ti intaresti convingerile si sa scoti in evidenta aspecte neasteptate ale talentului tau. Acest lucru e valabil in general pentru persoanele care lucreaza in domenii creative. Dar si toti ceilalti specialisti, implicati in activitate practica, ar fi bine sa nu verifice armonia cu algebra, ci sa “se predea extazului visului creativ”.

Dar ce sa faci daca inca nu ai un hobby si nu esti multumit de prezentul loc de munca? Totul depinde de obiectivele tale. Daca vrei sa-ti descoperi vocatia si sa-ti pui in aplicare talentele si abilitatile, indreapta-te spre pedagogie, activitati cu copii mici si muzica. Nativii interesati mai mult de latura materiala a vietii ar trebui sa studieze stiintele economice si sa aleaga anume specializarile in domeniul energetic sau cel de tehnologii avansate. Dar pentru toti este important sa-si gaseasca o echipa in cadrul careia s-ar putea afirma.

Horoscop 2013 Pesti. Finante

Nu se anunta probleme mari cu banii. Intr-un mod miraculos, toate sumele necesare vor veni la momentul necesar fara sa faci eforturi deosebite. De la atata noroc s-ar putea sa te relaxezi si sa incepi sa-ti cheltui banii pe tot felul de obiecte inutile. Daca nu-ti vei da seama de acest lucru la timp, pot aparea gauri in buget, acoperirea carora iti va lua mult timp, necesar pentru principala activitate. De asemenea, exista posibilitatea sa investesti, fara sa te gandesti bine sau sa te sfatuiesti cu cineva, o mare parte din banii tai intr-o intreprindere, in scopul de a obtine un profit fabulos. Sa n-o faci in nici un caz. In 2013, interesul de profit este tabu pentru tine. Cu totul altceva va fi daca vei dona bani in scopuri caritabile sau pentru a ajuta un copil nevoias. O astfel de fapta nu-ti va afecta bunastarea, in schimb vei face un bine.

In ce tine de domeniul care iti va aduce succes pe plan financiar, ai cateva variante. Poti sa lansezi sau sa extinzi propria afacere. Cele mai profitabile domenii sunt: educatia muzicala, sanatatea copiilor si cultura. 2013 este o perioada favorabila si pentru investitii in sectorul energetic, dar in acest domeniu nu-ti vei recupera banii intr-un timp scurt, este o investitie pe termen lung. Si un ultim lucru: nu este exclus sa primesti o mostenire sau sa castigi o suma mare de bani la jocuri de noroc sau loterii.

Horoscop 2013 Pesti. Dragoste

In sfera sentimentelor inalte, se va incepe era de renastere. Dar asta vor simti pe deplin numai nativii care au iubit deja si cunosc gustul dragostei. In cazul lor, sentimentele de alta data se vor reaprinde. Atentia sporita din partea persoanelor de sex opus, complimentele, flirtul, jocurile amoroase – de la toate astea poti sa ametesti. Si nu se va intampla nimic rau daca iti vei pierde capul pentru o perioada. Cu siguranta il vei gasi prin iulie, cand va trebui sa alegi si sa spui hotarat “da” sau “nu”. Astrele tind spre “da”. Poate ca exemplul fratilor din zodiac, care s-au casatorit deja, iti va influenta hotararea. La ei, de exemplu, totul e frumos – intelegere reciproca, respect, dragoste si siguranta. Si nici generatia tanara si libera nu ramane in urma. Si ea te poate invata sa te bucuri de orice, sa nu te gandesti prea mult la viitor, sa uiti repede trecutul si sa-ti traiesti prezentul la maxim. Si un ultim lucru. Atmosfera de dragoste, in care te vei afla practic tot anul, promite o viata fericita si multa sanatate viitorilor copii. Gandeste-te serios la asta.Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...