Horoscop urania 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop Gemeni 2011 - Horoscop Zilnic


(21 Mai - 21 Iunie)


Horoscop Zilnic Gemeni – Horoscop Luna Iulie

Horoscopul lunii Iulie pentru Gemeni

Luna iulie va fi favorabila pentru cariera, dar va aduce tensiune si dezamagiri in viata personala a nativilor din zodia Gemeni. Ganditi-va la acestea cand veti face primii pasi catre un conflict cu cineva dintre persoanele apropiate in data de 1 iulie, pentru ca in aceasta zi se vor produce si faza de luna noua si eclipsa de soare. Si daca vreti sa pastrati relatia, nu va lasati condusi de emotii.

Orice drum facut in data de 3 iulie, va fi reusit. Nativii care vor alege sa ramana acasa, se pot dedica unei idile familiale, care va dura din data de 4 iulie pana in data de 6. In ziua de 6 iulie, pot avea loc evenimente neasteptate.

In data de 8 iulie, s-ar putea sa va confruntati cu probleme financiare. Nu va fi foarte placut, mai ales daca v-ati gandit sa mergeti la drum, pentru ca ziua urmatoare va fi deosebit de favorabila pentru calatorii. In data de 9 iulie, va puteti astepta la o veste placuta care va da un nou sens unei relatii importante pentru voi. In data de 12 iulie, va asteapta numeroase intalniri si evenimente. Nu este cazul sa va grabiti si sa luati decizii pripite.

Este recomandat sa va feriti de furturi si sa va abtineti de la operatiuni financiare in data de 14 iulie. Problemele vor putea fi rezolvate la institutii de stat in data de 16 iulie. Va fi o zi norocoasa pentru absolventi. Incepand cu data de 18 iulie, va veti bucura de succese in plan profesional. S-ar putea sa obtineti un post mai bun, care va va satisface ambitiile, dar nu va contribui in mare masura la situatia financiara. Cel mai degraba, veti avea de acum si mai multe griji si responsabilitati.

In data de 21 iulie, Gemenii risca sa nimereasca in centrul unei situatii conflictuale. Veti avea nevoie de o mare tarie de caracter ca sa va aparati interesele. Intalnirea cu prietenii apropiati, in data de 22 iulie, va diminua tensiunea si va va ridica moralul. Ziua de 23 iulie poate deveni cea mai norocoasa zi din aceasta luna. Incercati sa profitati la maxim de darurile sortii, care rareori este atat de generoasa.

In ultima saptamana a lunii iulie, trebuie sa dati dovada de prudenta si atentie. Cheltuielile irationale va pot agrava situatia financiara in data de 28 iulie. In data de 30 iulie, traversati strada prudent, verificati minutios informatiile importante si fiti extrem de atenti daca aveti de a face cu acte. Ziua de 31 iulie promite a fi una norocoasa, poate ca va asteapta o intalnire romantica, poate ca veti castiga intr-o competitie sau veti face unele descoperiri.


Horoscop Zilnic Iulie 2011

Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata Duminica
1Horoscop Zilnic Gemeni Iulie 2 3Horoscop Zilnic Gemeni Iulie
4Horoscop Zilnic Gemeni Iulie 5Horoscop Zilnic Gemeni Iulie 6Horoscop Zilnic Gemeni Iulie 7Horoscop Zilnic Gemeni Iulie 8Horoscop Zilnic Gemeni Iulie 9Horoscop Zilnic Gemeni Iulie 10
11 12Horoscop Zilnic Gemeni Iulie 13Horoscop Zilnic Gemeni Iulie 14Horoscop Zilnic Gemeni Iulie 15 16Horoscop Zilnic Gemeni Iulie 17Horoscop Zilnic Gemeni Iulie
18Horoscop Zilnic Gemeni Iulie 19 20Horoscop Zilnic Gemeni Iulie 21Horoscop Zilnic Gemeni Iulie 22Horoscop Zilnic Gemeni Iulie 23Horoscop Zilnic Gemeni Iulie 24
25 26Horoscop Zilnic Gemeni Iulie 27Horoscop Zilnic Gemeni Iulie 28Horoscop Zilnic Gemeni Iulie 29 30Horoscop Zilnic Gemeni Iulie 31Horoscop Zilnic Gemeni Iulie

drumuri reusite, contacte si vesti bune

drumuri reusite, contacte si vesti bune

venituri, investitii profitabile

drumuri nereusite, contacte nereusite
si vesti neplacute

venituri, investitii profitabile

venituri, investitii profitabile

pierderi financiare, cheltuieli zadarnice

pierderi financiare, cheltuieli

bucurie si bunastare in casa

bucurie si bunastare in casa

amplificarea problemelor casnice

amplificarea problemelor casnice

o sanatate buna, energie, vitalitate

o sanatate buna, energie, vitalitate

inrautatirea starii de sanatate, apatie, numeroase griji

inrautatirea starii de sanatate, apatie,
numeroase griji

dragoste, noroc, distractie

dragoste, noroc, distractie

dezamagiri in dragoste, ghinion, plictiseala

dezamagiri in dragoste, ghinion,
plictiseala

incheierea intelegerilor,afacerilor,sustinerea partenerilor

incheierea intelegerilor, afacerilor,
sustinerea partenerilor

esec in intelegeri,afaceri,in relatii parteneriale

esec in intelegeri, afaceri, relatii
parteneriale

succese profesionale, avansare in cariera, indeplinirea scopului

succese profesionale,avansare
in cariera, indeplinirea scopului

probleme profesionale, nemultumiri ale sefilor, obstacole in indeplinirea scopului

probleme profesionale, nemultumiri
ale sefilor

zi de destin

zi de destin

zi periculoasa

zi periculoasaCalculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...