Horoscop urania 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop Urania Fecioara


(23 August - 22 Septembrie)


Horoscop Urania 2010 Fecioara

Fecioara in 2010

Perioada in care Jupiter va fi in Pesti necesita sa fiti foarte atenti la exagerari in ceea ce priveste importanta personala, sa nu va limitati viziunea privind religia, educatia, politica sau cultura si sa tineti sub control dorinta de expansiune. Unii dintre nativii din zodia Fecioara, pot fi cuprinsi de un optimism extrem si sa dea dovada de extravanganta financiara care poate genera pierderi si situatii neplacute. Este posibil sa va folositi de anumite persoane si sa afisati generozitate urmarind anumite scopuri. S-ar putea sa incercati sa detineti controlul asupra persoanelor din jur prin crearea unui simt al obligatiei si acest fapt poate duce la resentimente. Pana in 8 iunie, din cauza tranzitului lui Marte in casa a 12-a, actiunile voastre din trecut o sa va ajunga din urma, nu e sigur ca va fi un lucru negativ. S-ar putea sa cautati sa va desfasurati activitatea departe de privirile lumii. In orice caz veti dori sa stati mai mult in umbra, pe parcursul acestei perioade. O sa va ganditi mai mult la scopurile voastre, la ambitii, o sa va faceti planuri de viitor. Va veti ascunde profiturile, veti limita informatiile legate de afacerile voastre. In mod constient sau nu, veti prezenta o imagine falsa in fata altora. Elemente din subconstient va vor afecta comportamentul. Poate fi vorba de lucruri pe care nu vreti sa le scoateti la iveala. Veti avea momente in care nu va veti intelege pe voi insiva chiar. In afaceri, trebuie totusi sa fiti prudenti si sa va controlati impulsivitatea. Puteti sa ajungeti in posesia unor informatii pe care nu sunteti pregatiti sa le dezvaluiti dar care va pot fi utile. In ceea ce tine de sanatate, trebuie sa aveti grija cu tensiunea, vederea, coloana sau inima si boli inflamatorii dar in acest caz se poate referi si la afectiuni cronice care se reactualizeaza. Tratati cu atentie aspectele legate de sanatate. Intre 8 iunie – 30 iulie, veti fi mult mai energici, mai impulsivi si mai individualisti. Va fi o perioada potrivita pentru initiative noi. In perioadele cand Mercur va fi retrograd, pana in data de 15 ianuarie, 19 aprilie – 11 mai, 22 august– 12 septembrie si 12 decembrie – 30 decembrie, riscati sa va pierdeti in detalii, sa nu puteti vedea situatia de ansamblu, sa va ingrijorati in mod inutil si sunteti predispusi sa renuntati cand dati de obstacole, chiar daca acestea sunt minore. Dar e momentul favorabil pentru corectarea greselilor facute anterior, veti fi capabili sa gasiti modalitati alternative de a rezolva problemele.

Bani, serviciu, cariera

Saturn in Balanta va aduce o crestere legata de responsabilitatile financiare, puteti fi mai organizat si mai practic. Trebuie sa fiti totusi economi si prudenti si o sa va bucurati de imbunatatiri prin munca grea, organizare si rabdare. E posibil sa aibe loc intarzieri sau dificultati, astfel veti fi ingrijorat in anumite momente. Din 8 octombrie pana in 18 noiembrie, Venus este in retrogradare si influenteaza aspectul financiar. In aceasta perioada nu sunt indicate deciziile financiare sau intiative noi, dar este o perioada favorabila pentru a va verifica starea finantelor. Conjunctia Jupiter – Uranus in Berbec din perioada 7 iunie – 5 iulie aduce o provocare privind castigurile, veti fi destul de cheltuitori si in unele momente prea generosi. Exista posibilitatea sa va asumati riscuri care pot duce la pierderi finanicare greu de recuperat. Riscati de asemenea sa incalcati procedurile legale. Sunteti nonconformisti intr-o oarecare masura si aceasta atitudine poate genera probleme pe plan financiar. Exista rsicul sa comiteti imprudente si sa suferiti pierderi. Pentru a evita aceste lucruri, adaptati-va tendintelor societatii si sa nu va aventurati in afaceri, care implica riscuri. Perioadelor in care Mercur se afla in retrogradare, pana in 15 ianuarie, 19 aprilie – 11 mai, 22 august – 12 septembrie, 12 decembrie – 30 decembrie, afecteaza cariera. In relatiile cu superiorii sau cu autoritatile puteti intampina blocaje, intarzieri sau neintelegeri. Lucrurile nerezolvate din trecut va aduc neplaceri si trebuie sa priviti totul intr-o perspectiva noua. In cazul in care va ganditi sa faceti schimbari majore privind cariera, asteptati mai bine iesirea lui Mercur din retrogradare iar daca deja ati facut unele schimbari, atunci veti putea sa le definitivati. Pana in 8 aprilie si apoi din 23 iulie, cand Saturn va face un trigon cu Mijlocul Cerului, va veti bucura de stabilitate in cariera, va veti bucura de beneficii din relatiile cu superiorii sau persoanele mai in varsta sau care detin putere. In perioada 28 mai – 15 august 2010, ambitia legata de munca o sa creasca, eforturile si initiativele vor fi recunoscute. Veti deveni mai competitivi si mai individualisti.

Dragoste, relatii

Relatiile sentimentale vor fi influentate, in general, de Pluto in Capricorn. Pana in anul 2023, atitudinea voastra fata de relatii se va modifica in continuu si va scoate la suprafata dorinele si nevoile voastre cele mai adanci. Doriti sa controlati aceasta zona dar in acelasi timp exista riscul unor dependente in aceste relatii. Cele 3 eclipse din acest an vor provoca sfarsituri si noi inceputuri in relatiile cu partenerul de viata. Poate fi vorba despre sfarsitul unei relatii si inceputul alteia sau al unei etape din relatie. In orice caz, veti simti o oarecare instabilitate in acest sens. Intrarea lui Saturn in Balanta v-a facut mai posesivi si mai orgoliosi. Intre 14 ianuarie – 30 mai, e posibil sa va confruntati cu unele aspecte din viata amoroasa din trecut care au ramas neterminate. Perioadele in care Jupiter se afla in Pesti (18 ianuarie – 7 iunie si din 8 septembrie) vor avea o influenta asupra parteneriatelor si a casniciei. Unii nativi se vor bucura de momente placute alaturi de partenerul de viata, altii vor reusi sa se mute cu un iubit/iubita sau chiar mai mult. Relatiile cu partenerii sunt bune cat exista un echilibru. Jupiter, in general are o influenta benefica, aduce sansa in domeniile pe care le influenteaza dar aduce si riscul de a avea prea multa incredere sau pretentii exagerate, ce poate duce la dezechilibre. De asemenea, in cazul in care au existat unele probleme in relatie, acestea vor cere solutionarea in aceasta perioada. Pentru mai multi ani, Uranus a adus schimbari, dorinta de a experimenta, instabilitate si nesiguranta in relatii. Unele parteneriate s-au sfarsit, altele au suferit modificari spontane si au devenit “relatii libere”, in orice caz multi dintre voi ati avut parte de surprize in relatii. Acum, Uranus va parasi pentru o perioada aceasta zona si va influenta relatiile voastre intime in anul 2011. In perioada 8 octombrie – 18 noiembrie, Venus este retrograda si ne afecteaza pe toti la capitolul relatii romantice. Incercati sa nu luati decizii definitive privind o relatie sentimentala, puteti fi neintelesi de catre un partener, dar partea buna este ca veti putea rezolva neintelegerile sau conflictele anterioare nesolutionate. 13 februarie – 7 martie 2010, o perioada de armonie si dorinta de dragoste in casnicie.

Casa si familie

Perioada 7 iunie – 5 iulie ofera oportunitati favorabile legate de casa sau familie. Intrarea lui Jupiter in Berbec poate declansa initiative pe acest plan. Jupiter si Saturn vor aspecta pozitiv zona casei/familiei. Jupiter indica posibilitatea de extindere a locuintei iar asocierea cu Saturn si Uranus aduce oportunitati in cazul constructiilor. Poate fi vorba de mostenire in unele cazuri. Relatiile de familie in acea perioada sunt armonioase. Atat Uranus cat si Jupiter vor intra dupa aceea in retrogradare, di aceasta cauza este posibil ca tot ceea ce se intampla in acea perioada sa fie doar un semnal pentru niste realizari care se vor materializa concret in 2011. 28 octombrie – 6 decembrie este o perioada, in care veti fi plini de energie si intiative legate de casa si familie. O sa incercati sa va impuneti fara sa mai tineti cont si de ceilalti. Totusi aveti grija sa nu provocati conflicte, este un moment potrivit pentru a initia proiecte noi legate de o casa sau impreuna cu familia. Aveti grija sa nu va accidentati in casa din cauza neatentiei. Sursa: www.astrospot.ro


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...