Horoscop urania 2019 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2019, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop Fecioara 2011 - Horoscop Zilnic


(23 August - 22 Septembrie)


Horoscop Zilnic Fecioara – Horoscop Luna Septembrie

Horoscopul lunii Septembrie pentru Fecioara

Luna septembrie va aduce nativilor din zodia Fecioara numeroase surprize placute. Chiar in prima zi din toamna, va aparea oportunitatea sa rezolvati unele probleme mai vechi. In data de 2 septembrie, veti primi vesti placute. Ar putea aparea necesitatea de a merge intr-o deplasare scurta in care veti cunoaste persoane importante. Sambata, in data de 3 septembrie, nu stati in casa: plecati in afara orasului, in vizita. Dati o petrecere pentru copii: le este destul de greu sa se apuce de scoala dupa o vacanta atat de lunga. Ziua de luni, 5 septembrie, va oferi noi oportunitati, pentru unii dintre nativi va deveni ziua indeplinirii dorintelor.

In data de 6 septembrie, va trebui sa fiti deosebit de prudenti cu finantele, sunt posibile pierderi de natura nemateriala – prudenta va fi binevenita in toate domeniile de activitate. Vineri, in data de 9 septembrie, s-ar putea sa primiti premii, bonusuri, avansuri, care va vor provoca sa mergeti la cumparaturi. Pentru a evita cheltuielile inutile, faceti o lista a cumparaturilor necesare si nu va abateti de la ea daca nu este foarte necesar. Dedicati zilele de week-end, 10 si 11 septembrie, placerilor casnice marunte – faceti prajituri, invitati musafiri, petreceti mai mult timp cu copii. Ziua de 11 septembrie va fi favorabila pentru nativii din zodia Fecioara care au de gand sa se casatoreasca.

Data ghinionista, 13 septembrie, poate pune in pericol situatia materiala. In data de 15 septembrie, circumstantele va pot pune pe drumuri. Veti cunoaste persoane interesante si utile. Sa nu va fie lene sa notati datele de contact a persoanelor pe care le veti cunoaste, in viitorul apropiat s-ar putea sa aveti nevoie de ele.

In data de 20 septembrie, starea sufleteasca a Fecioarelor se poate inrautati. Abtineti-va de la proiecte noi si initiative. Nu uitati sa acordati atentie sanatatii in mod regulat. De data aceasta, starea se va normaliza in urmatoarea zi. In perioada cuprinsa intre 21 si 25 septembrie, reprezentantii zodiei Fecioara vor reusi sa obtina multe daca vor utiliza corect oportunitatile favorabile. Duminica, in data de 25 septembrie, in prim plan s-ar putea sa revina dragostea. Acest sentiment va va umple de energie. Trairile sentimentale va vor umple viata astfel incat munca va trece in plan secund.

La sfarsitul lunii, norocul va zambi in continuare nativilor din Fecioara, dar nu va asteptati sa aveti noroc chiar in toate. In data de 28 septembrie pot aparea neintelegeri in relatiile personale. Nu aruncati cu acuzatii la adresa persoanei apropiate – s-ar putea sa-si piarda rapid increderea. Problemele financiare, legate de insuficienta resurselor, se vor rezolva in data de 30 septembrie.


Horoscop Zilnic Septembrie 2011

Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata Duminica
1Horoscop Zilnic Fecioara Septembrie 2Horoscop Zilnic Fecioara Septembrie 3Horoscop Zilnic Fecioara Septembrie 4
5Horoscop Zilnic Fecioara Septembrie 6Horoscop Zilnic Fecioara Septembrie 7Horoscop Zilnic Fecioara Septembrie 8 9Horoscop Zilnic Fecioara Septembrie 10 11Horoscop Zilnic Fecioara Septembrie
12 13Horoscop Zilnic Fecioara Septembrie 14Horoscop Zilnic Fecioara Septembrie 15Horoscop Zilnic Fecioara Septembrie 16Horoscop Zilnic Fecioara Septembrie 17Horoscop Zilnic Fecioara Septembrie 18
19 20Horoscop Zilnic Fecioara Septembrie 21Horoscop Zilnic Fecioara Septembrie 22Horoscop Zilnic Fecioara Septembrie 23Horoscop Zilnic Fecioara Septembrie 24Horoscop Zilnic Fecioara Septembrie 25Horoscop Zilnic Fecioara Septembrie
26 27Horoscop Zilnic Fecioara Septembrie 28Horoscop Zilnic Fecioara Septembrie 29 30Horoscop Zilnic Fecioara Septembrie

drumuri reusite, contacte si vesti bune

drumuri reusite, contacte si vesti bune

venituri, investitii profitabile

drumuri nereusite, contacte nereusite
si vesti neplacute

venituri, investitii profitabile

venituri, investitii profitabile

pierderi financiare, cheltuieli zadarnice

pierderi financiare, cheltuieli

bucurie si bunastare in casa

bucurie si bunastare in casa

amplificarea problemelor casnice

amplificarea problemelor casnice

o sanatate buna, energie, vitalitate

o sanatate buna, energie, vitalitate

inrautatirea starii de sanatate, apatie, numeroase griji

inrautatirea starii de sanatate, apatie,
numeroase griji

dragoste, noroc, distractie

dragoste, noroc, distractie

dezamagiri in dragoste, ghinion, plictiseala

dezamagiri in dragoste, ghinion,
plictiseala

incheierea intelegerilor,afacerilor,sustinerea partenerilor

incheierea intelegerilor, afacerilor,
sustinerea partenerilor

esec in intelegeri,afaceri,in relatii parteneriale

esec in intelegeri, afaceri, relatii
parteneriale

succese profesionale, avansare in cariera, indeplinirea scopului

succese profesionale,avansare
in cariera, indeplinirea scopului

probleme profesionale, nemultumiri ale sefilor, obstacole in indeplinirea scopului

probleme profesionale, nemultumiri
ale sefilor

zi de destin

zi de destin

zi periculoasa

zi periculoasa


Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: