Horoscop urania 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop Leu 2016


(23 Iulie - 22 August)


Horoscop 2016 Leu

Horoscop 2016 Leu. Previziuni generale

In anul 2016, Leii pot fi numiti cu incredere favoritii Fortunei. Guvernatoarea acestui an, Maimuta de Foc, va va admira carisma si temperamentul exploziv. Incepand din luna februarie, Maimuta va va face o multime de cadouri. Veti ramane surprinsi atunci cand, in cadrul unei intalniri formale seci, va veti cunoaste jumatatea sau veti face schimb de contacte cu o persoana, care va va conduce de manuta spre succes. Va veti bucura de astfel de surprize placute pe parcursul intregului an 2016. Invatati sa primiti frumos aceste numeroase daruri! Si, dragi Lei, incercati sa va aratati mai des adevarata fata celor din jur (in anul 2016, succesul va este destinat voua, si nu mastii pe care incercati s-o purtati).

Barbatii din zodia Leu vor experimenta in anul Maimutei de Foc o crestere a energiei creative. Daca domeniul profesional in care activati nu are nici o legatura cu inovatiile si creativitatea, incercati sa fiti creativi acasa (renovati-va locuinta intr-un stil original sau practicati cu copiii un sport mai putin obisnuit). Femeile din zodia Leu vor primi din partea Maimutei un dar scump sub forma de popularitate incredibil de mare in randul barbatilor. Da, intotdeauna ati atras privirile sexului masculin, dar anul 2016 va bate toate recordurile (uneori chiar veti obosi de atata atentie).

Horoscop Leu 2016: Dragoste

Viata amoroasa a persoanelor nascute in zodia Leu va semana in anul 2016 cu un vulcan gata sa erupa in orice clipa. Daca pana in prezent ati fost singuri si ati visat la o relatie stabila, in anul Maimutei de Foc veti avea atatia admiratori, incat va veti dori un singur lucru – sa va odihniti macar un pic. Din numarul mare de candidati pentru rolul de iubit sau iubita, veti putea acorda prioritate unei singure persoane, nu veti reusi sa comunicati cu fiecare dintre ei. Acest an asa o sa si treaca cu intalniri nesfarsite, calatorii romantice si incercari continue de a aduce putina stabilitate in viata. Leii casatoriti vor avea parte de trairi intense chiar la ei acasa. Jumatatea voastra se va satura la un moment dat de faptul ca intotdeauna si peste tot atrageti atentia persoanelor de sex opus si va incepe sa va tortureze la nesfarsit cu reprosuri. Cel mai grav este ca nu veti reusi sa opriti acest val de nemultumiri. Situatia va putea fi remediata doar printr-o calatorie sau vacanta, petrecuta impreuna pe o insula exotica.

Horoscop 2016 Leu: Cariera, afaceri si bani

ceea ce tine de finante, Leii nu vor avea motive de ingrijorare. Daca ati planificat sa va investiti banii intr-o afacere promitatoare, anul Maimutei este o perioada foarte potrivita pentru acest scop. Sa nu va fie frica sa faceti inovatii, pentru ca traim in secolul vitezei si al tehnologiei avansate, cand succesul apartine in totalitate experimentatorilor indrazneti. Spre sfarsitul anului 2016, noua afacere o sa inceapa deja sa va aduca castiguri substantiale. Veti multumi voua insiva si determinarii voastre, cand veti semna actele pentru o masina sau locuinta noua.

Tot ce ati amanat pana acum pe plan profesional, va porni de la sine in anul Maimutei. Datorita unor circumstante fericite, veti reusi sa obtineti o promovare si sa ocupati postul care vi s-a parut intotdeauna a fi un vis de neatins. Tot ce trebuie sa faceti pentru un succes atat de rasunator este sa va aflati in locul potrivit, la momentul potrivit.

Horoscop Leu 2016: Sanatate

Plutind foarte multumiti pe valurile succesului, in anul 2016 Leii nu se vor plange de oboseala si slabiciune. Mai mult de atat, veti incepe sa aveti si mai multa grija de voi. Rezultatul va va bucura si ii va impresiona pe cei din jur, pentru ca veti fi intr-o forma fizica excelenta, iar aspectul vostru fizic in anul Maimutei de Foc ar putea deveni un adevarat etalon al frumusetii.Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...