Horoscop urania 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop Gemeni 2016


(21 Mai - 21 Iunie)


Horoscop 2016 Gemeni

Horoscop 2016 Gemeni. Previziuni generale

In anul Maimutei de Foc, strategia principala a Gemenilor va fi o tactica de neimplicare totala in tot ceea ce se intampla in lumea din jur. Dupa doua-trei esecuri pe plan personal si profesional, veti intelege ca anul 2016 nu este o perioada potrivita pentru actiuni de mare anvergura si e mai bine sa va lasati in voia curentului. O astfel de atitudine, dragi Gemeni, se va dovedi cu adevarat eficienta. Pur si simplu traiti, invatati sa va bucurati de lucruri marunte si amanati toate treburile si realizarile importante pentru o perioada mai favorabila.

Barbatilor din zodia Gemeni li se recomanda sa evite autocritica excesiva in anul 2016. Faceti abstractie de la propriile esecuri si concentrati-va asupra lucrurilor pe care le faceti mai bine, decat oricine altcineva din lumea aceasta (fie vorba chiar de maruntisuri, precum pescuitul, repararea calculatoarelor sau abilitatea de a va intinde incredibil de frumos pe canapea). Femeile din zodia Gemeni ii vor uimi pe cei din jur cu comportamentul lor in anul Maimutei de Foc. Veti renunta la imaginea femeii frumoase cu caracter frivol, veti scapa de articolele “neserioase” din garderoba si, drept urmare, veti produce celor din jur impresia unor doamne din inalta societate, respectabile si sigure pe ele.

Horoscop Gemeni 2016: Dragoste

In dragoste, anul 2016 nu va aduce Gemenilor nici suisuri bruste, nici coborasuri abrupte. Din pacate, aveti putine sanse sa va gasiti jumatatea in urmatoarele 12 luni. Pentru a compensa lipsa romantismului, Maimuta va va scoate in cale multe intalniri interesante cu personalitati extraordinare. Fiind patrunsi de simtul lor de aventura, veti intreprinde actiuni neobisnuite una dupa alta. Gemenii casatoriti vor incerca in anul 2016 sa scuture praful de pe relatia lor cu persoana iubita. Totusi, veti face pasi in aceasta directie intr-un mod cam inert si lenes. Da, jumatatea voastra va fi placut surprinsa de o seara romantica cu lumanari aprinse, dar la fel de surprinsa va fi sa va auda sforaind exact in mijlocul acestui eveniment. Daca intr-adevar doriti sa aduceti diversitate in relatia voastra, o idee buna ar fi sa mergeti cu persoana iubita intr-o statiune exotica, sa gasiti un hobby mai neobisnuit.

Horoscop 2016 Gemeni: Cariera, afaceri si bani

Pe plan financiar, in anul 2016 nu vor avea loc schimbari majore. Veti continua sa primiti un venit constant din investitiile anterioare si nu este exclus sa va permiteti sa faceti mai multe achizitii costisitoare. Totusi, spre sfarsitul anului, veti reveni la pasiunea pentru tezaurizare si veti reduce brusc cheltuielile. Sa nu o faceti, dragi Gemeni! Anul Maimutei de Foc nu este deloc momentul oportun pentru a va testa rezistenta sau pentru a da dovada de austeritate. In loc sa renuntati sa mergeti la cafeneaua preferata, incercati mai bine sa luptati cu viciile (recunoasteti, alcoolul si tutunul chiar ca ar merita sa fie incluse in lista cheltuielilor optionale).

In anul 2016, cariera nu va avea un rol prioritar pentru Gemeni. Veti continua sa mergeti regulat la serviciu, va veti indeplini cu responsabilitate sarcinile, dar o veti face fara pic de entuziasm. Este clar ca atata timp cat va aflati in aceasta stare de apatie, puteti uita de avansari in plan profesional. Incercati sa va inviorati. Aduceti-va aminte, de exemplu, de un vechi hobby si ganditi-va, oare nu este posibil ca acesta sa devina pentru voi o sursa de venituri suplimentare?

Horoscop Gemeni 2016: Sanatate

In anul Maimutei de Foc, Gemenii nu vor avea nici un motiv sa-si faca griji pentru sanatatea lor. Desigur, nu veti reusi sa evitati cateva raceli de sezon, dar va veti reveni rapid, daca veti lua medicamentele corespunzatoare din momentul in care vor aparea primele simptome.Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...