Horoscop urania 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop Fecioara 2016


(23 August - 22 Septembrie)


Horoscop 2016 Fecioara

Horoscop 2016 Fecioara. Previziuni generale

Pentru nativii din zodia Fecioara, 2016 va fi anul progresului si al victoriilor colosale. Cat timp fraiele guvernarii vor fi in mainile Maimutei de Foc, nu veti avea motive de ingrijorare nici pe plan personal, nici pe cel profesional. Bineinteles ca va veti confrunta, din cand in cand, cu unele dificultati, dar va veti descurca cu usurinta si cu copiii neascultatori, si cu neintelegerile aparute in relatiile cu colegii de munca. Singurul lucru de care nu trebuie sa uitati in anul Maimutei de Foc este prudenta. Selectati-va cu atentie anturajul si nu va deschideti sufletul in fata unui necunoscut. Niste personalitati atat de fermecatoare si carismatice cum sunteti voi, dragi Fecioare, intotdeauna starnesc interesul societatii, de aceea orice imprudenta, cea mai mica gafa sau greseala va pot transforma in subiectul unor barfe rautacioase.

In anul 2016, barbatii din zodia Fecioara vor pune mai mult accent pe imaginea si prestigiul lor in societate. Veti intelege ca nu va sta bine intr-o masina veche, iar locuinta, de asemenea, necesita reparatii capitale. In anul Maimutei, va veti concentra eforturile asupra acestor treburi dificile, epuizante si foarte costisitoare. Femeile nascute in zodia Fecioara ii vor privi un pic de sus pe cei din jur in anul 2016. Va veti compara cu persoanele de varsta voastra si veti intelege ca nu ati investit in zadar timp, bani si efort in aspectul vostru fizic. Multumite de aceasta realizare, veti continua sa va ocupati de propria persoana (la ordinea de zi, pe langa sport si tratamente SPA, vor fi incluse aromaterapia si alte activitati destul de exotice).

Horoscop Fecioara 2016: Dragoste

Pe plan sentimental, anul 2016 nu va aduce Fecioarelor evenimente importante. Daca nu v-ati gasit inca jumatatea, Maimuta de Foc se va ocupa de rezolvarea acestei probleme. Guvernatoarea anului 2016 va va scoate in cale mai multi candidati demni de atentia voastra, dar, chiar daca veti pastra legatura cu ei in viitor, nici unul nu va reusi sa va cucereasca inima. Fecioarele casatorite se vor concentra in anul Maimutei asupra amenajarii cuibului lor familial. Veti dori sa creati o ambianta stilata si rafinata. E bine ca si jumatatea voastra va sustine aceasta idee. Acest proiect interesant, realizat in comun cu partenerul de viata, va face ca anul sa treaca foarte repede pentru cuplurile casatorite.

Horoscop 2016 Fecioara: Cariera, afaceri si bani

Anul 2016 nu va aduce nativilor din zodia Fecioara probleme de natura financiara, care sa necesite rezolvare imediata. Veniturile voastre vor ramane stabile, fapt care va va bucura in perioada de crize internationale si instabilitate financiara. Veti hotara totusi sa fiti prudenti in tot ceea ce tine de achizitii majore si cheltuieli neplanificate. Veti amana unele achizitii pentru mai tarziu, motivand acest fapt prin dorinta de a pastra in cont o anumita suma pentru vreo nevoie neprevazuta.

In anul Maimutei de Foc, Fecioarele vor avea parte de evenimente contradictorii pe plan profesional. Veti invata pe propria piele ce sunt intrigile invidioase ale colegilor, veti intelege ca in cadrul colectivului de serviciu, de fapt, nu puteti avea prieteni si veti verifica pe propria persoana axioma “mai devreme sau mai tarziu, dreptatea va triumfa”. Superiorii vor reusi sa faca abstractie de la tot ce gandesc si spun colegii despre voi. Vazand in voi profesionisti adevarati, conducerea va lua decizia de a va acorda un premiu substantial sau de a va trimite in deplasare in strainatate.

Horoscop Fecioara 2016: Sanatate

In anul 2016, sanatatea Fecioarelor va fi afectata deseori si de variatii bruste de temperatura, si de curent, si chiar de razele de soare prea puternice. Pentru a evita problemele de sanatate, in timpul guvernarii Maimutei, pe langa medicamente obisnuite, incercati sa folositi si remedii naturiste (infuzii si decocturi de plante medicinale).Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...