Horoscop urania 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop Leu 2011 - Horoscop Zilnic


(23 Iulie - 22 August)


Horoscop Zilnic Leu – Horoscop Luna Iulie

Horoscopul lunii Iulie pentru Leu

Luna iulie va aduce nativilor din zodia Leu oportunitati excelente pentru realizarea celor mai indraznete idei. Luna va incepe cu o eclipsa partiala de soare. Puneti-va in functiune ratiunea in data de 1 iunie ca sa evitati inselaciunile. Dificultatea consta in faptul ca minciuna va parea mult mai placuta decat adevarul. Nu va feriti sa vedeti adevarata fata a oamenilor si a lucrurilor.

Perioada cuprinsa intre 3 si 6 iulie va fi deosebit de favorabila, plina de evenimente. O zi cu adevarat buna va fi ziua de luni, 4 iulie – va asteapta vesti placute, propuneri tentante, venituri financiare. Ziua de 5 iulie este favorabila pentru shopping. In data de 6 iulie, intalnirile neasteptate la evenimente mondene va pot schimba semnificativ relatia cu persoanele din jur.

In data de 7 iulie, pot aparea probleme la locul de munca, sarcini neindeplinite la timp. Multi dintre nativii din zodia Leu vor fi nevoiti sa lucreze si in weekend. Fiti deosebit de atenti la ziua de vineri, 8 iulie. Poate aparea o situatie dificila, care va va impinge spre riscuri. Incercati sa evaluati rational toate consecintele posibile ale deciziilor voastre. Sambata, in data de 9 iulie, veti abunda de energie. Faceti sport. In data de 12 iulie, nu este recomandat sa va grabiti, oricat de urgente ar parea treburile curente.

Sanatatea va poate pune probleme in data de 13 iulie. Sa nu va demoralizati si sa nu ignorati tratamentul necesar. Circumstantele din data de 16 iulie vor fi favorabile pentru rezolvarea problemelor casnice. Fiti atenti la ideile care v-au venit in minte dimineata, acestea merita realizate. In data de 18 iulie, va asteapta o intalnire cu o cunostinta veche. Se poate reincepe o relatie de dragoste intrerupta.

Nu planificati intalniri importante, calatorii si drumuri la institutii de stat pentru data de 21 iulie. Daca aveti de gand sa mergeti la mare, la vila, intr-o calatorie, porniti la drum in data de 22 iulie. Lucrurile vor merge excelent, nu va veti confrunta cu nici un fel de obstacole sau intarzieri.

In data de 23 iulie, puteti da dovada de initiativa, sustinerea sefilor va este garantata. In data de 26 iulie, veti reusi sa finalizati treburile incepute mai demult. Va fi o zi favorabila pentru calatorii de afaceri si de divertisment. In data de 31 iulie, Leii vor avea o dispozitie excelenta: s-ar putea sa cunoasca persoane interesante sau sa mearga intr-o calatorie placuta.


Horoscop Zilnic Iulie 2011

Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata Duminica
1Horoscop Zilnic Leu Iulie 2 3Horoscop Zilnic Leu Iulie
4Horoscop Zilnic Leu Iulie 5Horoscop Zilnic Leu Iulie 6Horoscop Zilnic Leu Iulie 7Horoscop Zilnic Leu Iulie 8Horoscop Zilnic Leu Iulie 9Horoscop Zilnic Leu Iulie 10
11 12Horoscop Zilnic Leu Iulie 13Horoscop Zilnic Leu Iulie 14Horoscop Zilnic Leu Iulie 15 16Horoscop Zilnic Leu Iulie 17Horoscop Zilnic Leu Iulie
18Horoscop Zilnic Leu Iulie 19 20Horoscop Zilnic Leu Iulie 21Horoscop Zilnic Leu Iulie 22Horoscop Zilnic Leu Iulie 23Horoscop Zilnic Leu Iulie 24
25 26Horoscop Zilnic Leu Iulie 27Horoscop Zilnic Leu Iulie 28Horoscop Zilnic Leu Iulie 29 30Horoscop Zilnic Leu Iulie 31Horoscop Zilnic Leu Iulie

drumuri reusite, contacte si vesti bune

drumuri reusite, contacte si vesti bune

venituri, investitii profitabile

drumuri nereusite, contacte nereusite
si vesti neplacute

venituri, investitii profitabile

venituri, investitii profitabile

pierderi financiare, cheltuieli zadarnice

pierderi financiare, cheltuieli

bucurie si bunastare in casa

bucurie si bunastare in casa

amplificarea problemelor casnice

amplificarea problemelor casnice

o sanatate buna, energie, vitalitate

o sanatate buna, energie, vitalitate

inrautatirea starii de sanatate, apatie, numeroase griji

inrautatirea starii de sanatate, apatie,
numeroase griji

dragoste, noroc, distractie

dragoste, noroc, distractie

dezamagiri in dragoste, ghinion, plictiseala

dezamagiri in dragoste, ghinion,
plictiseala

incheierea intelegerilor,afacerilor,sustinerea partenerilor

incheierea intelegerilor, afacerilor,
sustinerea partenerilor

esec in intelegeri,afaceri,in relatii parteneriale

esec in intelegeri, afaceri, relatii
parteneriale

succese profesionale, avansare in cariera, indeplinirea scopului

succese profesionale,avansare
in cariera, indeplinirea scopului

probleme profesionale, nemultumiri ale sefilor, obstacole in indeplinirea scopului

probleme profesionale, nemultumiri
ale sefilor

zi de destin

zi de destin

zi periculoasa

zi periculoasaCalculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...