Horoscop urania 2019 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2019, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop Gemeni 2015


(21 Mai - 21 Iunie)


Horoscop 2015 Gemeni

Horoscop 2015 Gemeni. Previziuni generale

Anul 2015 ii va inzestra pe Gemeni cu calitati utile, precum perseverenta si constanta. Acestea vor avea un efect benefic asupra caracterului si vietii lor, care va deveni mult mai linistita. Odata ce vor inceta sa se grabeasca, Gemenii vor reusi sa se concentreze asupra lucrurilor cu adevarat importante. Si vor avea toate sansele pentru succes.

Anul Caprei de Lemn ofera acestui semn zodiacal perspective bune in ceea ce priveste studiile, formarea profesionala, munca si dragostea. In sfarsit, Gemenii vor avea ocazia sa-si organizeze viata personala si sa-si puna in ordine numeroasele treburi si planuri.

Va exista totusi si o mica problema: in anul 2015, chiar si cea mai nevinovata fraza va reusi uneori sa-i scoata pe Gemeni din sarite! Astrele ii sfatuiesc pe Gemeni sa nu se lase cuprinsi de suparare. Trebuie sa tineti minte ca voi aveti interesele voastre, iar altii au interesele lor. “Sunt doar afaceri, nimic personal” – o astfel de abordare trebuie pusa in prim-plan in anul 2015. In momentul in care vor accepta aceste reguli ale jocului, Gemenii vor reusi sa-si foloseasca pe deplin resursele.

Horoscop 2015 Gemeni: Dragoste

Pe plan sentimental, in 2015, Gemenii se vor bucura de o multime de momente pozitive! Astrele promit ca anul Caprei de Lemn le va oferi Gemenilor posibilitatea de a-si organiza viata personala, clarificandu-si sentimentele.

Este foarte posibil ca in anul 2015 Gemenii sa fie pusi in fata unei alegeri in dragoste si va trebui sa aleaga din cateva optiuni una singura. Totusi, dupa ce o vor face, Gemenii nu vor avea regrete – in anul 2015, ei vor primi mult mai multa placere si mai multe senzatii tari dintr-o relatie pe termen lung.

In viata personala a acestui semn zodiacal, anul 2015 este un moment favorabil pentru intalnirea persoanei iubite si intemeierea unei familii. Un singur “dar”: in aceasta perioada, Gemenii vor fi foarte suparaciosi si va trebui sa invete sa-si tina sub control impulsurile de moment pentru a nu-si pune in pericol relatia.

Horoscop 2015 Gemeni: Cariera, afaceri si bani

Anul 2015 va oferi Gemenilor superbe oportunitati de afirmare! In anul Caprei de Lemn, reprezentantii acestui semn zodiacal se vor concentra asupra obiectivelor stabilite si isi vor trata cu mai multa responsabilitate sarcinile. Toate acestea, combinate cu energia si sociabilitatea Gemenilor, ii vor transfomra in anul 2015 in angajati de valoare – mai ales in echipa.

Bineinteles, Gemenii pot avea succes si in proiecte individuale, dar in anul 2015, domeniile cele mai productive vor fi cele, care implica comunicarea cu oamenii. Fie ca vor vorbi cu colegii de la birou, fie ca vor vorbi cu clientii, partenerii sau cu electoratul, soarta ii va favoriza in acest domeniu.

Cu toate acestea, astrele ii avertizeaza pe Gemeni ca in anul 2015 succesul pe plan profesional nu va fi usor de obtinut. In aceasta perioada, ei isi vor asuma responsabilitati si sarcini noi, asadar, banii, cariera si alte bonusuri placute vor fi doar rezultatele binemeritate ale muncii asidue.Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...