Horoscop urania 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop Fecioara 2011 - Horoscop Zilnic


(23 August - 22 Septembrie)


Horoscop Zilnic Fecioara – Horoscop Luna Februarie

Horoscopul lunii Februarie pentru Fecioara

Pentru nativii din Fecioara, inceputul lunii februarie va fi foarte bun: in data de 1 februarie, Fecioarele se pot atepta la surprize placute, o companie vesela si distractie. Tineti minte ca este luna activitatii in afaceri si bunastarea in familie depinde de eforturile pe care le depundeti acum.

3 februarie – o zi norocoasa in afaceri. Fecioarele vor primi venituri din surse neasteptate. Persoanele care nu sunt implicate in nici un fel de afaceri, vor putea primi o datorie mai veche, uitata. Sambata, in data de 5 februarie, superiorii vor remarca si vor aprecia succesele voastre. In aceasta zi, va puteti descurca usor cu cele mai dificile probleme si va puteti ajuta colegii.

In data de 7 februarie, va veti descurca cu treburile casnice cu usurinta, daca veti da dovada de rabdare si intelegere. Cu toate ca ziua de 10 februarie este favorabila pentru calatorii, nu ratati ocazia sa va relaxati in compania celor mai apropiate si dragi persoane – veti avea parte de caldura si confort, dragoste si intelegere. Nu planificati nimic important pentru data de 11 februarie. Iar in data de 12 februarie, puteti conta pe sprijin in orice privinta, si puteti propune dezbaterea chiar si celor mai revolutionare proiecte.

Ideile noi si moralul ridicat va vor consolida semnificativ pozitiile la locul de munca in data de 14 februarie. Veti remedia relatiile cu cei de acasa, veti suplini bugetul familial si veti aduce pace in casa. Iar in 16 februarie Fecioarele vor avea un succes serios. Un post nou, o crestere a salariului – totul este posibil, daca va veti folosi corect de moment si veti fi pregatiti sa acceptati orice cadou din partea sortii. Poate fi vorba de o intalnire neasteptata, de un ajutor pe care nu ati contat, o petrecere foarte vesela si frumoasa. Tineti minte ca este o zi deosebita. Nu ratati surprizele lui, refuzand sa mergeti la intalniri sau petreceri. In data de 18 februarie, Fecioarele trebuie sa fie iarasi foarte atente: este ziua de luna plina, cand starea de tensiune emotionala ii cuprinde aproape pe toti. Tineti minte acest lucru si fiti suportabili.

Dati dovada de prudenta in operatiunile financiare din data de 20 februarie, amanati putin cumparaturile, nu faceti datorii. In data de 21 februarie, se va simti o oarecare tensiune in familie. O sa vreti sa fugiti de problemele nerezolvate si sa faceti chef. Urmatoarele zile vor readuce Fecioarelor succes in afaceri si buna dispozitie. La sfarsitul saptamanii, in zilele de 26 si 27 februarie, veti reusi sa va intelegeti foarte bine cu cei din jur: prietenii va vor sustine si veti simti ca sunteti capabili sa depasiti orice obstacol.


Horoscop Zilnic Februarie 2011

Horoscop Zilnic Fecioara Explicatii semne tabel


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...