Horoscop urania 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop Leu 2011 - Horoscop Zilnic


(23 Iulie - 22 August)


Horoscop Zilnic Leu – Horoscop Luna Februarie

Horoscopul lunii Februarie pentru Leu

In prima saptamana a lunii februarie, lucrurile vor merge foarte bine, mai ales in afaceri. Succesele profesionale vor deveni vizibile chiar din prima zi – 1 februarie. De asemenea, in aceasta zi Leii trebuie sa aiba mai multa grija de sanatatea lor. La sfarsitul iernii suntem epuizati, dar trebuie totusi sa rezistam. In data de 3 februarie, va poate bucura o veste mult asteptata din afara localitatii. Exista si posibilitatea unor deplasari reusite. Operatiunile financiare si comerciale din data de 3 si 4 februarie vor aduce profit daca ati calculat totul bine: neatentia nu este binevenita in acest domeniu. Sambata, 5 februarie, le aduce Leilor bucuria comunicarii. Fie ca veti petrece aceasta zi cu prietenii, fie cu familia – cu siguranta veti fi intelesi si sustinuti.

A saptea zi acestei luni poate strica dispozitia celor care si-au neglijat in ultimul timp sanatatea. Ei ar trebui sa ase gandeasca serios sa mearga in vizita la doctor sau cel putin sa faca rost de medicamentele necesare. In urmatoarele zile, senzatia de stabilitate ii va parasi pe acesti nativi. Succesele vor fi urmate de esecuri prea brusc. Aveti rabdare. Nu planificati nimic important pentru zilele de 8, 10 si 11 februarie. Norocul nu este vesnic. Va fi greu sa-i convingeti pe cei din jur ca aveti drepate, iar conflictele ar putea duce la ruperea relatiilor.

Situatie se va imbunatati in zilele apropiate. Leii vor petrece zilele de 12 si 13 februarie intr-o atmosfera de dragoste si intelegere. In aceste zile va puteti apuca de tupeu de orice proiect nou la locul de munca, acasa sau in relatia cu prietenii – veti fi sustinuti si ajutati. In data de 13 februarie, pot avea loc intalniri neasteptate care va vor aduce multa bucurie.

In data de 16 februarie, succesul va reda Leilor buna dispozitie. Sansele sa avansati in cariera sunt atat de mari incat o sa va faca sa va ganditi la teluri noi. Dar nu grabiti lucrurile: prudenta ar trebui sa fie deviza voastra in ziua de luna plina – 18 februarie.

In data de 20 februarie pericolul va paste pe drumuri. Pastrati-va calmul pentru a trece cu capul sus peste neplaceri. Ar fi bine daca neplacerile din aceasta zi s-ar limita la un obiect de uz casnic stricat. Mult mai rea este cearta cu prietenii.

In data de 22 februarie, veti avea senzatia de liniste si bunastare generala daca veti petrece aceasta zi cu persoanele apropiate. Pentru data de 25 februarie puteti planifica orice fel de odihna si distractie: indiferent ca veti merge la o intalnire romantica sau la o competitie sportiva – succesul va este asigurat.


Horoscop Zilnic Februarie 2011

Horoscop Zilnic Leu Explicatii semne tabel


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...