Horoscop urania 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop Pesti 2012


(19 Februarie - 20 Martie)


Horoscop 2012 Pesti

Horoscop 2012 Pesti Sanatate

Sanatate. In anul Dragonului de Apa, Pestii nu se vor simti in largul lor din cauza numeroaselor treburi si responsabilitati. Nemultumirea, apatia, tensiunea – toate acestea pot duce la stres, care poate provoca, la randul lui, agravarea afectiunilor vechi si aparitia unor boli noi. Dar, cu timpul, viata isi va relua cursul normal si treptat toate aceste probleme vor disparea. Astfel, la sfarsitul primaverii, toate supararile vor fi uitate.


Horoscop 2012 Pesti Cariera

Cariera. Anul 2011 a fost destul de greu si epuizant pentru nativii din zodia Pesti. Si acum, in anul Dragonului de Apa, Pestii vor putea sa stranga roadele muncii depuse. Isi vor permite sa se lase dusi de val, neuitand totusi sa traga concluzii din intamplarile anului precedent.


Horoscop 2012 Pesti Finante

Finante. Toate lucrurile, incepute mai ales in februarie-martie, vor merge bine. In 2012, veniturile Pestilor vor fi stabile, nu se prevad probleme financiare. Dar acest lucru nu inseamna ca trebuie sa fiti in totalitate nepasatori, fiti mai atenti cel putin in perioada aprilie-septembrie.


Horoscop 2012 Pesti Viata Personala

Viata personala. In anul 2012, aceasta sfera a vietii este plina de evenimente. Daca ati facut cunostinta cu cineva toamna, in 2011, si s-a intemeiat o relatie serioasa, se poate ajunge la casatorie in primavara anului 2012, si aceasta va fi una foarte reusita apropo. Luna octombrie poate fi marcata de o frumoasa poveste de dragoste, de scurta durata, dar memorabila. Din a doua jumatate a lunii iunie si pana la mijlocul lunii august, trebuie sa fiti prudenti cu cunostintele si relatiile noi si sa nu va asteptati ca acestea sa va ofere perspective sau sa va aduca beneficii.Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...