Horoscop urania 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop Leu 2012


(23 Iulie - 22 August)


Horoscop 2012 Leu

Horoscop 2012 Leu Sanatate

Sanatate. Leii vor incepe anul Dragonului de Apa cu senzatia ca rezervele lor de sanatate sunt inepuizabile. De aceea, isi vor permite sa-si trateze sanatatea cu neglijenta, ajungand la insomnie si stres. Vara, organismul va reusi sa-si mobilizeze fortele de aparare pentru a combate epuizarea nervoasa, revenind la o stare normala. Asadar, Leilor, nu uitati de experienta acumulata si folositi-va energia rational toamna.


Horoscop 2012 Leu Cariera

Cariera. Prima jumatate a anului 2012 va fi o perioada de stagnare pentru Lei. Mai mult de atat, in ianuarie-februarie, s-ar putea sa fiti atrasi sa participati in proiecte dubioase. Dar daca veti trece de aceasta perioada cu bine, mai departe veti avea parte doar de reusite. Afacerile vor merge excelent, vi se va parea ca se intampa de la sine.


Horoscop 2012 Leu Finante

Finante. Nu permiteti prietenilor sa se ocupe de rezolvarea problemelor voastre financiare, acestia cu siguranta nu vor fi neglijenti sau neatenti, iar consecintele se vor rasfrange asupra voastra. In prima jumatate a lunii august, trebuie sa acordati atentie chestiunilor legate de mostenire, asigurari, impozite etc. In aceasta perioada, astrele va ajuta cu treburile de acest gen.


Horoscop 2012 Leu Viata Personala

Viata personala. In anul Dragonului de Apa, Leii vor fi inconjurati de admiratori. Incepand cu luna iulie, va puteti astepta la sentimente puternice sau, cel putin, la un admirator renumit si respectat.Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...