Horoscop urania 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop Gemeni 2012


(21 Mai - 21 Iunie)


Horoscop 2012 Gemeni

Horoscop 2012 Gemeni Sanatate

Sanatate. In anul Dragonului de Apa, Gemenii vor fi pregatiti de fapte mari, pentru ca il vor incepe intr-o stare excelenta de sanatate. Dar daca vor incepe sa-si risipeasca irational energia, deja la inceputul primaverii se vor simti lipsiti de puteri. Asadar, odata cu venirea caldurii, este indicat sa incepeti sa faceti sport. Astfel, veti restabili rezervele organismului, veti fi binedispusi, energici si optimisti, lucru care va va ajuta in toate sferele vietii. Toamna, este indicat sa reluati exercitiile fizice regulate ca sa intalniti noul an sanatosi si plini de energie.


Horoscop 2012 Gemeni Cariera

Cariera. In anul Dragonului de Apa, Gemenii nu vor reusi sa ia stelele din cer. Veti obtine avansari in cariera, dar acestea nu va vor schimba mult viata. Cea mai favorabila perioada pentru reusite pe plan profesional este aprilie-mai 2012. Si in tot acest timp incercati sa va tineti in frau emotiile, irascibilitatea si agresivitatea pot dauna relatiilor cu colegii. O perioada deosebit de dificila in aceasta privinta este a doua jumatate a lunii august.


Horoscop 2012 Gemeni Finante

Finante. Anul 2012 este un an destul de bun pentru Gemeni in ceea ce tine de chestiuni financiare. Veniturile lor vor fi stabile, nu se observa tendinte de scadere.


Horoscop 2012 Gemeni Viata Personala

Viata personala. Indiferent de cum vor merge relatiile cu sexul opus in anul 2012, acestea vor fi, fara indoiala, mult mai bune decat in anul precedent, 2011. La sfarsitul anului, Gemenii singuri se vor trezi in rolul destul de placut de eroi romantici, iar cei casatoriti vor dedica lunile august si septembrie treburilor familiale.Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...