Horoscop urania 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop Gemeni 2011 - Horoscop Zilnic


(21 Mai - 21 Iunie)


Horoscop Zilnic Gemeni – Horoscop Luna Februarie

Horoscopul lunii Februarie pentru Gemeni

Luna februarie – este luna activitatii in afaceri. Pentru a nu va confrunta cu probleme financiare in acesta perioada, trebuie sa cheltuiti banii cu cap. In data de 1 februarie trebuie sa reusiti sa faceti investitii profitabile, sa va calculati corect posibilitatile. In data de 3 februarie, veti fi deschisi pentru relatii de dragoste, va veti putea demonstra competentele in sport sau in arta. Iar in urmatoare zi, nativii din zodia Gemeni se pot astepta la imbunatatiri in plan profesional.

Daca nu puteti sta locului sau daca afacerile va obliga sa porniti la drum, planificati calatoriile pentru data de 5 februarie si puteti sa nu va faceti griji pentru nimic. Gemenii vor avea nevoie de intelepciune si intuitie pentru a profita de oportunitatile ivite in data de 10 februarie: unele evenimente ar putea aduce schimbari semnificative in viata voastra. Analizati-va posibilitatile si realitatea in data de 11 februarie. Exista lucruri pe care nu le puteti schimba, trebuie sa le acceptati si sa incercati sa va corectati atitudinea fata de probleme pentru care nu exista solutii.

Zilele de 12 si 13 februarie vor fi petrecute foarte vesel de catre nativii din Gemeni: nu vor avea chef sa stea in casa si vor cauta ocazia sa scape de surplusul de energie. Este recomandat sa petreceti cat mai mult timp la aer curat. Luni, in data de14 februarie, se pot rezolva cu succes problemele legate de institutii de stat. O veste placuta si mult asteptata ii poate bucura pe Gemeni in data de 16 februarie. In aceasta zi veti rezolva cu usurinta problemele organizationale, veti avea noroc in afacerile comerciale.

Astrologii recomanda sa dedicati a doua jumatate a lunii februarie in general afacerilor. Gemenii vor fi vulnerabili din punct de vedere emotional in ziua de luna plina – 18 februarie.

Perioada norocoasa va incepe in data de 22 februarie si va dura pana la sfarsitul lunii. La sfarsitul iernii este momentul sa aveti grija de sanatate. Ultima saptamana a lunii este potrivita pentru proceduri, tratamente. La locul de munca veti avea succese de invidiat. Va veni o perioada de armonie cand laudele superiorilor si cresterea salariului nu vor mai fi pe primul loc. Veti primi satisfactie adevarata de la activitatea voastra. Nivelul inalt de profesionalism cu siguranta va fi remarcat si la sfarsitul lunii s-ar putea sa primiti niste propuneri tentante. In data de 28 februarie Gemenii ar trebui sa evite riscul. Chiar in urmatoarea zi veti reusi sa analizati corect situatia si sa luati decizia corecta.


Horoscop Zilnic Februarie 2011

Horoscop Zilnic Gemeni Explicatii semne tabel


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...