Horoscop urania 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop Urania Gemeni


(21 Mai - 21 Iunie)


Horoscop Urania 2010 Gemeni

Gemenii in 2010

Odata cu tranzitul lui Saturn in Balanta ce are loc pana in 8 aprilie 2010 si din 23 iulie 2010, nativii din zodia Gemeni devin mai prevazatori si mai atenti atat in exprimare cat si in relatiile personale. Vor cauta securitatea si stabilitatea. Relatiilor cu persoane mai in varsta si mai influente, le aduc beneficii. Este o perioada favorabila pentru comunicare cu superiorii sau cu autoritatile. Tindeti sa va autodisciplinati in afacerile importante din viata. Reusiti sa aplicati ideile de afaceri si avansare profesionale intr-o maniera practica. Este o perioada buna in relatiile de afaceri. Anul acesta Mercur intra in retrogradare de patru ori si fiind guvernatorul vostru sunt momente in care necesita sa fiti mai precauti atat in actiunile voastre cat si in comunicare.  In comunicare exista riscul de face graseli, de a vorbi fara a fi atent la toate detaliile si de a face gafe. De asemenea, este bine ca in aceasta perioada sa fiti mai atenti la trafic, la semnarea actelor, documentatie de orice tip si la activitatilor comerciale. Iar daca deja ati comis aceste erori mai demult, acum este momentul sa le corectati. Mercur ne mai ofera sansa san e reintoarcem la activitatile guvernate de el. In aceste zile putem avea impresia ca nu reusim sa comunicam asa cum ne dorim sau sa nu ii gasim pe cei cu care vrem sa cominicam sau ca dam de obstacole in ceea ce ne dorim sa facem. E nevoie sa fim cat mai atenti. In anumite cazuri poate aparea tendinta de a reveni la obiceiurile anterioare. Aceste lucruri se pot in tampla in urmatoarele perioade: pana in 15 ianuarie 2010, 20 aprilie –  11 mai 2010, 20 august – 12 septembrie 2010, 12 decembrie – 31 decembrie 2010.

Bani, serviciu, cariera

Intrarea lui Jupiter in Pesti, din 18 ianuarie, aduce progres in afaceri si in chestiunil profesionale. S-ar putea sa deveniti mai ambitiosi si sa va doriti prestigiu si recunoastere. In aceasta privinta va pot ajuta relatiile voastre, contractele si imagine ape care o aveti. Veti incerca sa abuzati de putere uneori dar trebuie sa aveti grja sa nu va pierdeti in cazul asta pozitia. Uranus in continuare se va afla in Pesti si veti resimti aceasta perioada de instabilitate. Pe plan pozitiv, veti beneficia de oportunitati in afaceri. Pana la inceputul verii, situatia de la locul de munca se schimba des si e nevoie de prudenta din partea voastra, trebuie sa va stapaniti impulsivitatea si sa evitati neintelegerilei, mai ales intre 8 iunie – 30 iulie 2010 cand veti fi si foarte ambitiosi. Dupa aceea, in perioada 30 iulie – 15 septembrie la locul de munca pot sa apara tensiuni, aveti senzatia ca intampinati obstacole si va este destul de greu sa gasiti un echilibru. Aveti rabdare si incercati sa evitati pe tot parcursul perioadei deciziile importante legate de cariera. In perioada 15 septembrie – 28 octombrie, subordonatii si colegii de la locul de munca, vor fi destul de individualisti si plini de energie. Vei avea multa ambitie si un spirit competitiv in ceea ce priveste munca. Dar va fi dificil sa va impuneti. Incercati sa va educati rabdarea si impulsivitatea. 8 octombrie – 8 noiembrie 2010, Venus este retrograda in zona care raspunde de munca si poate crea neintelegeri la serviciu, gesturi percepute gresit, atitudini interpretate si puteti ajunge deseori subiectul unei situatii stanjenitoare fara sa aveti cea mai mica idee cum s-a intamplat acel lucru sau din ce cauza. In schimb perioada este favorabila pentru a rearanja contactele si pentru a rezolva situatiile create inaintea acestei retrogradari. E de preferat sa nu luati decizii importante legate de munca acum si nu va bazati pe suportul persoanelor de sex feminin. In perioada 7 iunie – 8 septembrie 2010, incercati sa ramaneti realisti in ceea ce tine de munca, daca cautati un loc de munca nu va bazati pe promisiuni lipsite de acoperirie si nu promiteti mai multe decat puteti realiza. Fata de bani si posesiuni, veti fi mai conservativi. Veti incerca sa gasiti lucruri de durata si simtind ca munciti pentru banii vostri veti refuza sa ii cheltuiti pe lucruri nesemnificative sau pe placeri. Eclipsele ce vor avea loc anul acesta pe axa Rac – Capricorn, vor aduce diverse etape pe plan financiar. E posibil sa cautati noi surse de venit iar tranzitul lui jupiter in Pesti va facilita gasirea lor prin oportunitatile pe care le va oferi.

Dragoste, relatii

Viata pe plan sentimental va avea un ton mai serios in acest an. Saturn va continua sa influenteze zona relatiilor romantice si in 2010 pentru cea mai mare parte a anului. Prima jumatate a anului este destul de stresanta in viata amoroasa. Daca relatia nu corespunde asteptarilor si dorintelor voastre sau daca nu este serioasa, aceasta se va incheia, va veti dori o relatie mai puternica. Unii native din zodia Gemeni pot intalni un nou partener care va fi mai matur si mai responsabil sau isi pot dori sa se intoarca la unele relatii pe care le-au respins anterior. In orice caz, veti fi mai prudenti in anul acesta. Perioada in care Venus este retrograde, 8 octombrie – 18 noiembrie 2010, poate incetini putin lucrurile care tin de relatiile romantice sau sa readuca elemente mai vechi pentru a rezolva anumite lucruri. In aceasta perioada trebuie sa evitati luarea unor decizii majore pe plan sentimental. In data de 18 ianuarie intrarea lui Jupiter in Pesti influenteaza in mai multe feluri relatiile sentimentale ale nativilor din zodia Gemeni. Pe de o parte relatiile s-ar putea sa devina mai vagi sau e posibil ca partenerul de viata sa devena mai creativ, mai mistic si sa va apropiati mai mult. Ideea este ca oricum exista o nevoie de izolare sau de retragere alaturi de partener si de a intelege lucrurile la un nivel aproape senzorial. Perioada 7 iunie – 25 iulie 2010, va face ca relatia sa devina mai activa, este perioada favorabila pentru initiative comune pentru ca e nevoie sa folositi energia din aceasta perioada. Altfel in relatie poate intervene egoismul si competitivitatea. 25 iulie – 19 noiembrie 2010 este o perioada in care e posibil sa apara probleme in parteneriate, in contracte. Incercati sa va restructurati atitudinea, sa o reganditi in aceste domenii, pentru a nu avea parte de conflicte. Va fi o perioada destul de grea din cauza cererilor excesive si a dezechilibrelor. Anul acesta, Jupiter va fi conjunct cu Uranus in perioadele 28 aprilie – 27 mai si 07 iunie – 05 iulie. Veti fi foarte entuziasti şi spontani in aceste momente dar si putin rebeli si schimbatori pe plan sentimental. Acest an poate sa aduca schimbari neasteptate, este un an de tranzitie, si din aceasta cauza asezarea relatiilor va fi destul de dificila in cazul casatoriei, mai multa stabilitate exista in relatiile cuplurilor necasatorite.

Casa si familie

Intre 8 aprilie – 23 iulie2010, Saturn se va afla in semnul Fecioarei si aceasta conjuncture va reactualiza unele probleme nerezolvate din trecut ce tin de casa sau familie. Daca ati inceput de exemplu constructia unei case, acum va fi nevoie de anumite reparatii sau de replanificarea termenului lucrarilor. Asteptarile voastre de la familie in aceasta perioada sunt destul de mari, dar va trebui totusi sa aveti grija la pretentiile voastre si sa fiti mai echilibrati. Perioadele in care Mercur este retrograd (pana a 15 ianuarie, 19 aprilie –  11 mai, 22 august – 12 septembrie, 12 decembrie – 30 decembrie ) nu sunt favorabile pentru achizitia unei case. Acestea afecteaza intr-o oarecare masura si viata de familie: pot exista neintelegeri, lipsa de comunicare. In privinta locuintei, exista amanari si obstacole. Lucrurile nerezolvate pe plan sentimental se reintorc si necesita solutionare. Cand Mercur este in miscare directa va faceti numeroase planuri iar atunci cand este in retrogradare le reanalizati si le judecati dintr-o perspectiva indirecta. Tot acum trebuie sa terminati lucrurile incepute in trecut. Sursa: www.astrospot.ro


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...