Horoscop urania 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop Leu 2015


(23 Iulie - 22 August)


Horoscop 2015 Leu

Horoscop 2015 Leu. Previziuni generale

In anul 2015, Leii s-ar putea sa-si reevalueze valorile: lucrurile, care le pareau a fi extrem de importante, s-ar putea sa treaca pe plan secundar si vice-versa. Anul Caprei de Lemn ii va obliga pe nativii din aceasta zodie sa priveasca adevarul in fata si sa scape de lucrurile inutile din viata lor.

In lista lucrurilor inutile s-ar putea sa nimereasca cateva persoane din anturajul Leilor, hobby-urile si planurile lor. In anul 2015, Leii nu vor cauta sa cunoasca persoane noi si vor fi mult mai atenti la cunostintele vechi. Vor trata cu un scepticism sanatos chiar si complimentele! Acest lucru le va permite sa puna multe puncte pe “i” in anul 2015.

O alta schimbare va fi faptul ca, in anul 2015, Leii vor dedica mai mult timp casei si familiei. Iar in comunicarea cu oamenii vor aparea dificultati din cauza orgoliului crescut. Pentru a evita conflictele in anul 2015, astrele ii sfatuiesc pe Lei sa dea dovada de rabdare si sa respecte opiniile altora – macar in cuvinte.

Horoscop 2015 Leu: Dragoste

In dragoste, ca si in alte domenii, anul 2015 ii va determina pe reprezentantii zodiei Leu sa puna punctul pe “i”, facand alegerea finala. Astrele vor da acestui semn zodiacal un atu puternic, o gandire critica, datorita careia Leul va reusi sa-i citeasca pe candidatii la inima lui.

Daca pana in prezent Leii preferau sa treaca cu vederea defectele partenerilor, in anul Caprei de Lemn, acesti nativi vor fi sinceri cu ei insisi si nemilos de obiectivi. Flirtul neserios, complimentele false, o multime de admiratori – in anul 2015, toate acestea nu-i vor mai flata pe reprezentantii zodiei Leu, ci dimpotriva, ii vor enerva. In schimb, Leii vor fi gata sa lupte pentru relatii si sentimente cu adevarat valoroase!

In plus, anul 2015 va trezi in Lei dorinta de a intemeia o familie, de a se ingriji de gospodarie, de a gusta din placerile simple ale vietii. Asadar, acest an ofera Leilor sansa sa-si gaseasca dragostea adevarata si sa o pastreze, punand bazele unei relatii sincere, de lunga durata.

Horoscop 2015 Leu: Cariera, afaceri si bani

In anul 2015, Leii ar trebui sa-si gaseasca un scop demn de a fi atins! Proiectele dificile, dar interesante, vor aduce succes acestui semn zodiacal in anul Caprei de Lemn, in timp ce munca, care nu va fi pe placul Leilor, nu va da nici un rezultat bun. Concentrandu-se asupra lucrurilor importante, in anul 2015, Leii s-ar putea sa le ignore complet pe cele neinsemnate.

Pe plan profesional, nativii din zodia Leu vor da dovada de o harnicie aparte in realizarea proiectelor, pe care le vor considera a fi promitatoare. Iar simularea unei activitati intense pe plan profesional si depunerea efortului in proiecte, ce par a fi lipsite de perspective, vor fi lucruri foarte greu de realizat pentru Lei – acestia s-ar putea sa si plece de la un loc de munca neinteresant.

Prin urmare, in anul 2015, multi dintre reprezentantii zodiei fie vor avansa in cariera, fie isi vor schimba locul de munca. Iar Leii-sefi sau Leii-businessmeni pot sa aleaga singuri ce sa faca, pentru ca in anul Caprei de Lemn vor avea toate sansele pentru succes.Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...