Horoscop urania 2019 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2019, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop Gemeni 2011 - Horoscop Zilnic


(21 Mai - 21 Iunie)


Horoscop Zilnic Gemeni – Horoscop Luna Decembrie

Horoscopul lunii Decembrie pentru Gemeni

La inceputul lunii decembrie, vor aparea o multime de treburi care vor necesita o rezolvare imediata. Nu contati pe ajutorul celor din jur si pe o colaborare productiva. In perioada cuprinsa intre 2 si 4 decembrie, este indicat sa va pastrati cumpatul, sa evitati sa fiti categorici in decizii si sa dati dovada de prudenta.

7 decembrie este o zi neobisnuita care va poate schimba viata. Insa consecintele evenimentelor de astazi vor putea fi apreciate mult mai tarziu. In aceasta zi, puteti merge la cumparaturi pentru sarbatori.

11 decembrie este o zi buna pentru calatorii, dezvoltarea abilitatilor creative, studii, extinderea viziunii asuprea vietii. Unele informatii va vor schimba felul in care priviti lumea din jur. Dedicati ziua de 12 decembrie treburilor casnice. Seara petrecuta in sanul familiei va va oferi o multime de emotii pozitive. Musafirii vor introduce subiecte noi in discutiile obisnuite, vor transforma o seara obisnuita intr-o mica petrecere. Iar ziua de 13 decembrie ascunde niste riscuri: incercati sa comunicati mai putin cu cei din jur pentru a evita neintelegerile. Zilele de 14 si 15 decembrie sunt favorabile pentru colaborare, afaceri profitabile, casatorie. Ati putea achizitiona cadouri frumoase pentru sarbatorile care urmeaza sa vina.

In data de 18 decembrie, reprezentantii zodiei Gemeni vor simti o oarecare tensiune emotionala. In aceasta zi, nu luati decizii importante: s-ar putea sa va lasati influentati de orgoliul ranit, suparare, nervozitate. Va dati seama ca aceaste stari nu va pot ajuta intr-un moment greu.

In data de 20 decembrie, pot aparea probleme cu sanatatea, dar nu va intristati, chiar in urmatoarea zi, rudele si prietenii va vor veni in ajutor. Grija si atentia celor din jur sunt esentiale pentru buna dispozitie a nativilor din zodia Gemeni. Nu va ramane nici urma de tristete, va veti simti din nou energici si invingatori. In data de 23 decembrie, ocupati-va de treburi pe care le puteti face singuri, fara ajutorul nimanui.

Ziua de 27 decembrie va fi favorabila pentru calatorii si finalizarea unor treburi. S-ar putea sa vi se propuna un nou loc de munca sau o afacere comerciala profitabila. In ultima saptamana a lunii decembrie, va veti bucura de succese in plan profesional si va veti consolida autoritatea la locul de munca. In data de 30 decembrie, incercati sa evitati clarificarea relatiilor de orice fel.

Nu fiti prea exigenti cu membrii familiei in ultima zi a acestui an. Este indicat sa aveti grija cu focul, incercati sa va descurcati fara artificii.


Horoscop Zilnic Decembrie 2011

Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata Duminica
1Horoscop Zilnic Gemeni Decembrie 2Horoscop Zilnic Gemeni Decembrie 3Horoscop Zilnic Gemeni Decembrie 4Horoscop Zilnic Gemeni Decembrie
5 6 7Horoscop Zilnic Gemeni Decembrie 8 9 10Horoscop Zilnic Gemeni Decembrie 11Horoscop Zilnic Gemeni Decembrie
12Horoscop Zilnic Gemeni Decembrie 13Horoscop Zilnic Gemeni Decembrie 14Horoscop Zilnic Gemeni Decembrie 15Horoscop Zilnic Gemeni Decembrie 16 17 18Horoscop Zilnic Gemeni Decembrie
19 20Horoscop Zilnic Gemeni Decembrie 21Horoscop Zilnic Gemeni Decembrie 22 23Horoscop Zilnic Gemeni Decembrie 24Horoscop Zilnic Gemeni Decembrie 25
26 27Horoscop Zilnic Gemeni Decembrie 28 29Horoscop Zilnic Gemeni Decembrie 30Horoscop Zilnic Gemeni Decembrie 31Horoscop Zilnic Gemeni Decembrie

drumuri reusite, contacte si vesti bune

drumuri reusite, contacte si vesti bune

venituri, investitii profitabile

drumuri nereusite, contacte nereusite
si vesti neplacute

venituri, investitii profitabile

venituri, investitii profitabile

pierderi financiare, cheltuieli zadarnice

pierderi financiare, cheltuieli

bucurie si bunastare in casa

bucurie si bunastare in casa

amplificarea problemelor casnice

amplificarea problemelor casnice

o sanatate buna, energie, vitalitate

o sanatate buna, energie, vitalitate

inrautatirea starii de sanatate, apatie, numeroase griji

inrautatirea starii de sanatate, apatie,
numeroase griji

dragoste, noroc, distractie

dragoste, noroc, distractie

dezamagiri in dragoste, ghinion, plictiseala

dezamagiri in dragoste, ghinion,
plictiseala

incheierea intelegerilor,afacerilor,sustinerea partenerilor

incheierea intelegerilor, afacerilor,
sustinerea partenerilor

esec in intelegeri,afaceri,in relatii parteneriale

esec in intelegeri, afaceri, relatii
parteneriale

succese profesionale, avansare in cariera, indeplinirea scopului

succese profesionale,avansare
in cariera, indeplinirea scopului

probleme profesionale, nemultumiri ale sefilor, obstacole in indeplinirea scopului

probleme profesionale, nemultumiri
ale sefilor

zi de destin

zi de destin

zi periculoasa

zi periculoasa


Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: