Horoscop urania 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop Fecioara 2011 - Horoscop Zilnic


(23 August - 22 Septembrie)


Horoscop Zilnic Fecioara – Horoscop Luna Octombrie

Horoscopul lunii Octombrie pentru Fecioara

Luna octombrie promite sa fie una norocoasa din punct de vedere financiar pentru reprezentantii zodiei Fecioara. Veniturile constante va vor ajuta sa va rezolvati problemele care necesita bani. Este recomandat sa dedicati primul weekend din octombrie familiei. Va veti descurca cu usurinta cu sarcinile casnice curente, veti gasi timp pentru comunicare si odihna. In timp ce in casa domnesc armonia si confortul, la locul de munca atmosfera este foarte agitata. In data de 3 octombrie, exista riscul sa nimeriti in centrul unei situatii neobisnuite. Fecioarele va trebui sa-si revizuiasca planurile grandioase, sa se trezeasca la realitate si sa se concentreze asupra problemelor care pot fi rezolvate.

Perioada cuprinsa intre 6 si 11 octombrie va fi favorabila. In viitorul apropiat, Fecioarele se pot astepta la venituri financiare. La locul de munca va fi o atmosfera vioaie. Aveti incredere in competenta voastra in afaceri. Consolidati-va relatiile cu colegii si cu partenerii de afaceri – intr-un moment decisiv, anume colaborarea va va ajuta sa rezolvati problemele dificile. Ziua de 11 octombrie, marti, poate fi o zi fericita daca va veti afla la locul potrivit in momentul potrivit. Nu va ratati norocul.

In perioada cuprinsa intre 12-15 octombrie, va asteapta cateva zile tensionante. Problemele cu care va veti confrunta in data de 14 octombrie pot parea initial irezolvabile. Incercati sa nu ramaneti singuri in aceasta zi, aveti incredere in prieteni, cereti un sfat de la cei in care aveti incredere totala.

Urmatoarea saptamana va aduce succes in munca si consolidarea contactelor cu colegii. Veti reusi sa obtineti rezultate profesionale excelente. In data de 18 octombrie, Fecioarele pot merge intr-o calatorie scurta – aceasta va avea rezultate bune. Nu este exclus sa va apucati de treburile pe care le-ati tot amanat.

Ar fi mai bine sa evitati riscurile financiare in data de 21 octombrie. Nu este o zi potrivita nici pentru evenimente. Fiti prudenti si rationali. Nu este cazul sa va consolati cu iluzii, norocul deja este la usa voastra. In data de 25 octombrie, circumstantele fericite va pot imbunatati viata.

Sambata, in data de 29 octombrie, pot avea loc evenimente placute in viata voastra personala. Cei care nu se asteapta la schimbari si care nu si le doresc isi vor petrece timpul placut in compania persoanelor apropiate, dand o petrecere acasa. Daca exista necesitatea sa va renovati locuinta, este recomandat sa incepeti in data de 30 octombrie.


Horoscop Zilnic Octombrie 2011

Luni Marti Miercuri Joi Vineri Sambata Duminica
1Horoscop Zilnic Fecioara Octombrie 2Horoscop Zilnic Fecioara Octombrie
3Horoscop Zilnic Fecioara Octombrie 4Horoscop Zilnic Fecioara Octombrie 5 6Horoscop Zilnic Fecioara Octombrie 7Horoscop Zilnic Fecioara Octombrie 8Horoscop Zilnic Fecioara Octombrie 9
10 11Horoscop Zilnic Fecioara Octombrie 12Horoscop Zilnic Fecioara Octombrie 13Horoscop Zilnic Fecioara Octombrie 14Horoscop Zilnic Fecioara Octombrie 15Horoscop Zilnic Fecioara Octombrie 16
17Horoscop Zilnic Fecioara Octombrie 18Horoscop Zilnic Fecioara Octombrie 19 20Horoscop Zilnic Fecioara Octombrie 21Horoscop Zilnic Fecioara Octombrie 22Horoscop Zilnic Fecioara Octombrie 23Horoscop Zilnic Fecioara Octombrie
24 25Horoscop Zilnic Fecioara Octombrie 26 27 28Horoscop Zilnic Fecioara Octombrie 29Horoscop Zilnic Fecioara Octombrie 30Horoscop Zilnic Fecioara Octombrie
31Horoscop Zilnic Fecioara Octombrie

drumuri reusite, contacte si vesti bune

drumuri reusite, contacte si vesti bune

venituri, investitii profitabile

drumuri nereusite, contacte nereusite
si vesti neplacute

venituri, investitii profitabile

venituri, investitii profitabile

pierderi financiare, cheltuieli zadarnice

pierderi financiare, cheltuieli

bucurie si bunastare in casa

bucurie si bunastare in casa

amplificarea problemelor casnice

amplificarea problemelor casnice

o sanatate buna, energie, vitalitate

o sanatate buna, energie, vitalitate

inrautatirea starii de sanatate, apatie, numeroase griji

inrautatirea starii de sanatate, apatie,
numeroase griji

dragoste, noroc, distractie

dragoste, noroc, distractie

dezamagiri in dragoste, ghinion, plictiseala

dezamagiri in dragoste, ghinion,
plictiseala

incheierea intelegerilor,afacerilor,sustinerea partenerilor

incheierea intelegerilor, afacerilor,
sustinerea partenerilor

esec in intelegeri,afaceri,in relatii parteneriale

esec in intelegeri, afaceri, relatii
parteneriale

succese profesionale, avansare in cariera, indeplinirea scopului

succese profesionale,avansare
in cariera, indeplinirea scopului

probleme profesionale, nemultumiri ale sefilor, obstacole in indeplinirea scopului

probleme profesionale, nemultumiri
ale sefilor

zi de destin

zi de destin

zi periculoasa

zi periculoasaCalculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...