Horoscop urania 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop Gemeni 2013


(21 Mai - 21 Iunie)


Horoscop 2013 Gemeni

Horoscop 2013 Gemeni. Previziuni generale

Fortele vor fi impartite in felul urmator. Pe front sentimental – cele din fata. In afaceri si munca – cele din spate. In rest, inclusiv in finante – fie cum o fi. Asadar, nu se anunta nimic neobisnuit. Important este ca nimic nu stagneaza, totul se misca si se dezvolta. Totusi, e greu de spus ceva concret. Gemenii sunt atat de schimbatori si imprevizibili, incat si in informatiile oferite de astre exista discordante.

Unii se vor bucura cel mai mult de felul in care se desfasoara evenimentele in viata personala. Acestea vor avea loc in prima jumatate a anului 2013. Trebuie prins momentul – in aceasta perioada, Gemenii ar putea capta atentia persoanelor influente si importante. Iar rezultatul acestui interes ar putea fi o casatorie de succes si toate consecintele placute ale acesteia.

Altii se vor bucura toamna de succes in plan financiar si isi vor consolida situatia materiala datorita cunostintelor noi si protectiei din partea unor persoane influente. Iar nativii din a treia categorie vor reusi sa se prezinte peste tot si vor arata tuturor cat de important este sa stii sa te folosesti de relatii si oportunitati oferite de viata.

Horoscop 2013 Gemeni. Munca si cariera

In acest an, nu prea are rost sa vorbim despre munca pe un ton didactic – ar fi ceva lipsit de perspective. S-ar putea sa te adoarma. Dar de o discutie totusi e nevoie, pentru ca ceea ce ti-a pregatit soarta nu numai o sa-ti placa, dar o sa-ti si ingreuneze buzunarele. Asadar, coboara cu picioarele pe pamant si nu mai irosi timpul pretios pe discutii zadarnice despre munca. E timpul sa te apuci de lucru si sa faci ceva ce-ti va asigura viitorul.

Incearca sa corespunzi seriozitatii momentului cand vei primi propuneri interesante in aprilie, iulie sau august. Iar pentru a nu comite greseli, retine: cel mai degraba, ti se va propune un post de conducere in domeniul in care esti specializat sau ai experienta. Ar fi perfect sa lucrezi in domeniul transportului, mai ales al celui aerian, tehnologiilor informationale sau jurnalismului. Nu vor ramane fara munca medicii, psihologii si functionarii bancari. Pentru cei care nu s-au regasit pe lista profesiilor norocoase, avem un sfat: invatati, studiati si restudiati – nu poti sa stii niciodata prea mult.

Horoscop 2013 Gemeni. Finante

Faptul ca banii nu cad din cer cu siguranta iti este bine cunoscut, precum si faptul ca acestia pot fi facuti cu usurinta din aer curat. Important este sa fii in locul potrivit, la momentul potrivit.

S-ar putea sa te intristezi, dar in 2013 va functiona proverbul “Prin munca si staruinta vei ajunge la dorinta”. Sa nu intelegi gresit, de protectia si bunavointa persoanelor influente vei beneficia in continuare, vei primi propuneri tentante si vei avea parte de nenumarate oportunitati norocoase. Dar daca vrei ca totul sa mearga conform planului si latura materiala a vietii sa te bucure, oricum va trebui sa muncesti, si nu doar cu capul. Printre “instrumentele de munca” cele mai eficiente se vor numara, de asemenea: aspectul bine ingrijit si atractiv, starea buna de sanatate, flerul in materie de moda, capacitatea de a te prezenta intr-o lumina favorabila sau de a-ti vinde avantajos talentele, abilitatile si experienta. Pe scurt, pentru a obtine statutul de om bogat financiar, trebuie sa fii in trend in orice situatie. Si dupa cum probabil ti-ai dat deja seama, acest lucru implica cheltuieli semnificative, asadar n-ai cum sa scapi fara investitii. Nu te zgarci, scoate bani din cont daca ai sau cauta o alta modalitate de a obtine o suma de bani. Banii investiti in sanatate, aspect si formare profesionala ti se vor intoarce rapid si iti vor aduce mult profit in viitorul apropiat.

Horoscop 2013 Gemeni. Dragoste

Nu se poate spune cu siguranta daca vei avea timp si energie sa mai iubesti si pe altcineva in afara de tine insuti. De fapt, cuiva ii va placea atat de mult sa se scalde in razele acestui sentiment sincer si luminos, incat nu se va lasa smuls nici cu clestele. Interesant este ca nu vor urma nici un fel de proteste din partea ta. Foarte bine. Atunci, odata cu venirea primaverii, locul din inima ta nu va mai ramane vacant, iar spre toamna o sa incepi sa te gandesti la aranjamentele de nunta.

Dar ce se va intampla cu Gemenii casatoriti? Si la ei totul va fi bine – armonie deplina in casa. Iar daca mai adaugam la aceasta si schimbari pozitive pe plan profesional si financiar, respectul si aprecierea celor apropiati le sunt garantate.

Prea lin iese totul, nici nu-ti vine sa crezi, asa-i? Si iat-o, lingurita de catran in butoiul cu miere: planurile frumoase ale astrelor nu se vor realiza, daca nu-ti mai pasa de mult de tine insuti, astepti printul pe cal alb, in halat si in papuci de casa, construiesti castele in aer in timp ce ai langa tine nenumarate materiale de constructie normale si trainice. Rezumat: priveste-ti viata realist si impartial, asculta cu atentie ce spun altii si, din cand in cand, revizuieste-ti conceptiile si principiile. Si atunci iubirea te va lua pe aripa ei!Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...