Horoscop urania 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop Leu 2011 - Horoscop Zilnic


(23 Iulie - 22 August)


Horoscop Zilnic Leu – Horoscop Luna Martie

Horoscopul lunii Martie pentru Leu

In primele zile ale lunii, tot ce tine de finante, relatii de afaceri si comunicatie va merge foarte bine. Nativii din zodia Leu vor fi plini de energie, se vor concentra asupra muncii si vor reusi sa faca multe. In ziua de 5 martie pot fi incheiate afaceri profitabile, puteti primi bani din diverse surse: poate vi se intoarce o datorie mai veche, poate gasiti ceva ce parea sa fi fost pierdut pentru totdeauna.

In data de 7 martie, este mai bine sa amanati calatoriile si treburile legate de institutii de stat. In schimb, o zi favorabila pentru calatorii si cunostinte noi este ziua de 8 martie. Este recomandat sa alegeti cadourile in functie de hobby-urile damelor voastre. In data de 9 martie va puteti ocupa de treburi importante. Veti fi sustinuti si apreciati. Pana la sfarsitul saptamanii, Leii vor atrage atentia celor din jur, vor fi foarte convingatori si simpatici. Veti petrece foarte vesel si frumos si sfarsitul saptamanii, zilele de 12 si 13 martie, este momentul favorabil sa mergeti la teatru sau la un concert.

Ramaneti totusi activi, deoarece in data de 14 martie vor aparea neplaceri. Amanati treburile, discutiile si intalnirile importante pe o zi mai favorabila. Nu percepeti ghinionul de astazi ca un lucru fatal inevitabil, in zilele urmatoare totul va reveni la normal. Ziua de 15 martie este favorabila pentru deplasari, incheierea unor intelegeri importante. Daca s-a adunat o multime de scrisori sau mail-uri, este momentul potrivit sa le sortati si sa trimiteti raspunsuri. Astrologii recomanda sa ramaneti acasa in 19 si 20 martie – in aceste zile, orice drum va poate pune in pericol. Ocupati-va de activitati pasnice si linistite in aceasta perioada.

Leii vor reusi sa faca multe in perioada cuprinsa intre 21 si 25 martie. In aceasta saptamana, ei se vor ocupa, in general, de viata personala. Achizitii reusite pentru casa pot fi facute in data de 22 martie, ziua este favorabila si pentru reparatii sau o mica petrecere in familie, comunicare cu parintii si copiii. Ziua de 24 martie poate fi dedicata treburilor amoroase. Veti fi fermecatori si norocosi. Este o zi perfecta pentru petreceri, prezentatii si intalniri romantice. In 25 martie, poate fi rezolvata o problema importanta cu institutiile de stat. Dar nu va grabiti sa va realizati planurile. Este recomandat sa nu incepeti nimic nou in perioada cuprinsa intre 26 si 28 martie. Dar luna martie este schimbatoare. Va rasari soarele primaverii si in ultimele zile veti avea iarasi incredere in voi, veti fi plini de energie si norocul va va zambi.


Horoscop Zilnic Martie 2011

Horoscop Zilnic Leu Explicatii semne tabel


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...