Horoscop urania 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop Gemeni 2011 - Horoscop Zilnic


(21 Mai - 21 Iunie)


Horoscop Zilnic Gemeni – Horoscop Luna Martie

Horoscopul lunii Martie pentru Gemeni

In prima zi a primaverii Gemenii se vor bucura de revenirea in viata lor a unui prieten vechi, pe care nu mai sperau sa-l vada. Nativii din Gemeni, care lucreaza in domeniul finantelor, vor putea actiona cu curaj – in aceasta zi va puteti permite chiar si o operatiune riscanta, norocul va fi de partea voastra. Veti primi noi propuneri tentante in data de 2 martie. Acestea pot fi legate de schimbarea locuintei sau chiar si a locului de munca. In prezent, astfel de fapte nu par a fi fatale, mai ales daca aduc noi perspective.

O zi de munca destul de agitata va asteapta in data de 4 martie. In 7 martie se va pune intrebarea unde si cu cine sa petreceti. Dar sarbatoarea in sine, 8 martie, va fi petrecuta foarte frumos si vesel. Pana la sfarsitul saptamanii veti avea moralul ridicat si nu veti intalni obstacole serioase in cale. Mai mult de atat, ziua de 9 martie va poate surprinde cu o intorsatura neasteptata inspre bine a afacerilor voastre, s-ar putea sa fiti ajutat de o persoana influenta. In data de 10 puteti cunoaste persoane importante, veti avea noroc in incheierea unor contracte cu parteneri din afara localitatii sau din afara tarii.

Astrologii recomanda sa va petreceti zilele de 12 si 13 martie acasa, ocupati-va de activitatile care va intereseaza si va aduc satisfactii. Abtineti-va de la cumparaturi in data de 14 martie, chiar daca aveti destui bani, ca sa nu va intrebati dupa aia cum ati reusit sa achizitionati atatea lucruri.

A doua jumatate a lunii martie va fi, in general, favorabila si foarte productiva. In 15 si 16 martie, Gemenii vor fi plini de energie si pregatiti sa castige in orice domeniu: dragoste, competitii sportive sau negocieri. Iar in 19 si 20 martie evitati pe cat este posibil situatiile conflictuale in relatiile cu persoanele apropiate. Daca s-a produs totusi un conflict, adaptati o atitudine filozofica. In perioada cuprinsa intre 21 si 24 martie veti simti iarasi un val de energie si veti reusi sa rezolvati cu brio orice problema aparuta in afaceri. Ziua de 21 martie este buna pentru studii si experiente noi, iar in 22 martie veti face toate treburile cu usurinta si placere. Daca exista necesitatea sa vorbiti cu superiorii, este recomandat sa o faceti in ziua urmatoare – nu vi se va refuza nimic.

In perioada cuprinsa intre 25 si 28 martie, fiti pregatiti de aparitia asa-numitelor situatii de “force-major”. Nu va varsati nervii pe cei apropiati. In ultimele zile ale lunii totul va reveni la normal si veti zambi cand va veti aminti de problemele din trecut.


Horoscop Zilnic Martie 2011

Horoscop Zilnic Gemeni Explicatii semne tabel


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...