Horoscop urania 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop Urania Leu


(23 Iulie - 22 August)


Horoscop Urania 2010 Leu

Leul in 2010

Pana in data de 8 iunie, cand Marte va fi in Leu, dorinta de afirmare personala, de initative personale va fi mai intensa. Veti reusi sa va afirmati si uneori chiar sa va impuneti. Sa aveti grija, totusi deoarece natura voastra deschisa si sincera, ar putea sa devina impulsiva si sa raneasca. O sa spuneti totul cu o sinceritate totala, va va lipsi orice urma de diplomatie. Intr-adevar, veti fi multumiti ca ati spus adevarul dar felul in care ati facut-o poate influenta negativ relatiile voastre cu cei din jur. Puteti deveni prea orgoliosi sau dimpotriva sa savarsiti acte de marinimie si generozitate, dar numai daca acestea nu necesita sacrificii. Veti lupta pentru idealul vostru si veti incerca sa-l impuneti. O sa doriti sa va faceti simtita prezenta sau sa va lasati amprenta intr-un fel. Sunteti pregatiti sa va asumati riscuri si sa va implicati mai mult in activitatiile voastre dar trebuie sa evitati extenuarea. Incercati sa nu provocati conflicte in relatii sentimentale pentru ca in aceasta perioada sunteti prea impulsivi. Pana data de 6 aprilie intampinati dificultati in comunicarea cu cei apropiati, cu rudele sau cu vecinii, in calatoriile scurte sau in chestiunile care tin de acte. Impulsivitatea poate duce la racirea sau terminarea unor relatii. In cazul calatoriilor, pot avea loc accidente asa ca va fi nevoie sa va controlati impulsurile sis a fiti mai prudenti. Din 23 iulie 2010 veti fi mai responsabili in ceea ce priveste mediul vostru si veti reusi sa depasiti multe obstacole. In comunicare este nevoie de calm, tenacitate, perseverenta si rabdare. Trebuie sa aveti de asemenea grija de sanatatea voastra. Nu faceti excese si nu ignorati semnalele transmise corpul vostru, si in cazul in care apare o problema incercati sa o rezolvati cat mai rapid.

Bani, serviciu, cariera

Mercur are o influenta semnificativa in ceea ce priveste zona financiara in cazul vostru, el raspunde de castigurile voastre, astfel pana in 15 ianuarie, intre 19 aprilie – 11 mai, 22 august – 12 septembrie si 12 decembrie – 30 decembrie, veti intampina dificultati in ceea ce priveste finantele, calcule sau estimari gresite in administrarea veniturilor. Sunteti afectat de nenintelegeri si de lipsa de comunicare, rationamente gresite sau incapacitatea de a va focaliza asupra unui singur lucru. Problemele financiare nerezolvate pana acum, pot fi solutionate. Perioada nu este potrivita pentru achizitionarea de aparatura electronica dar va puteti apuca de defectiuni existente la cea pe care o aveti. Odata cu momentul in care Saturn paraseste zodia Fecioarei, multe din dificultatile pe care le-ati avut in anii trecuti se vor risipi. Dar, in perioada 8 aprilie – 23 iulie, el va mai vizita inca o data aceasta sectiune si problemele financiare nerezolvate in trecut, pot sa reapara. Dupa aceea, perioada de austeritate se termina. Tranzitul lui Jupiter prin Pesti a da posibilitatea de a castiga bani din strainatate, in urma unor activitati legale, banci sau din publicitate. E o perioada potrivita pentru investitii, prudenta fiind totusi necesara. La serviciu apar diverse situatii care va provoaca sa va schimbati. Munca va afecta mult personalitatea si stilul de viata. Veti avea parte de o munca interesanta, de descoperiri, de capacitatea de a modela si de a reforma diverse situatii si in anumite cazuri chiar si persoane; in cazul in care sunteti intr-o pozitie de conducere sau aveti angajati, acestia vor avea resurse neasteptate si vor fi foarte corecti. Factorii care va vor determina sa schimbati pot fi o munca intensa, presiuni asupra voastra, manipulare si tradari din partea colegilor sau celor care se afla in subordinea voastra, lupte de putere la locul de munca. Guvernatorul muncii voastre, Saturn, se va afla o mare parte din acest an in Balanta si va veti concentra mai mult asupra relatiilor de munca, a comunicarii si a contractelor. Intre 8 si 18 noiembrie 2010 nu luati decizii majore in cariera. Sar putea ca unii dintre voi sa se gandeasca la o schimbare a directiei lor in viata insa nu este cel mai potrivit moment cu exceptia cazului in care aveti de gand sa initiati proiecte legate de comunicare, transport, internet si educatie.

Dragoste, relatii

In data de18 ianuarie Jupiter va parasi Varsatorul, zona care tine de parteneriate, casatorie si va intra in Pesti, zona relatiilor intime. In cazul in care au existat probleme de echilibru in relatie, acestea se vor diminua. Intre 28 mai si 15 august relatia voastra poate deveni mai activa si partenerul de viata mai independent si individualist, aceste momente vor determina felul in care va evolua aceasta zona in anul 2011. Prezenta lui Uranus in Varsator v-a determinat pentru o perioada lunga de timp sa va doriti libertate si originalitate in relatii de parteneriat. Au avut loc schimbari la acest nivel si de multe ori relatiile au trecut printr-un proces de innoire sau s-au interrupt in unele cazuri. Anul acesta este ultima oara cand Uranus mai poate declansa astfel de evenimente. Atat Jupiter (guvernatorul zonei sentimentale) cat si Uranus (guvernatorul parteneriatelor si inclusive al casatoriei) vor fi conjuncte de 2 ori in acest an. Astfel.[pt avea loc schimbari in tipul de parteneri care va atrag, in atitudinea partenerilor vostri sau in relatiile voastre. Prima conjunctie are loc in Pesti si defineste o persoana mai spirituala, plina de compasiune, posibil secretoasa, artistica sau singuratica. A doua conjunctie are loc in Berbec si desemneaza o persoana active si independenta. Unii pot intalni un nou partener dar acest lucru nu inseamna ca relatia o sa inceapa acum, altii intreprind diverse activitati impreuna cu partenerul de viata. In perioada 8 octombrie – 18 noiembrie, Venus este retrograda, si acest lucru ne afecteaza pe toti in relatiile romantice. Nu este indicat sa luati decizii definitive in ceea ce priveste o relatie sentimentala in aceasta perioada, se poate sa fiti intelesi gresit de catre un partener, dar partea buna este ca veti reusi sa rezolvati neintelegerile anterioare. Luna Neagra in Varsator aduce provocari in relatiile de parteneriat, lucrurile ascunse ies la iveala si declanseaza o dorinta de a se elibera, dar solutia este rezolvarea problemelor, nu fuga din fata lor. Femeile din zodia Leu vor dori sa conduca in relatie iar barbatii Leu vor fi intoleranti la orice critica care vine din directaia iubitei.

Casa si familie

Jupiter in Pesti imbunatateste aceasta zona si va poate aduce si realizari in aceasta directie prin partenerul de viata. Cele mai favorabile perioade sunt: 18 ianuarie 2010 Jupiter in trigon cu cuspida casei a 4-a poate aduce o oportunitate legata de casa. 05 februarie 2010 – atmosfera de acasa este mai armonioasa. Stabilitatea va creste, relatiile cu parintii se vor imbunatati. Este o perioada favorabila pentru a va extinde locuinta sau a va muta intr-un spatiu mai mare. 20 aprilie – 28 aprilie 2010 contract legat de casa, in anumite cazuri mostenire, imprumut, mutare. 09 septembrie 2010 atmosfera sociala placuta in familie, decorare. 15 septembrie 2010 – initiative legate de casa, familie, uneori neintelegeri. Sursa: www.astrospot.ro


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...