Horoscop urania 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop Leu 2013


(23 Iulie - 22 August)


Horoscop 2013 Leu

Horoscop 2013 Leu. Previziuni generale

In fata ta e pusa o sarcina dificila, dar interesanta – sa transformi credinta in destin prin propriul exemplu. Si o vei face in general datorita calmului si flexibilitatii uimitoare cu care vei incepe dintr-o data sa rezolvi toate problemele. De exemplu, ti se va spune ca munca ta si-a pierdut eficacitatea de alta data, iar tu imediat vei pune pe masa sefului un proiect nou, la care ai muncit toata iarna. Apoi, nu mai trebuie decat sa folosesti rapid si cu cap resursele oferite pentru realizarea lui.

Si asa va merge peste tot, in toate. Pe scurt, in acest an, soarta generoasa iti va oferi o parte din competentele ei. Incearca sa-i confirmi asteptarile. Da dovada de curaj, nu te teme de riscuri, actioneaza cu incredere. Se admit de asemenea: fapte mai putin rationale, aventurismul sanatos, chiar si obraznicia, mai ales cand e vorba de obiectivele si interesele tale.

Totusi, trebuie sa stii ca nu va fi toata lumea incantata de succesele tale. Sagetile celor invidiosi si rauvoitori deja sunt stivuite cu grija in tolba. Tine minte ca in caz de atac, doar vointa si curajul vor forma o armura de nepatruns si iti vor oferi protectie sigura.

Horoscop 2013 Leu. Munca si cariera

Dupa cum am spus deja, in fata ta se vor deschide oportunitati excelente practic in toate domeniile. Dar munca este sfanta. Se pare ca anul trecut ai acumulat forte creative, te-ai gandit bine la toate si ai gasit idei noi – a venit timpul sa actionezi. Incepe fara pregatiri indelungate – porneste direct spre realizarea obiectivelor. Ai sase luni ca sa avansezi vizibil in cariera, sa arati ca esti un specialist de valoare, sa pornesti propria afacere sau s-o consolidezi pe cea existenta.

In ce tine de domeniul de activitate, multe depind de pozitia de inceput. Nu merita sa faci schimbari radicale – lucreaza cu ce ai deja, consolideaza-ti realizarile anterioare, extinde-ti afacerea cu cateva filiale. Pentru cei care sunt la inceputul vietii profesionale, iata care sunt recomandarile: uitati-va in dreapta voastra, de unde se deschide o vedere minunata catre mare. Turismul, logistica internationala, managementul sportiv, activitatea artistica – toate acestea se afla sub controlul fortunei voastre.

Si o indrumare: din cand in cand, uita-te in dreapta si-n stanga ca sa reusesti sa respingi pietrele aruncate de cei invidiosi in gradina ta. Acestea nu-ti vor cauza daune mari, dar iti pot lasa o senzatie neplacuta. Iar tu n-ai nevoie de asa ceva.

Horoscop 2013 Leu. Finante

Daca prin buzunarele tale pana acum batea vantul, incepand cu luna februarie acesta se va potoli: va veni timpul ca finantele tale sa lucreze, iar tu – sa te bucuri de viata. Se anunta o crestere de venituri nu foarte rapida, insa constanta. Si deocamdata, capatul acestei cresteri nu se vede. Deosebit de placut este faptul ca numarul surselor de venit va scadea, iar cantitatea de bani va creste. Dar si tu ar fi bine sa nu stai departe de acest proces fascinant. Ramai pe faza, nu te distrage si nu-ti irosi puterile in zadar, concentreaza-te asupra unui singur lucru.

Iar atunci cand vei simti ca esti invulnerabil din punct de vedere material si independent financiar, va trebui sa dai dovada de istetime si talent creativ ca sa-ti faci viata frumoasa.

O mare parte din bani s-ar putea sa fie investita in copii, in dezvoltarea si educatia lor. Restul se poate investi in imobiliare, acest domeniu iti poate asigura venituri mari pentru mult timp. Si, bineinteles, nu uita de propria persoana. Aici alegerea iti apartine – fie iti cumperi lucruri scumpe si frumoase, fie dai banii pe distractii si calatorii. De fapt, s-ar putea sa reusesti sa le combini pe toate.

Horoscop 2013 Leu. Dragoste

Intrebarile privind dragostea au provocat confuzie printre astre. E foarte greu de inteles ceva concret. S-a spus ceva de dezamagiri, racirea sentimentelor, evadari si indepartari… Ah, da prost au mai picat toate acestea. Acum, cand aripile dragostei abia au prins pene si ar trebui sa zbori si sa te bucuri – cazi jos ca o piatra. Da tu incearca sa interpretezi predictiile invers: trairi intense, pasiune, intalniri si seri romantice… Iar daca e sa vorbim totusi serios, pe plan sentimental se anunta cateva furtuni. Vartejurile ciclonice de neintelegeri, pretentii si suparari reciproce iti vor scadea putin moralul, ridicat de succese pe plan profesional si financiar. S-ar putea sa-ti treaca prin cap ideea de a cauta un aerodrom de rezerva. Dar toate acestea sunt din ciclul: indragostitii se cearta ziua si se impaca seara. Nu se poate sa traiesti fara dragoste. Asadar, rabda putin, in cel mai rau caz traieste o perioada separat de jumatatea ta, petreceti vacantele separat sau pur si simplu stai langa ea fara sa spui nimic. Spre toamna, totul se va normaliza si scanteia iubirii se va reaprinde.

Leii celibatari s-ar putea sa se apuce in aceasta perioada de pregatiri pentru nunta.Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...