Horoscop urania 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania

Horoscop Fecioara 2015


(23 August - 22 Septembrie)


Horoscop 2015 Fecioara

Horoscop 2015 Fecioara. Previziuni generale

Anul 2015 ii va inzestra pe nativii din zodia Fecioara cu o energie inepuizabila, harnicie deosebita, si le va imbunatati abilitatea de a se concentra, dar aceste calitati extraordinare ascund si niste riscuri. E bine cand te concentrezi asupra unui lucru important – astfel poti obtine succese incredibile. Problema consta in faptul ca, in anul 2015, reprezentantii zodiei Fecioara s-ar putea sa acorde mai multa atentie lucrurilor marunte si, daca asa se va intampla, schimbarile pozitive nu vor avea loc, iar cei din jurul Fecioarelor vor avea nervii intinsi la maximum.

Asadar, in anul Caprei de Lemn, Fecioarele trebuie, inainte de toate, sa-si stabileasca clar obiectivele. Trebuie sa invete sa ignore lucrurile marunte si sa-si fixeze prioritatile. Daca nativii din aceasta zodie se vor lasa distrasi de nimicuri, tot anul va fi irosit pe tras cu tunul in vrabii.

Iar daca nativii din aceasta zodie vor reusi totusi sa nu-si iroseasca energia in zadar si sa se concentreze asupra unor obiective importante, abilitatea si energia crescuta le vor asigura in anul 2015 un progres cu adevarat remarcabil!

Horoscop 2015 Fecioara: Dragoste

Fecioarele trebuie sa tina minte ca, spre deosebire de alte lucruri, in dragoste presiunea nu va aduce nimic bun! Dimpotriva, activitatea excesiva a Fecioarei ii poate speria pe reprezentantii sexului opus, care-i sunt simpatici. Iar orice incercare de a presa sau de a critica partenerul poate sa duca in anul Caprei de Lemn la scandaluri sau, si mai rau, la o impotrivire continua si o multime de suparari.

In schimb, anul 2015 va oferi Fecioarelor oportunitati excelente acolo unde nu se asteapta! Conform previziunilor, Fecioarele se vor bucura de succes in dragoste, daca se vor concentra asupra altor lucruri. In anul 2015, astrele vor inzestra acest semn zodiacal cu perseverenta in realizarea obiectivelor, si daca istetimea nu va reusi sa-i ajute pe reprezentantii zodiei Fecioara in dragoste, in alte domenii aceasta le va amplifica farmecul personal si ii va ridica la inaltime.

Fecioara, preocupata de afaceri, va fi incredibil de sexy! In timp ce isi va canaliza toata energia spre a-si construi o cariera si un viitor, Fecioara vor descoperi ca in jurul ei s-au adunat o multime de candidati dornici sa-i cucereasca inima.

Horoscop 2015 Fecioara: Cariera, afaceri si bani

In anul 2015, este foarte important ca Fecioarele sa-si stabileasca obiectivele profesionale – de acest lucru depinde practic totul. In anul Caprei de Lemn, aceasta zodie va fi foarte tentata sa inlocuiasca un scop maret, demn de realizare, cu o multime de scopuri marunte; in acest caz, rezervele imense de energie vor fi irosite pe nimicuri. Mai mult de atat, problemele marunte de zi cu zi vor obosi nativii din zodia Fecioara si acestia vor incepe sa-si verse nemultumirile si frustrarile pe colegii lor, care nu au gresit cu nimic.

Pe de alta parte, in anul 2015, persoanele nascute in zodia Fecioara vor dispune de calitati extraordinare: vor fi foarte active, energice si razbatatoare. Daca vor uita de maruntisuri si se vor concentra in totalitate asupra unui singur lucru, Fecioarele vor reusi sa realizeze lucruri marete in plan profesional, lucruri la care nimeni, nici macar ele insasi, nu s-ar fi asteptat.Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...